-
x: no to taky nedává smysl, protože báby dnešní jogurty nezajímají už vůbec... ty jdou spíš po másle... -
báby bez diakritiky = baby
-
ale dá. pravděpodobnost je mrcha. už jsem vyhrál přes 10 her.
-
to je mi celkem jedno, stejne se tam nic slusnejsiho vyhrat neda a ten zbytek byl davno nekde v humblebundlech nebo jindy skoro zadarmo...
-
dobrej pokus, ale tohle je kód na Dwarfs!?... *5*
a mimochodem, pokud sis hru neaktivoval, přestože jsi ji vyhrál, porušil jsi tím pravidla steamgifts. regifty jsou zakázané... -
jj rapelay je pecka xDDD
-
I když musím zas přiznat, ze na PC opravdu vznikají originální tituly, které na konzolích nejsou.
Jako příklad uvedu Rapelay, který v sobě kombinuje skvělou hratelnost a parádní příběh...něj exkluzivita na PC :D -
Diky za Payna. Konecne si ho zahraji, a vidim ze to je zrovna special edition :-)
-
Max Payne 3 steam key (vyhrano na steamgifts)
P4D0I-QIPVA-JJCVI
*5* -
Tak ono pc jede na kvantitu, ale konzole na kvalitu, proto nejsou žádné petice na xbox/ps3 jelikož 95% exluzivit pro pc je totální trash.
-
Já kromě lehce zlevněného dlc k mark of the ninja (na který jsem si v zásadě vydělal prodejem kartiček) taky nic. U mě je to ale spíš tím, že ty hry, co se tam pořád točí dokola většinou už mám. A ty co nemám, nemám proto, že jsem je ani nechtěl.
-
Milá babičko
Senilníš a měla bys o svátcích odpočívat tak, jako děti, pracující lidé a další (místní redakce). Nevím, jestli nějakých 30+ článků/novinek/recenzí, které se tu objevily v těch dnech, na které neupadá statut svátku, je málo, ale jestli nemáš ty k práci nic jiného, než si v době volna pročítat tenhle web, tak možná je fakt na čase se vrátit k práci. -
Tj...a stejně jsou porad petice za porty z konzoli na PC...naopak jsem snad žádnou nezaregistroval. Asi ty tisíce "exkluzivit" nestačí, co?
-
lepší by bylo něco s důchodcema. pokud vím, baby moc jogurty nezajímají...
-
Baby, co se zenou ke zlevnenejm jogurtum jsou proti tobe jeste v pohode ;)
-
Nestárneš,jen jsou zlevněný AAAAAAA tituly
-
59
-
Kolikatej level v somractvi uz tam mas? :)
-
je to možný. já utratil asi 25 eur. všechno peníze od Steamu, takže hry jsem získal vlastně zadarmo. nestěžuju si :D
jinak by mě celkem zajímalo, kolik se prodalo DayZ kopií, protože snad celé vánoční slevy až do teď je ta hra na prvním místě jako nejprodávanější. -
vanoční akce mě nějak minuly...zato podzimní to byla bašta :D