-
Co kdyby se nějaký děcko v těch temných uličkách ztratilo a rodiče podali žalobu, že hra nejde dohrát? :))
-
Video: Sony vydalo dvě nová gameplay videa z PS4 verze hry Thief.
No tak vydržel jsem se na to dívat 5 minut a už je mi jasné, proč šly předchozí Thief hry mimo mě. To opravdu někoho baví, se někde půl hodiny plížit předem danou cestou (no je tam na výběr pár možností vydat se jiným směrem, ale je to tak do očí bijící jako v novém DeusEx). Pro mě nuda a zlatej starej Hitman.. -
Že by EA poskytlo práva SOE? To nevidím moc reálně.
-
SWG
Něco pro fanoušky zrušeného SWG.
http://www.reddit.com/r/EQNext/comments/1w2lu2/im_john_smedley_president_of_soe_amaa/cey4zhx
že by restart? Nebo nové MMO? -
Skyrim je dobrej v tom, že si můžeš libovolně povolání kombinovat. Já např. jel ve spellsword povolání, což je známé už z předešlých dílů a je to dobrá kombinace boje na blízko + magie *3*
-
forum je součást webu
-
Ta nezmizi takze ma smulu. Sbohem, moudry brachu budes nam "chybet". *4*
-
Jejdasek se tu ukáže, až každý zapomene na tu newsku o Sony DRM, protože konzole přece žádné omezení nemají.
-
Officialni web o hrach... ne forum. Jak nemohu reagovat kdyz se mi tu snazi nekdo podstrkavat neco co jsem nepsal, jak ? *7* P/ovez.
-
Jacku vzpamatuj se
Proč tu zasíráš už tak hrozné forum stupidníma reakcema o warezu apod. No a co, i kdyby, tak si to stáhnul a tobě to může být uplně jedno, jen tu vyvoláváš flame zbytečně. A z jakého titulu je prosímtě tohle oficiální forum o hrách? :D (to byla řečnická otázka, neodpovídej prosímtě). -
Vzdalenost promouvani mi jeden z modu meni tim jsem si 100% jistej (a to je to grafickej mod, mam jenom ty). Pokud by tě to opravdu a upřímně zajímalo, mohl bych se asi prohrabat a zjistit kterej (mam jich tedka 65...).
-
Took an arrow in the knee?
-
Jeje, radsi nic nepiste uz ke STEAMU nebo se jeste zjevi Jejdasek a cely nam to tady uvede na jeho pravou miru. V kotli uz je zatopeny myslim akorat.
-
Proc by se piratilo ve velkem ? Vetsina lidi rado hraje ONLINE a to s piratenim lze jenze neco jako emulace serveru u PC her. Beztak Amici a jinde na ty hry maji takze by nepiratily. Otazka pristupu a ze to je zbytecnost to vi kazdy kdo konzoli nekdy vlastnil nebo ma.
-
Tak je logické, že ti je nepošlou zpátky na účet.
-
Uživatelé STEAMu nyní mohou rušit předobjednávky, peníze se jim automaticky vrátí do STEAM peněženky.
Takže ve své podstatě se jim peníze nevrátí *1* -
Bohužel modifikace které by opravili jádro hry moc nejsou. AI bude pořád skoro stejná to samé, pohyb postav po městě a kecy postava na tebe jakmile projdeš okolo apod.
Hodně jsem si sliboval od SkyrimRedone nebo jak to je. Sice podle manuálu to má být více věrohodné ale pak se často dějí situace, že ihned na začátku zemřeš na ránu šípem apod. Je to značně nepředvídatelné. -
Je to o dostupnosti a možnostech. Kdyby na konzole šlo pirátit stejně pohodlně jako na pc, tak míra by byla +- stejná napříč platformami.
-
Vzhledem k tomu, ze DRM na PS4 je "v rukou" vydavatelu, tak je to podle me jen otzka casu, kdy vetsina her nakonec nejakou tu formu DRM mit bude.
Je to sice docela smutne, ze uz i na konzolich, ale alespon to ukazuje, ze hraci na konzolich nejsou o nic poctivejsi a moralnejsi, nez ti na ostatnich platfofmach, jak nekteri radi tvrdi.
Jedinym duvodem, proc tam neni mira piratstvi az tak vysoke je skutecnost, ze pirateni na nich povetsinou neni otazkou par kliknuti. -
Dobře ukončíme to, nestíháš. Ale na jedno se tě ještě zeptám: V obchodě taky nejdřív sežereš rohlík, abys věděl, že si ho chceš koupit?