Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudy1141
    Napsali o Warhorse na facebooku Re-playe to bude tím.
  • Jenže cloud se zřejmě neobejde bez kvalitního internetového připojení a to může být (je) u mnoha hráčů velký problém.
  • ucho
    jo, to je taky možnost. tak jako tak jsou ty liky koupený :) to je na FB celkem normální věc a je to skoro zadarmo.
  • spíš to vypadá že jim to nějaký nedočkavec nakoupil, aby viděl nové screenshoty :)

Daniel Vavra
    před 16 h v okolí místa Prague
    Mohl by mi někdo vysvětlit, proč máme na WH stránce asi 1/4 fanoušků brazilce? A ty navíc většinou rozhodně nevypadaj jako hráči her. Skoro mám pocit, že sme si někam dali p*nis enlargement reklamu, protože nechapu, jak může bejt brazilců 3x víc jak fanoušků ze SLovenska, nbebo US. Někdo nějaký zkušenosti s podobnýma anomáliema?
  • Homo rozdává bany

za nic
  • Na to sere pes, hlavně že je nový obrázek.
  • ucho

Kingdom Come

všimli jste si, že jim na facebooku najednou vzrostl počet liků o víc jak tisícovku? vsadil bych si na to, že si ty liky koupili (což jim nijak nezazlívám, v rámci propagace se to hodí a není to drahé).
    edit: tak dobře, nemuseli si to koupit přímo oni, i když to se nabízelo taky jako varianta. bylo by fajn mít v té propagaci progress a bylo by blbý neukázat obrázek, který mají nachystaný v nějakém rozumném čase. a pokud se počet liků zastaví, je to vlastně celkem problém. ono to vypadalo, že to těch 8 tisíc nenabere ani do toho nového oznámení za pár dní...
  • Souhlasím! Pro jednodušší lidi jednodušší jazyk!
  • kennyB
    Nejsem z toho otrávený *3*
  • ringmancz
    ulož si tuhle diskuzi a vrať se sem za rok, dva
  • langustyn

Project Spark Beta

Jeden šťastlivec s Windows 8 tu má beta key k Projekt Spark :)
    KO2M2-7ONJ8-12N88-J3217-PO3P0
    zadáte v appce ze storu: http://apps.microsoft.com/windows/en-gb/app/project-spark/735aaf10-e354-4645-9cb4-c9f2fc391ec5
    berte jen pokud vás ta hra zajímá...
  • Jste otrávení z těch neustálých masáží o konzolích? Snad tahle bublina brzo splaskne, lidi si uvědomí, jaký je to starý sh1t a vývojáři se začnou věnovat pořádným hrám, místo kravinám a řešit u toho, jestli to pojede v 1080p. Za rok, dva po tom neštěkne pes.
  • ucho
    nevěřím.
  • BookerDeWitt
    Co se týká AI a fyziky, tak na tu bude sloužit cloud Xboxu One, viz. Titanfall. Cloud má opravdu potenciál. Určitě ne takový jak si představuje Microsoft zatím, ale jakožto pomůcka pro ne zrovna oslnivý hardware nové konzole určitě v budoucnu bude hrát vyšší roli a výkonem tak Xbox nebude o tolik pozadu, jak by se mohlo zdát.
  • Reknete p r d e l. Mate na to?
  • Tilwaen
    Bylo by super, kdyby větší objekty vydávaly i třeba hlasitější zvuky přiměřeně své velikosti. Kdyby tohle naroubovali na Portal, zvětšila bych Space core a nechala ho dunit *1*
  • Jack1947
    Tak jim to neber no... kdyz si obcas kazdy rypne ? Nebo ne?
  • rancor1223
    Hned bych vyměnil Angličtinu za Češtinu. Mnohem jednodušší a jasnější jazyk.

Smutné je, že už sem vlastně chodím jen kvůli těm bleskovkám, které beztak za moc nestojí... Bohužel nikde jinde jsem podobné mini-zprávy neviděl.
  • Paul_cz
    Your Highness je super, a nejen pro tu Natálku :-)
  • Paul_cz
    Já se omlouvám, profesionální deformace. Anglicky mluvím většinu dne a když mi na mysl přijde anglické vyjádření dříve než české, tak se moje líná mysl už nenamáhá dál :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit