-
No jo, to se to hezky chyta za slovo co. Kdyz to je tak jak je, abych si zahral musim nejdrive platit. Vyzkouset se to neda tak nedelej blbce ze sebe me. To vayzouseni jsem jen nadhodil takze o nic moc nejde ne.
Pak tedy vazne nezbyva nic jineho nez to vyzkouset nejlepe odnekud z privatu. (konec diskuze na toto tema). -
No mimoň jsi ty, když tu pořád plácáš něco zkoušení, o čemž tu nepadlo slovo. *7*
-
Aha, takze pac neznam moc STEAM atp... takze jsem Warezak ( i kdybych byl tak co, aspon se tim tady nechlubim jako mnapr Predator atp...)
Na mysli jsem spise mel ze se neda vyzkouset a to se neda , vzdycky zato je treba zaplatit o tom co se deje potom uz je kazdemu burt. Jenze vyzkouset se to neda aniz bys dal penize predem. Tak pak kdo tu nevi a je mimon ze. -
Promiň, ale ty jsi vážně mimoň. Jediný prokazatelný warezák jsi tu ty, a to, že netušíš, jak funguje steam, to jen potvrzuje. Já například Skyrim také vlastním na Steamu. A už jsem ho stahoval 3x. Poprvé jsem ho smazal vzteky, podruhé z nudy a potřetí jsem ho instaloval jen proto, abych si prohlédl grafické mody.
-
Rozdělení zbraní je ale poněkud složitější právě ve stromech schopností. Jednoruční se dělí dále na 3 další podskupiny. Mě naopak absence povolání naprosto nevadí, protože jsem si postavu udělal jako kombinaci lukaře, tanka, léčitele a vyvolávače. Což bych například v Oblivionu nemohl. A strávit nad něčím týden, no asi ses hodně přemáhal, co?;) A věř mi, že ačkoliv mám luk na maximum (100% damage+100% při plížení), tak přesto mi nepřijde, že by to bylo něco, co zabíjí nějak rychle. A to mám luxusní luk a luxusní šípy.
-
http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/e/k/3aa9090d30.jpg
-
No myslím, že nikdo neříká stáhnul jsem si hru ze Steamu...... *7* Prostě si to stáhnul z piratebay či něčeho obdobného. Nic víc. Zase nehledej někde něco, kde není. Navíc skaven je tímto známý.
-
Je to Mainstream ... Jsou tam Draci! a atp... velky svet spousta moznosti a paradni grafika.
Tezko to neco zvrhne z trunu. -
ved to je prave tragedia, ze sa to paci a to staci..hej, aj mne sa to 1. par hodin pacilo, dobre to vyzera, conjure zombies je sranda, ale potom som do toho prisiel, a zistil ze je to plytke, povrchne, a ma to primitivne pravidla
-
Jo ale neda se to vyzkouset a pak vratit v tom je rozdil.
Byl snad nekdo tak zklamany ze Skyrimu ze to tahl z Warezu aby to nakonec smazal ale notak.
Ne, opravdu tu nechci rozvirovat takovehle diskuze, on si to kazdy prebere sam. -
Stáhnout to můžeš i ze Steamu ty joudo. A Skyrim rozhodně není žádná hitparáda.
-
Ty pises na Officialnim webu o Hrach ze si neco stahnul ? Jesteze to je Skyrim a pote Morrowind... mas kuraz cece. Paci se pac proste to je pecka a basta.
-
pred tyzdnom som chcel dat 2.sancu hre Skyrim, stiahol som si hru, doporucene mody na opravu gui + vylepsenie grafiky a po necelom tyzdni musim povedat, ze to je stale rovnaka sracka, preboha - AI je duta, lukom som vrazdil jedna radost, rozdelenie zbrani na jednorucne a 2rucne, a najviac zabilo to, ze tam niesu povolania(btw Skyrim je maznuty a uz nikdy viac)
pre porovnanie som rychlo stiahol Morrowind Overhaul a nechapem, ako to ze sa tolkym ludom ten Skyrim paci :( -
Ten tu radsi ani pro jistotu neni. *15*
-
Sony použije "dobře známé DRM řešení" pro multimediální aplikace na PS3, PS4 a PSV.
Ale copak. Raději nic k tomu nebudu psát, protože každý si pamatuji jistě jednoho pána, jak tu řval, že DRM ochrana na konzolách nikdy nebude a je jedno jestli aplikace nebo hry, protože na konzolích se nekrade:) -
Kinect je pro kočku!
Honza Olejník měl pravdu, je to potvrzeno i z jiného zdroje.
"I did actually start using that last feature, until the Kinect interpreted the sound of my kittens having a playfight on the carpet as me saying “bow” in the middle of a shootout with three men with assault rifles." IGN recenze TR:DE
P.S. Neberte to zase tolik vážně *3* -
To si nezasloužil, pravda. Alespoň jsem díky němu objevil čtenářské recenze a sám jednu napsal.
-
Aha, díkes *3*
-
Netuším jak funguje místní banovací systém. Možná to smaže jenom poslední koment. trol.diskuzni taky vyfasoval miliardu banů a jeho komenty u Vávrova 100+ pořád jsou.
-
Asi ne, jeho poslední komenty tu jsou *3*