Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Mám podobnou zkušenost. Super obrázky, ale ve hře stíny tak černý, že se člověk pomalu ztrácel ve dne. Nemluvě o naprosto nevkusným DoF a šílený míře bloomu, kterej sice vytvářel fajn atmosféru v určitou denní dobu na určitejch místech, ale jinak to bylo jako polejt monitor mlíkem. Těch konfigů jsem zkoušel několik, obrázky vždycky super, realita někde jinde.
  • Další neznalost. Bylo oznámeno, že tuto možnost podporovat nebudou.
  • ESO beta

Tak mi dorazil invite na víkendový stress test. Ale abych pravdu řekl, nečekám už od toho vůbec nic *4*
  • Třeba u Assassins Creed 4 a Battlefieldu jsi měl možnost pořídit X1/PS4 verzi za nějakejch 10 dolarů pokud už jsi vlastnil kopii pro X360/PS3
  • Tak mi to vysvětli, ty rozumbrado.
  • Asi nevíš o čem je řeč :)
  • Tak to jsem vazne zvedavej. Ale moc tomu neverim.
  • No jak by taky tu možnost dostali, když definitive bude pouze na XB1 a PS4 konzole, což bylo mimochodem jasně oznámeno.
  • ucho

AMD Mantle prý bude až o 45% rychlejší než DirectX. Nyní ho podporuje pět velkých vývojářů a dvacet...

"more than 20 games in development"
  • RUST

Uz hral nekdo hru RUST ? Jake to je ? :)
  • Já bych spíš rád věděl, jestli bude možnost upgradu AC IV: BF na Gold verzi. Zatím to tak bohužel moc nevypadá. *10*
  • ringmancz
    novinkáři se střídají, se podívej na starší články že je vždycky várka od jednoho a potom od dalšího
  • ucho

Majitelé současné verze hry Tomb Raider nedostanou možnost upgradovat hru na Definitive Edition.

no tak hodně štěstí s prodejem... :)
  • Jack1947
    Hehe, coz jsem si mozna myslel taky ale to je na Mrkvacich co oni budou chtit aby byl i jejich titul. Exkluzivitra se holt musi dobre zaplatit. Hate je bezvyznamny.
  • Thorar
    "Vy jste taky pan Gogo? My všichni jsme Gogo" *1* naáhodou se tam mihla i Redakce a Ondřej Švára :-)
  • Sice to casom na novom kompe skusim, ale uz vidim ze to potom pojde z disku. Tak isto ako ENB na GTA IV, z obrazkov som slintal, ale realne pocas hrania sa mi to nepacilo. Ale aspon si prelistujem tie texture mody, tie sa hodia aj bez toho farebneho bordelu :)
  • Jack1947
    Dovolenou... ani nak ne, a na srazy moc nejsem.
  • Zdá se mi to , nebo se právě všichni v redakci jmenují Aleš Smutný ? Ten člověk musí mít teda bedra takhle držet Games nad vodou .... *9*
  • lol

lol
  • kennyB: tak to je FPS tam potřebuješ spíš myš, než páčku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit