Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chameleon to byl ten český Max Payne?
  • Unikly záběry z připravovaného nástroje pro tvorbu misí v GTA: Online.

Ten Creator je skvělej. Zatím jsem udělal jen dva závody, ale vzhledem k velikosti mapy a tolika dobrým místům myslím, že nebyly poslední. A za chvíli i mise... to bude teprve labůžo. A ještě nás pak čekaj heisty. Zkrátka se máme ještě na co těšit.

BTW: menší off-topic, ale je někde ještě vůbec k sehnání česká third-person stealth hra Chameleon? Internet jakoby o ní nevěděl, respektive věděl, ale ke stažení nikde není. Anyone?

BTW č. 2: Co se děje se hrou Murdered: Soul Suspect? Mám pocit, že od oznámení na E3 jsme o ní už vůbec neslyšeli a přitom to vypadalo dost zajímavě... Snad to nezrušili *13*
  • Protože PC hráč (myslím opravdový PC hráč, který ví, co má doma za železo) si tohle nikdy nekoupí. Stejně tak nikdy nebude hrát FPS na gamepadu atd.
  • Protože je to prej cool, a nebýt dnes cool by bylo dost necool. Jou madafaka \m/
  • Vrook
    Já teda znám i dost PC hráčů, co počítačům nerozumí. Proč zase generalizovat na PC hráče / konzolisty? *7*
  • SteamOS "konzole"

http://extrahardware.cnews.cz/valve-odhalilo-trinact-konzoli-steam-machine-ceny-od-499-az-po-tisice-usd-ces

Tak to je dobrý vtip :) ostatně jak se dalo čekat. Ať vezmete jakoukoliv konfiguraci, za ty peníze se dá poskládat o dost větší dělo, to je jasné. Přesto se najde spousta "konzolistů" kteří počítačům nerozumí a budou to kupovat, to je bohužel jasné taky.
  • Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

Tak to je trochu Titanfail *7*.
  • BookerDeWitt
    Jasně, taky nemám rád na bojišti 32-64 hráčů na jednou, ale 8 vs 8 se mi zdá jako idealní. Prostě klasika, ani moc, ani málo.

Edit: Taky to samozřejmě bude záležet na velikosti map, ale přesto jsem doufal v 8 vs 8.
  • froztik
    Děkuji moc *5*
  • Moc děkuji. :)
  • 6x6 je malo aj na minuly nextgen :(
  • Miserius

Joe Danger 2 - Steam

https://www.humblebundle.com/gift?key=pkAe8duzysuMkp5C *4*
  • Kozy
    Vidíš to, pro mě je to třeba první důvod proč se o Titanfall zajímat, dlouho už se volá po nějaký taktičtější střílečce a 6v6 zní fajn. Akorát se nemůžu přenést přes to, že boj v titánovi vypadá jako normální fps, čekal jsem spíš něco ve stylu Hawkena.
  • Joe Danger 2: The Movie

Hra mi nic neříká, kdo ji bude hrát, ať si ji vezme. Snad odkaz funguje, nikdy předtím jsem z Humblebundle neposílal gift. https://www.humblebundle.com/gift?key=8mqKTqWyABYYzud8
  • BookerDeWitt
    Je to velké zklamání...
  • BookerDeWitt

Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

Tahle "novinka" mě opravdu zklamala. Teď dokonce váhám, jestli do hry vůbec jít. Next gen jak prase! *9*
  • frag.ment

Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

To teda není moc, čekal jsem větší řežbu..
  • Díky, sice mám mnohem nižší nároky, ale také nesrovnatelně horší komp, takže mi to nakonec moc nepomohlo. O kolik hůř než normální Skyrim ti to šlape? :-)
  • AMD Mantle prý bude až o 45% rychlejší než DirectX. Nyní ho podporuje pět velkých vývojářů a dvacet...

AMD by mělo víc makat a míň kecat. Myšlenky a plány mají dobré, ale realita je realita.
  • Miserius
    Jojo, a ted diky digitalnim slevam se dalo poridit tyhle hry za 7 stovek + upgrade a byl jsi na tisicovce za PS4 hry (AC, Battl atd...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit