-
Miserius: Naughty Dog patří Sony stejně jako SCE Santa Monica Studio. -
salem: Takže arma je strategie??? *8*
-
kennyB: těm exkluzivitám se říká strategie protože nejdou hrát na konzolích
-
Tak moment, ty jsi tu svou pc škatuli nezaplatil??? Ty jsi nezaplatil ani jednu pc exkluzivní hru??? *8*
-
Prosimtě nevymýšlej si tady kraviny... Např. Sony platí Naughty Dog při/za vývoji Last of Us, naprosto běžná věc... nehledě na to že TLOU trhalo prodejní rekordy
Btw To ze me "donuti" zaplatit konzoli a potom "donutí" zaplatit hry? To myslis vazne? To uz jsi tak zdegenerovanej pirátěnim ze ti prijde divny za něco platit? -
To nemají od MSONY, ale v důsledku od konzolistů, kteří to zaplatí (skoro všichni víme, proč jsou konzolové hry o tolik dražší), je to takový paradox :) oni tě donutí zaplatit jejich škatuli a pak tě ještě nutí platit za to, že na té škatuli můžeš hrát hry, které jsou pouze pro tu škatuli :D
-
Nefandím taky exkluzivitám, ale tohle není zase takovou podmínkou a už několikrát se potvrdilo, že i když se vydalo a něčeho prodalo na všechno, pořád bylo evidentní jaká platforma finančně nejvíc zatáhla, a která mohla, ale přesto nenaplnila předpoklady. Selsky se sice stále přičmrndává do kasy za nějakou tu koupi mimo jednu "základní" platformu, ale ne vždy je to otázka návratových miliónů prodaných kopií z každé strany. Na druhou stranu, že exkluzivní srandičky jedné platformy znají negativní následky z potopení potenciálních prodejů, zvlášť když se to chytne ne moc rozšířené nebo ne moc vděčné platformy, to známe samozřejmě taky - viz. Resident evil a nebo Crysis.
-
No při vypnutí vyhlazování atd na ultra při 1920*1080 na i5 3470 3,2 Ghz, 16 GB RAM a AMD R9 280X přetaktované od výrobce to jede stabilně těch 50-60 fps, při náročných scénách to klesne na těch 40-45 fps. Jinak vše plynulé.
-
dobře tak ať to dělaj jako třeba ty titulky který to za půlroku vydaj na PC
-
Spekulace: Dvě nové Pokemon hry se (prozatím) jmenují Pokemon Plus a Pokemon Minus.
a ta "crystal" verze bude = -
Ach jo... Jenže maj třikrát tolik peněz od Sony/Microsoftu právě díky tomu že to dělaj jen pro jejich konzole
-
Tak oni hlavně jdou vývojáři proti sobě, když vydaji jenom pro jednu platformu tak neprodaj tolik kusů jako kdy to vydaj pro všechny
-
Jakej by pak ale byl duvod koupit slabší konzole?
-
Nebo co? Napises mu rozzureni email o tom ze si to neprejes?
-
Pěkně stupidní názor. Já jsem rozhodně proti prasáckým exkluzivitám. Jen to proti sobě štve lidi a hlavně tě to nutí kupovat jejich hw. Nevidíš jak na tom společnosti vydělávají na lidech? Kdo si chce zahrát těch několik her navíc, tak si jak pitomec musí k PC koupit ještě škatule PS a Xbox.
Nechápu, proč by si nemohli všichni zahrát všechno na všem. Řeči typu "Xbox je lepší je tam Halo nebo PS je lepší je tam Uncharted" jsou vážně dost hloupé. -
Spekulace: Dvě nové Pokemon hry se (prozatím) jmenují Pokemon Plus a Pokemon Minus.
To je právě ta "výhoda" konzolí s pevně daným hardwarem. Všichni mají stejnou konfiguraci a výrobci jsou nuceni snažit se z toho několit let dostávat maximum, ať už optimalizací nebo nějakými programátorskými fintami. Na PC co kus to originál s různým výkonem (i při obdobných konfiguracích), optimalizace někdy žádná, protože to odladí na moderním stroji a starší je nezajímají, to je asi problém hlavně u amatérských vývojářů (pamatuju si i a na případ, kdy pitomý tetris využívající 3D grafiku a nějaké efekty nestíhal a průměrném stroji). Ale právě kvůli rozdílným konfiguracím je asi problém to pořádně odladit. Stejně tak v dávných dobách, osmi a šestnácti bitových počítačů, programátor měl něco k dispozici a musel se s tím vypořádat. Žádné já mám extra drahou grafiku, na ní to bude paráda, ostatní ať se jdou vycpat nebo si hrají hnus bez detailů.
Osobně chápu asi myšlenku Steammachines, ale v praxi si to nedovedu představit. Konzolista asi raději zůstane u konzole, ostatní raději u svého PC. Nevěřím tomu, že by v dohledné době toto přetáhlo tisíce hráčů. Jestli to dobře chápu OS bude postavený na Linuxu a co si budeme namlouvat, kvalitních her tam moc není a těch velkých už vůbec ne. Že by se starší hry bez podpory Linuxu předělávali, to asi nehrozí, bastlit to přes nějaké emulátory asi není nejlepší řešení. Pokud nebude většinová podpora herních vývojářů, je to podle mě mrtvé a pokud ano, máme tu vlastně jenom další konzoli. Ale to se ukáže časem, nezanedbatelnou roli bude hrát jistě i cena her. Ale třeba to jenom špatně chápu, ono se toho vlastně zase tolik neví, co a jak. -
nějak jsem nenašel, jestli je v té ceně započítanej i ovladač
-
Mě přijde jako by spíš asi tejden nespala
-
Dyť je tekken i na hračky od Nintenda a taky Xbox 360.
-
Katsuhiro Harada by se rád pustil do vývoje nového Tekkena nejen pro PS4, ale i pro Xbox One a PC.
No o tom ať radši ani nepřemýšlí... Tekken byl vždy PS titul a bude PS titul. Takže žádný Xbox. Pro mě za mě PC ještě budiž, protože by se to tam stejně objevilo přes emulátory a jiné hračky...