-
Viz výše. Ale nikoliv, to já se klaním. Kam se na tebe hrabu...
-
Ano každý, kdo nesouhlasí s tou tvojí sraččkou je panic, nerd a kdo ví co ještě. Jak říkal, kuřbuuřt GGG se stejným IQ jako jeho milášek;) Pokud si tedy stále nepochopil, že autor chtěl nějakou hru na zabavení, ne rádoby vtipnou prupovídku "dospělého" kreténa:)
-
No tak, nikde jsem nenaznačil, že by to mělo zrovna lámat do vtipných kolen, příteli, ale měl jsem za to, že jsou tady lidi s mozkem a nadhledem. Evidentně v tuhle dobu větší koncentrace Gum a jiných nesmočenců, takže jsem byl dle mínusového lynče ztrestán a nepochopen. Utírám slzu a divím se, jak je to tady vlastně možný.
-
Jasny, ten JC2 MP a mas na zabavu postarano. (Nebo ne).
-
Jo a jeste si prikup dalsi DLC... aby ses pobavil . Nebo B nebylo tak vyzdimajici jak B2? *7*
Nevim kazdopadne jako zdymarna bre a samozrejme ne bezbrehe (jakto tedy kazdy vezme). -
Just Cause 2. Ještě dvě hodiny je za pouhé 3 eura.
http://store.steampowered.com/app/8190/ -
Ty jsi tak instantne a trefne vychytraly ze vzdy kdyz si prectu tvuj prispevek... neco v nem je a to poselstvi je zajimave. Vlastne ani nikoho neurazis, presto si to ten dotycny vezme jako urazku... Inteligentni humor... velice trefne. *3*
-
Podle mě je dvojka lepší a taky není moc drahá.
-
Vem Borderlands 1 - zabiják času jako kráwa a stojí pár šušní.
EDIT (dám odpověď sem, ať zbytečně nezadělávám vlákno)
Pro Veskoslava: Rozdíl je 10 €, za to může pořídit další hru. Bráno na Steamu. Navíc mě baví víc jednotka *1*.
Pro Jacka: stačí základní verze bez DLC. Zábavy i tak až na půdu. -
Nebo oprasit nejakou klasiku, pac jestli te dnesni hry netahnou asi si v tech BF, Codech a Assassímnech moc neporochnis. Pokud se pletu... zase muzes sahnout z druhe strany a dat si vzdycky nejakou kvalitativne prevysujici Indie hru. Bavit se u ni stejne nebo i mnohem lepe nez u nejake AAA srajdy, choice is on you. ( Ty moc neznam tak ti v tomhle moc neporadim).
Rogue Legacy poctive 2d rpg ze strany... -
Akorát si asi jediný, kdo si myslí, že je to "vtipné". Ale jo, ne každý pochopí tvůj "humor";) A urážky? Od kuřbuřta GGG a jeho party mi je to ukradené;)
-
Minecraft + všemožné mody. To zabije čas na dlouhou dobu.
-
Předtím to proti kolegovi nemělo být nic, na tebe to už je ptevřeně urážka. Že jsi blbec, to už se ví, ale že ztrácíš nadhled, není-li to v tvý egoistický režii, to překvapuje i mě.
-
Smogu? Jak humorné, asi tak, jako to předtím..... *7*
-
Mě se moje vánoční runway líbí *1* Jinak se přiznám, že teď mi ten výzkum přijde přehlednější a takový vzdušnější než předtím. Líbí se mi třeba nový systém hlášení pro tým, kdy je to lépe rozepsané a máš více možností pro rozkazy, také rozmazávání při letu je fajn a zvýšilo se mi cca o 20 fps průměr:) Jinak se mi líbí, že po bitvě ti přesně ukáže, co se ti otevře a co si můžeš už pořídit. Zatím spokojenost. Uvidím, co se ještě změnilo. Zkusil jsem zatím jenom dvě hry. Novou mapu Berlínské předměstí, kde máš 3 základny, které ničíš a pak klasická "alpská" mapa na ničení pozemních cílů.
-
Je to jen neofensivní srandička, smogu. Na "nějaký zabijárny času nebo oddechovky " mi to prostě nedalo.
-
Outlast (i když to je spíše zabiják duší)
Sanctum 2 (kupodivu zábavné FPS Tower Defense)
Far Cry 3 Blood Dragon (asi nejlepší sci-fi béčkovina posledních let) -
"Chci si koupit auto. Doporučíte mi něco?" "Kup si mobil." Stejná logika jako to tvoje.... *7*
-
ženská
-
Shadow Warrior, zrovna je ve slevě