Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Trailer... nic neukazal ale konecne vime co zhruba ne(ce)kat. Hlavne ty slova i na te web ofik strance FIRST FIRST PERSON OPEN WORLD RPG... uz jsem se bal MMMO ale to by ( nesedeleo k Vavrovy co si stezuje na nedostatek SP her).
  • Jack1947
    A Zdroj je ve videu bum. *15*
  • Malleth
    Mě je jasný, že jde o spin-off. I tak to nedává smysl
  • Má to být spin-off… jako Links Crossbow training. Ne nová Zelda. Autoři bleskovky jen nepochopili.
  • rancor1223
    The Stanley parable
    Kerbal Space Program
    Starbound/Terraria
    Torchlight 2
    ...
  • KeanuX

Poraďte

Po delší době bych rád něco zahrál, hoďte mi do komentů nějaký zabijárny času nebo oddechovky :) Dík
  • Red orchestru si už někdo vzal... i přesto děkuji za nabídku (:
  • včem se vidíš přiklonění k WoT, jinak MM prej je nějak dojebanej, ale pracujou na nápravě, jedinný co mě vadí je barva menu a dalších tabulek, a výzkum mě přijde rychlejší nebo stejný
  • Nicméně se prodloužil čas potřebný k získání lvl 20, už nepůjde si to komplet odemknout za volné xp. Rozdělení do tříd je podle mě lepší, alespoň má teď člověk jasnější představu co proti němu může stát. Ono ty tiery fungovaly předtím tak nějak napůl
  • Kozy
    Co říkáte na nový update k War Thunder?

Za mě mínus, docela se přiklonili k WoT, jediná výhoda že se zkrátily nahrávací časy.
  • vzal sem si Greed Corp. Díkec!
  • gurus
    hehe skoda ze se to vsechno uz hralo a ohralo
  • Larky
    Zdarec, zase něco málo klíčů. :)

The Showdown Effect Steam key - 9RNAP-RC6KF-6TEXC

Greed Corp Steam key - DV3BB-89EZ3-LBD3E

Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad Steam key - QEXIP-PKB0V-AD8YL

Pokud by to náhodou někoho zajímalo - Aliens: Colonial Marines za 2$ - http://www.amazon.com/dp/B009K6YJTS?tag=dealnewscom
  • Malleth

Nintendo oznámilo nový Legend of Zelda s prozatimním názvem Hyrule Warriors, který vyjde na WiiU v příštím...

Tak to je humáč. Koho taková blbost napadla? Jestli Zelda něco potřebuje, tak rozšíření toho světa a ne vzít stokrát viděný starý prvky a vrazit je do nekutečně ohraných dynasty warriors.
    Vybrali si to nejhorší z obou světů a spojili do jedný hry, brilliant!
  • Teda Tecmo, ne Namco...
    A Dynasty Warriors...
  • Nintendo oznámilo nový Legend of Zelda s prozatimním názvem Hyrule Warriors, který vyjde na WiiU v příštím...

Nový SPIN-OFF LoZ! Ne novou Zeldu! Je to mashup Dinasty Warriors style a tělá to Namco.
    Není to nový díl série, je to prostě nový spin-off, pravděpodobně nekanonický.
  • mas pravdu na tech jejich strankach to je videt lip. bude to z toho ohne- kamera projizdi kopec kourem a ohnisko bude holt mimo zaber a mi si muzeme vychutnat tyhle graficky featurky ktery pouzivaj ;)
  • ted je otazka co vsecho k tomu dan zitra jeste rekne- snad ne nic ve smyslu ze za mesic se dozvime vic :)
  • ucho
    nene, něco tam lítá. je to i na stránce hry, kde je kamera statická. takhle to připomíná nějakej horkej popel, tedy že někde v blízkosti něco hoří. jen zrovna na té cestě do kopce nic v blízkosti nehoří, tak nevím. no třeba to někdo vysvětlí.
  • Docela zajímavý se podívat na to datum z historického hlediska. Může naznačovat že to bude období spíše pobělohorské. A ano taky to nemusí znamenat nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit