-
No příkladem, kde to rozhodně Ucho neplatí jsou grafické karty. Vem si předražený titan a poslední generaci R9 290X. Výkonostně se prakticky na Titan dotáhne, ve hrách se mu vyrovná. Problém je ten, že stojí cca o 1/3 méně než zmíněný Titan. definice drahé=dobré je v IT největší píčovina, co člověk může říct. To říkají většinou ti, co si myslí, že když do pc vrazí 180 000, že to bude pecka. Nakonec se zjistí, že srovnatelné pc výkonostně se dá sehnat za 60. Obzvlášť když vím, jak se "herní" pc skládají a následně prodávají jako "nadupané" herní mašiny. To už je pomalu lepší volba to koupit v Okey *1* -
jo přesně, idiocie místního webu opět v akci.
-
Mě přestane scrollováni fungovbat, jakmile zavřu tu přiblblou reklamu, která se tu objevuje přes kus stránky (ano, nepoužívám adBlock, kdyby to tu zas někdo vytáhnul). Prohlížeč mám Firefox..
-
Bra legrace. *4*
-
Tohle je aspoň správný troll *1*
-
Mas rozbite kolecko na mysi asi... ty tu bidu jen delas tvymi zbytecnymi dotazy. ( To ze si anonym tomu jen ubira ne pridava).
-
xbox sign out
http://www.youtube.com/watch?v=mWZLa4AnN5k&feature=youtu.be
Kinect je přece skvělá věc. -
Normálně funguje...
-
skrolování
Funguje vám ? Mně tady na té stránce z ničeho nic ne, jinde normálně jo. Vážně čím dál větší bída zde. -
Mam ho na CD ( tedy jestli jeste) No a celkem lituju hra to byla nic moc, takove si to hralo na Stealth a pritom to bylo oponure v grafice mafie ( coz je+) jenze nedotazene do konce a tusim to melo STARFORCE pfujtajbl. Takove slovenske Cold War: Behind the Iron Curtain bylo mnohem lepsi... to je tedy dobre dneska se vytahuji stare hry. Nevyuzity potencial podle me.
K Murdered... nevim... http://www.ign.com/games/murdered-soul-suspect/pc-160077 doufam ze ne sakra, sice to je zvlastni hra ale aby ji zrusily bych nechtel. Sakra to fakt ne. ( i kdyz to bude jen takova jina poloakcni adventura) Snad to TBA 2014 neco znamena nemelo to bejt nekdy kolem unora? Doufam ze brzy se neco dozvime. -
Ó, všemohoucí Melitelé... Kéž bys myslela i na obyčejné chasníky a vydala to v jazyce českém... Já bych to snad ještě přelouskal, ale hrát to s lidmi angličtinou nevládnoucími bude asi poněkud krkolomné.
-
Vypadá dost dobře *3*
-
Desková hra Zaklínač
http://www.youtube.com/watch?v=-Uv1VGfw7U4 -
byla taky česká http://games.tiscali.cz/byznys/rozpusteni-tvurcu-el-matadora-z-plastic-reality-28813
-
Spekulace: Na STEAM míří Batman: Arkham Origins Blackgate HD, BattleBlock Theater, Killing Floor 2,...
A taky jsem slyšel, že i Call of Duty: Cats *2* -
Na mě to teda působí, že když je něco označené jako herní, je to poznat hlavně na přiblblém designu jako z osmdesátkových sci-fi. Spousta sestav za moc nestojí, hlavně ty letákové z obchoďáků a splátkových prodejů, ale i v hotovkách se dají sehnat slušné sestavy, kde v podstatě stačí dát jenom výkonnější grafiku a hraje se. Výkon dnešního hardwaru je na takové úrovni, že jsou použitelné i kancelářské sestavy, kde se přidá výkonnější grafika. Do práce jsem např. kupoval značkové sestavy od HP za cca 12 tisíc bez monitoru, včetně OS, tříleté záruky s opravou na místě, krásně tiché (a samozřejmě s příplatkem za značku) a dovedl bych si to samé představit i doma na hraní po přidání grafiky a té paměti, takže řekněme za 15 tisíc.
-
A nebo si můžu nechat poradit od někoho, kdo se v tom orientuje, případně mi to sestaví a nemusím o vnitřnostech vědět vůbec nic. A můžu si na tom vesele hrát, co budu chtít. Když čtu různé diskuze, nabývám spíš dojem, že ti opravdoví PC hráči (pche) mají kolikrát zbytečně předražený hardware, nevyvážené sestavy, drahé grafické karty a prd tomu rozumí. A pokud si chci rozumně zahrát, nemusím mít počítač za třicet tisíc, možná ani ne za dvacet a můžu si hrát ve full HD většinu her bez velkého omezování detailů.
-
Chameleona dělali
Illusion SoftworksSilver Wish Games, takže ten českej určitě je, ale u Matadora fakt nevim. -
"Nature Race" a "So Many Turns!", ale nevím, jestli se dají najít podle jména. Myslím, že tě osoba, která ho vytvořila musí pozvat.
-
nemáš pravdu ucho, ty sestavy jsou často typu i7 atd na jedné straně (naprosto nesmyslné cpu na hry např.) a GTX660 na druhé straně, ve výsledku máš pc za 30 litrů, na kterém si zahraješ houno.