Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BookerDeWitt
    Aoyagi: Měl jsem na mysli připojení. Play Station Now je taky služba založena na streamování ze vzdálených serverů. Tudíž mi nejde do hlavy, proč připojení u PS NOW je něco "v pohodě" (minim. požadovaná rychlost je 5 Mbps, což nespadá ani do světového průměru, pokud se nepletu) a cloud od Microsoftu není "v pohodě".
  • závist?
  • ucho
    nový formát už máš, H265 jako nástupce současného H264. velikostně právě netuším, jestli to nacpou na BluRay, teoreticky by mohli. kvalitativně je rozhodně lepší. ale je taky náročnější.
  • Sice nevim jestli se ten tvůj přispěvek jsem hodí.

Myslim si že musí udělat nějaký nový formát aby se to vešelo na BR, jinak bude muset stačit rychlej net
  • ucho

filmy

dokážete tady někdo odhadnout, kdy se začnou prodávat filmy v 4K rozlišení? a vlastně na čem se to bude prodávat? má šanci se to vůbec uchytit? přijde mi, že 1080p bude stačit ještě hodně dlouho.
  • Co tak vyhledávat pomocí metra? ve Win 8.1 je to vyhledávaní opravdu dobře udělané nebo si ikonku přidej k metru.
  • ucho
    tvá teorie by stála za uvážení, kdybychom se nenacházeli na internetu. tedy že by facebook replaye byl jakási uzavřená skupina, která by se najednou dozvěděla o něčem novém. tak to ale není. lidé aktivní na facebooku a zajímající se o herní dění o té hře vědí a jistě mnoho z nich kingdom come již likovalo... oslovit ty méně aktivní už je problém, natož je přimět k jakési aktivitě. vezmi si, že tu reklamu likovalo 200 lidí... představ si, že když by se někdo chtěl zapojit do této propagace, tak by kromě podpory kingdom come likoval i tu reklamu... většina lidí by to udělala. samozřejmě ale tu reklamu budou likovat i lidé, kteří s tou podporou souhlasí, ale už kingdom come dávno podpořili. o žádné tisícovce lidí tady není řeč... tak rychle prostě tolik lidí kvůli hře v Česku nezburcuješ, ať je hra jakákoli...
    edit: jinak další věc, která indikuje objednání liků. kdo poslední týden sledoval facebook kingdom come, jistě moc dobře ví, jakou rychlostí přibýval počet liků a že to prakticky stálo. od mého prvního příspěvku však přibylo dalších 100 liků a počítadlo v podstatě roste každým refreshem... tohle opravdu nezpůsobila reklama na replayi...
  • Z jaké masáže? Mě unavuje spíš neustálá (většinou) neopodstatněná kritika konzolí, ať už nových nebo starých. A to jsem nikdy žádnou neměl, ani po ní netoužím. A nejvíc kritizují lidi, kteří si je stejně nekoupí a hrají si na PC, tak se divím, že je vůbec baví se tím zabývat, když jim to může být jedno.
  • Veskoslav
    Naivní? Opravdu?:-D Ty jsi humorný chlapče. Pakliže máš potenciální základnu 100 000 lidí, tak je reálné, že z této skupiny dostaneš 500-1000 like. To, že si myslíš, že všechno se kupuje, to je tvoje věc. Možná časem přijdeš na to, že ne každý má potřebu si kupovat obyčejný like na FB. Ano znám firmy, co si kupují, ale nemají spřátelené stránky, které mají X desítek tisíc potenciálních likerů.
  • ucho
    máš velmi naivní představu o tom, jak to funguje.
  • Veskoslav

Dotaz, kdo má 8.1 a Project Spark Beta

Nevíte, jak si přidat ikonku na plochu aniž bych musel Start/Aplikace/Projekt Spark? Jo a ještě dotaz. Nevíte, jak se to pak vypíná? Nenašel jsem v menu vypínací tlačítko. Děkuji.
  • Veskoslav
    Jelikož má Replay cca 110 000 lidí na FB, tak je 1000 liků, kdy každý 100. by ho dal více reálné.. *7*
  • Já bych se nedivil, kdyby si to vzal někdo, kdo nemá win 8... Jsou tu takové typy ( (:
  • BETA The Elder Scrolls Online...

Dnes zacina dalsi kolo uzavreneho beta testu ESO, je kdo ze ctenaru pozvan? Hodil by se nejaky partak....
  • PS Now není cpaní "cloudových" featur do her, které je nepotřebují a kde jsou spíš na obtíž (čti: singleplayer hry).
  • Já jsem unavený z pckářů a jejich k+m. Už mě to začíná lízt krkem.
  • Napiš off něco na Eurogameru *1*
  • BookerDeWitt
    Zvláštní, že u cloudu od Microsoftu to je problém, ale u služby Play Station Now se nad tím nikdo nepozastavuje.
  • BookerDeWitt
    Proč ne? Časem může Microsoft vydat update pro Xbox One, který umožní uživateli přesunout operační systém do cloudu, čímž se odstraní veškerá vedlejší zátěž RAM a procesoru, a konzole tak získá maximální potenciál a výkon určený jen pro hry. Jsou to samozřejmě jen hypotézy a rychlost či dostupnost připojení tomu nenasvědčují, jenže co když...
  • ucho
    nesmysl... jestli by díky tomu replay získali 100 liků, bylo by to sakra hodně... tady to za den narostlo přes tisícovku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit