-
Asi ban, Máchale. -
?
Proč zmizela kategorie nejlepší čtenářské recenze z best of od 11th_Doctor??? *8* -
LOL, to by byl dost tezky quest, jelikoz by se tehdy pro ne muselo jet do Ameriky, kterou ani neznali.
-
Tak už jsou samozřejmě porovnání - na PS4 opravdu běží kolem 60 FPS (s občasnými výkyvy), na Xbox One 30+ FPS.
-
Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.
Lomikare, Lomikare... -
Až teď? Tsk tsk
-
Firefly Online vyjde na STEAMu.
To je vtipný, na tenhle seriál zrovna koukam. -
No je to spojené jako siamské dvojčata, které nelze rozdělit kvůli zdravotnímu riziku. Placku si můžeš nechat na památku. důležitý je ten uPlay účet, kde je hra.
-
Jistěže by se člověk neměl dopouštět generalizace. Autorka to nicméně konstatovala jako popíchnutí, nikoli fakt. V kontextu doby, kdy ženám zbývalo pár století do volebního práva, nemusí bejt člověk atomovej inženýr, aby ten význam chápal.
-
Dobrý podvečer,
zaprvé bych se chtěl místním erudovaným omluvit za svoji donebevolajicí idiocii, ale nedá mi to: kdybych chtěl prodat krabicovou verzi (dejme tomu AC III Freedom Edition), která je už spojena s mým Uplay účtem, pravděpodobně neexistuje možnost, jak předat i onu hru, že? Ta je spojena s mým účtem až do skonání světa, takže si můžu placku klidně nechat, a prodat jen fyzickou část edice, že ano? Nebo to jde nějak udělat?
Předem děkuji za odpovědi. -
To je právě to, že on eurogamer jenom využívá na honění svýho ega a rýpání do ostatních.
-
Mohli psát akorát o tom, že Cenega bude u nás W3 vydávat a né to, že to pro ně bude překládat Comgad (to byla max spekulace)
edit: I kdyby to byla pravda, tak jsem ten článek neviděl. Pouze jsem diskutoval na ofiko forku kde bylo akorát napsané, že lokalizaci má na starost Cenega -
A přitom anglickej Eurogamer je fakt v pohodě. Měli by asi víc kontrolovat, jak se jejich franchise používá...
-
Má holt z Games slušnej mindrák.
-
Co má ten člověk za problém nepochopim. Vávru taky moc nemusim, ale respektuju jeho práci...
-
Zing? Tady to psali asi před týdnem
-
Zaklínač
Tak je potvrzeno, že W3 už překádá Comgad. Skvělá zpráva
http://www.zing.cz/novinky/20676/potvrzeno-zaklinace-3-lokalizuje-comgad-preklad-uz-probiha -
"Spíš byla pěkně nakrknutá na to, jak se tehdy se ženama zametalo, žejo."
I při oprávněném hněvu by se člověk neměl dopustit chybného generalizování.
Také to není nejlepší přiklad propagace myšlení bez předsudků.
"Ono je samozřejmě potřeba číst to v kontextu celý knížky"
Samozřejmě, ale byl pouze poskytnout útržek z knihy.
"a zkusit se namísto smajlíkování zamyslet, co ji k takovejm názorům vedlo."
Knihu si v budoucnu přečtu. Jsem skeptický, že se dopracuji ke stejnému názoru jako autorka. ;) -
ne, nebyl, protože to byl jen teaser
-
Kdo není vycákanej, není Čech cák cák cák.