-
samozřejmě, představí si pod Wolf někdo něco jiného? Teda krom Smutného ? Proboha, to už tady fakt neni možny
-
Tak chceš říct že kopírovaly od studia který dřív kopírovalo od nich?
-
I když to hrát nebudu, tak musim říct že ta druhá se mi líbí víc, přijde mi taková dospělejší.
-
Katsuhiro Harada by se rád pustil do vývoje nového Tekkena nejen pro PS4, ale i pro Xbox One a PC.
Jako měly by už začít dělat na tom Tekken vs Street fighter -
Připadá mi taková... zjapanizovaná. Připomíná mi to případ Faith z Mirror's Edge, kterou také tvůrci nějak předělávali, aby se více "líbila".
-
Takže z Lary Croft je teď dospělá Ellie.
Opravdu se mi zdá, že Crystal Dynamics už začíná to kopírování od Naughty Dog přehánět a opravdu to nemyslím jako trollení.
Okopírovali styl Uncharted - příchod do lokace, vlna kačenek ze všech stran, vyčistit lokaci, prozkoumat lokaci, posun do další lokace.
A teď zdá se začínají kopírovat i vzhled postav. A přitom je to podle mne škoda, takhle pohřbít značku Tomb Raider. -
Proč divné? Japonci byli spojenci :-)
-
Taky na to koukám. Proč to proboha dělali? Za víc polygonů bych se nezlobil, ale proč ji takhle měnit? Hlavně s vyhlazováním to přehnali. Jen ty oči jsou mnohem lepší.
EDIT: Verze s lepšími barvami. http://i.imgur.com/FneT6J2.jpg Originál pořád vypadá mnohem lépe. -
Taro Yoko (producent Drakensang 3) by rád vytvořil Drakensang 4 na PS4, ale na vývoj mu nezbývá dostatek...
Prosím vás, opravte si to na Drakengard - mi bylo to japonské jméno u německé hry hned divné. -
Zjevne jim to pripadalo ze takhle nextgen opravdu nevypada.... holt to chce nejakou zasadni zmenu.
-
No, dle mě teď vypadá ještě lépe. A hlavně, když za to budou chtít plnou cenu, tak ať se strejdové snaží *1*
-
A já už se těšil na nový Drakensang.
-
To je tezke kdyz je jinak vsechno PODPLACENE *15* , mody jsou jedina moznost jak hry zadarmo vylepsit.
-
Presne, naco vubec delat dobre hry, staci kdyz jsou dost popularni u moderu a pak uz si moderi udelaji hru dobrou misto vyvojaru a hra je hned hodnotnejsi (A prachy jdou vydavatelum).
Nerikam, ze modovani je spatny, ale je treba si uvedomit, ze tim moderi podporuji prodej her a zisk mozna i lidem ktery si to nezaslouzi. radsi kdyby lidi psali kritizujici clanky misto toho *1* -
+1 *1*
-
WOLFENSTEIN THE NEW ORDER: já našel ps3/x360 2.2.2014 a ps4 14.3.2014
-
Vývojáři Tomb Raider: Definitive Edition trochu poupravili tvář Lary Croft.
Však to byla kočka, tak proč to sakra měnili ? A ještě k tomu s nádherným pozadím *3* ... Měli to nechat tak jak to bylo. -
Nemyslel Wolfenstein? Mě taky zajímalo kam ta hra zapadla
-
Na co když očividně chodí všichni sr*t tobě do hlavy.
-
Taro Yoko (producent Drakensang 3) by rád vytvořil Drakensang 4 na PS4, ale na vývoj mu nezbývá dostatek...
Drakengard.