Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Je ale dost zajímavé, že pak vznikají petice, aby se ta hra ze "zlé" konzole dostala i na pc.
  • ringmancz
    přes Social Club se dají hledat, ne podle názvu, ale podle tagů a lokace...
  • Což je stejně paradox jako prase, když vidíš ty lidi s gamepadem v ruce a paří Cod, BF apod... na jednu stranu je to směšné, na druhou bohužel smutné a negativně to ovlivňuje komplet hry. Bohužel. Jak se říká, konzole jsou zlo, marketingové business zlo.
  • Jsi trošku mimo. Tady nikdo neřeší primárně cpu/px. Jen jsem řekl, že mají co dělat, aby to vůbec rozjeli ve fhd, natož aby jsi tam měl další věci. Je známá věc, že ten hw nestačí už teď, natož za x let .. jak se psalo, minulá generace aspoň v té době byla špička, narozdíl tady od těch paskvilů pro Codaře a podobné blbečky.
  • ted jsem na to narazil taky, a ono to asi tu reklamu nezavira, jen minimalizuje, kdyz jsem kliknul potom na takovej krizek vedle prvni recenze (clanku), tak mi slo zas scrollovat
  • spoock
    odkdy záleží výhradně na procesoru, v jakém rozlišení pojede hra? lidi, kteří nemají konzoli to nepochopí, proč konzole neumí víc, než 1080p. Proč asi, když v obýváku trůní obvykle fullHD TV.
    Ty možná hraješ na svém nabušeném PC, já výhradně hraju hry, jedno na čem.
  • Ronox
    To Square v tom dělá bordel těmahle "pokračováníma" XIII - Lightning Returns atd... dřív to bylo normo I - X a co díl to jiný příběh, doba atd. Člověk nemusel hrát jedničku, aby pochopil sedmičku atd. Ono už "pokračování" X-2 byl solidní shijat.
  • frag.ment
    Se divím, že se v těch FF ještě nekdo orientuje. Je v tom řádnej guláš, pro člověka, kterej FF sleduje jen okrajově.
  • Ronox
    'Murica, fuck yeah! Příště bych dal Eggsbox turn off.
  • frag.ment
    No snad každýmu normálnímu člověku co má X1 dojde, co se stane, když ten nick řekne.. Nechápu.
  • Kolekce Final Fantasy X/X-2 HD se na japonském trhu prodává lépe jak Lightning Returns: Final Fantasy...

To se snad ani není čemu divit, když Final Fantasy X byla poslední pořádná FF hra. XI a XIV online, XII nestravitelný battle system, nudný příběh, XIII to samé jako XII navíc s nutností přečíst celou ingame encyklopedii jinak WTF? po zbytek hry. No a spin-offy nemá cenu snad ani jmenovat.
  • Kolekce Final Fantasy X/X-2 HD se na japonském trhu prodává lépe jak Lightning Returns: Final Fantasy...

Překlep!!! Returns je XIIIka. Nedivím se, že se neprodává, ale zato ta XIIka by se prodávala určitě *3*
  • Myslíš, že to neumí ? Ty jádra jsou šíleně pomalá, k ničemu to nebude. Zápasí s tím, aby to vůbec běželo ve fhd. Ty konzole jsou hrozný fail. Za 2 roky se na PC rozšíří 4k rozlišení a grafika bude uplně někde jinde. Teda doufám, že to ty křápy zase nebudou brzdit.
  • Keyz
    To bych se divil, že by to tak trvalo. Programy na práci skvěle využívají hodně jader a i některé hry na PC to umí skvěle.

Asi nebude problém se to naučit, když více jádrové CPU je zde již delší dobu.

Co je hlavně komické, je to oznamování, že něco pojede v 1080p. Proč to oznamují, když to mělo být jasný a kecali, že to bude jasný.
  • oprava: vidim to na 3 roky cca :)
  • v prvom rade sa musia vyrobcovia naucit vyuzivat vsetkych 8 jadier, tj na 3 roky cca
  • Alien: Isolation poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p.

Hmmmm ty konzole jsou šílený děla, to je mazec. Počkat, na PC už se v tom rozlišení hraje několik let. Počkat, ono se hraje i ve vyšším. A dokonce s více fps. Panebože, to není možný, to musí být nějací mimozemšťani tady nebo něco. Nééééééé, panebožeee, néééééééé co se to děje???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa *1*
  • Keyz
    To mají mít vypnuté to hloupé ovládání tupci :)

Tvl podle hlasu to snad hraje samej harant, to snad není možný. *1*
  • BookerDeWitt
    Opravdu luxusní. Tohle mě rozsekalo! *1* *1*
  • Ještě jednou k Chameleonovi, na stránce slovenského JVK System - http://www.jvk.sk/hry-pre-pc/akcne/chameleon?id=710 - to vypadá, že jde koupit. Jestli ho mají skladem obchod neuvádí, podle heureky.sk mají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit