Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice to nemění nic o úrovni, ale už věty typu - Tenhle web rychle upadá - jsou tu už asi 4 měsíce nebo dýl. To není rychlé upadání, ne?

To už je obyčej, že si bleskař po sobě nic nečte..
  • Já taky dávám přednost originálnímu znění. A pak tu začnem všichni mluvit anglicky na českém webu, hmm to mi přijde že si trochu odporuje. Nemám nic proti použití cizího slova, sám to dělám i nevědomě, ale jákási česko-anglická věta. (Vím, že je to použito i kvůli cenzůře) Neberte to nijak vážně, jen mě to přijde takové nešťastné. *3*
  • ucho
    nesouhlasím, tohle je u bleskovek zcela normální...
  • Mahcake

Phil Spencer (Microsoft): Je jednodušší prodat single-playerovou offline hru pro jednoho hráče na konzolích...

Prosim vás, kdo tohle psal? "Prodat SINGLE-PLAYEROVOU hru pro JEDNOHO HRÁČE."

Jak vidím, tak úroveň tohoto "prestižního" herního webu rychle upadá...
  • nekromant33
    Jakkoliv s tebou souhlasím, není hezčí český slovo než P R D E L
  • Ale ho*no. Samozřejmě ucha již anglikanizovaně nasáklých šušňů nepochybně zcizela, ale když se to umí tak krásně podat - http://youtu.be/Vcd_qCDfAyk?t=38s - je radost se zaposlouchat do mateřského apárátu.
  • ucho
    njn, ale u nás to vyšlo jen na DVD, žádné BluRay... je to děs s tím filmovým průmyslem u nás. spousta věcí nevychází, nejde sehnat, nebo je několikrát předražená oproti zahraničí.
  • rancor1223
    Sakra, úplně jsem zapomněl, že jsem se chtěl znovu (asi tak po čtvrté) na Your Highness podívat *1*. Výbornej film!
  • Tilwaen
    Přesně tak. Mimochodem, trochu mimo téma - komu sedl třeba humor v Saints Row, koukněte se v originálním znění na film Your Highness. Taková komediální přisprostlá uchylárna, ale asi typický příklad toho, proč je lepší něco nechávat v originálním znění.
  • rancor1223
    Nope, řekl bych přesný opak. V angličtině nadávky znějí mnohem lépe než v češtině.
  • Já vím, že by to nebylo tolik khůl ale v češtině i ty nadávky znějí lépe. Dík :)

düzenleme: Peki, bunu düşünüyorsanız lütfen. *3*
  • Paul_cz

Phil Spencer (Microsoft): Je jednodušší prodat single-playerovou offline hru pro jednoho hráče na konzolích...

Phil Spencer, stále potvrzující what an arrogant twat he is.
  • Hezký, Valve už si nejspíš brousí zuby nebo teda spíš čistí parní trubky. Jen jestli k tomu dokáží vymyslet další pecku jako GLados. Tak už asi vím jak zachráníme Whetleyho z vesmííííííru. *16*
  • Tilwaen
    Geniální *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=HOfll06X16c *8*
  • A ještě se mi čerstvě doneslo, že limitované edice se bude jmenovat:
    Call of Duty: Cats - Pussies Edition *2*
  • 3 roky nejspise ne. Vzhledem k zvolene architekture to nebude imho trvat moc dlouho. Navic neocekaval bych, ze az se s novymi konzolemi vice seznami, ze ten "vykon navic" uplatni ve vyssim rozliseni. Spise se budou snazit vytvorit lepsi efekty, vetsi mapy, vice postav na scene a podobne.
    Podle me bude FullHD u novych konzoli spise vyjimka, coz je docela smutne, kdyz se od nich 1080p ocekavalo jako standard.
    Podle me jsou nove konzole vykonove docela fail. Dotahly se na uroven, kdy rozhejbou hry na urovni Crysis her, nebo spise trochu lepsi, ale vykon na propracovanejsi AI, fyziku, vetsi interaktivitu prostredi etc. proste opet nebude, protoze se budou hnat za pozlatkem.
    Kdyz na trh prisel x360 a PS3, tak to byly vykonove celkem nabusene stroje, coz se o nastupujicim "nextgenu" dost dobre rici neda.
    Ale asi se to dalo cekat, protoze MS i Sony se asi nechteli, po zkusenostech s PS3 a x360, opet poustet do velkeho dotovani prodejni ceny kazde prodane konzole.
  • shefield2
    Murdered sleduju na Facebooku, nic o zrušení tam nepsali, spíše tam píšou, jak práce skvěle pokračuje a uvolňují nové screenshoty a concept-arty. Hra asi není v takové fázi, aby se vypouštěly trailery atd. Možná taky podle reakcí na E3 přehodnotili mechaniky hry a komplexně to předělávají...
    Chameleon se jednu chvíli prodával v trafikách. (stejně jako Made Man a hry z Ábíčka)
  • 1988
    Já myslím že jsi zase ty nepochopil konzolové hráče. Konzoli si nekupuji pro to abych na tom vyžadoval extra špičkovou grafiku, ale abych si zahrál mé oblíbené hry, které na pc nevyjdou. Vemu třeba takové NHL, na PS3 jsem nahrál s kamarády tisíce hodin a další hodiny nahraji až vyjde i na PS4, to je jen jedna společenská hra. A to nemluvím o exkluzivitách. Jasny na PC jsou taky exkluzivní hry, ale pc mám taky. Přesto konzole nezavrhuji, jsou jaké jsou a mě to vyhovuje. Myslím si že nadávat na věci dokáže každý, ale naštěstí je stále dokáže ocenit taky velká spousta lidí.
  • Za blbečka jsi spíš ty (viz ten závěr).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit