Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shefield2
    Snoopzilla. *1* *1*
  • ringmancz

Snoop Dogg/Lion ve světě Pokemonů

http://www.youtube.com/watch?v=E7oBToWvduM
  • MickeyMutant
    Lepší na Kryptonu, kterej neexistuje, než na Games, kde mě 50 lidí nemá rádo kvůli mým superschopnostem.
  • Khanemis
    Ukradeno bylo hlavní město Kandor, Krypton opravdu bouchnul:)
  • Ne, byl ukraden.
  • Závodění je už celkem sranda, akorát mi pořád nesedí s jakým slisovaným šrotem se dá pořád jezdit, vypadá to pak dost...komicky. Prostě si stojím za to že auta by se tak muchlat neměla. A jak jsem říkal, to tech (ten park na vyblbnutí) je přístupný zdarma pro každého, tak můžete testovat.
  • ... vždyť Krypton udělal kabooom! *5*
  • Vrook
    Standalone zatim nabízí v podstatě ten stejnej pocit jako byl v modu. Samozřejmě ten strach, o kterym mluvíš (a pokud jsem tě správně pochopil) se zase umocní, až budou ve hře třeba vozidla - s nima možnost ukládání si lootu - a všeobecně víc zbraní a equipmentu.
    Jediný, v čem se to oproti módu liší, je, že tam pobíhaj navíc ještě různý jednotlivci a občas i skupinky hráčů, který mod nehráli a jsou tam víceméně noví, takže nehrajou takticky, běhaj přes pole jak na střelnici a jdou vidět přes půlku mapy, ale když hraješ v nějaký skupince zkušenejch hráčů, tak furt máte možnost narazit i v terénu (nejen ve městě), na jinou skupinku, která to nehraje jak banda šašků, a může dojít k zajímavýmu konfliktu. A právě v tomhle směru mě DayZ vždycky bavilo nejvíc.
    Jinak pak existuje další skupinka hráčů, která fungovala už v modu, a to jsou hráči, kteří jsou liní někam běhat a hrát to jako survival hru, takže se respawnujou, dokud se nespawnou u Baloty nebo maximálně pět metrů od Mosina s long range scopem, jdou do zóny s military lootem, proserverhopujou několik serverů, aby se napakovali, pak jdou na střechu paneláku a pět hodin střílej nevybavený, čerstvě spawnutý survivory u pobřeží. Ale tuhle sortu exploitujících hovad co nepochopila hru a jediný štěstí jim přináší pocit, že můžou střílet do něčeho, co běží, nemá cenu komentovat, doufám že přijdou white listed servery, ty v podstatě vyřešej problém se serverhopováním.
    Ale jinak je to docela fajn hra a přestože se tady může někdo dohadovat že je hotová z 30ti nebo 40 procent, tak až na zbraně a vozidla je hra v mnohem lepším stavu než mod a ten hrála taky slušná porce lidí, takže bych se zas až tak nedivil..
  • J, je vidět, jak myšlenka táhne. I když je provedení špatné. ¨

Rád bych podobnou hru supově provedenou ale z podstaty to ani nejde, protože tam nemáš ten pocit strachu aby jsi hrál nějak logicky. Pak musíš střílet každého na potkání a tak to nebyli ani když se potkávali nové kmeny. Pořád tam byl strach, ze smrti a následků. Zde to není.
  • MickeyMutant
    Ne, já bych se ti do toho určitě nepletl. Ztratilo by to autorský rukopis, jestli víš, co tím myslím. Nahráno máš, to je vidět z toho, jak se vyjadřuješ k mnoha problémům v diskuzích a tenhle všeobecný přehled je ze všeho nejdůležitější. Na nějakém písmenku nezáleží, důležité je nezklamat své publikum.

Aktuálnost a transkripci vem čert.
  • Jack1947
    Tak napul tedy , (1/3) ty bys spis delal ty bleskovky se spravnym znenim ( zapomel jsem jakse tomu spravnemu - zneni kdy je to spravne japonsky atp... rika) Ja bych delal ty ostatni kde neni potreba tech cizich spravnych nazvu. ( Jenze , ja bych to tak bleskove asi nedaval, vazne)

Takze asi je lepsi zdejsi Bleskar (VAZNE). *3*

Tedy no rychle, jakseto vezme... ale kvalitne... hmm to by byla jina.
  • MickeyMutant
    Kdyby dělal bleskovky Jack, byl bych ochotný finančně přispět na jeho odměny. Naprosto vážně.
  • MickeyMutant
    ...vracím se na Krypton.
  • Na tuhle hru se fakt tesim, tak snad to klapne.
  • DayZ už pokořilo 800 000 prodanejch kopií, na to že je ta hra by voko hotová ze 30% je to hodně působivý výsledek. *4*
  • špatný strana.
  • ucho

Next Car Game

http://nextcargame.com/

za zmínku stojí, že se jim přes svátky podařilo prolomit smůlu a předprodeje jim vzrostly dvojnásobně. rovněž už vydali early access verzi. to destruction derby vypadá zajímavě.
  • Nic proti, ale to by se i bleskař styděl za ty chyby a nesmysly. Jack ho strčí do kapsy.
  • Ja rikam ANO!
  • Kozy
    Mám ještě lepší nápad, co kdyby jsi bleskovky dělal ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit