Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak když to bereš takhle, tak není ani velký rozdíl mezi 2,49 euro a 2,49 dolary :)
  • Inquisitor
    To je možný, ale tak takový rozdíl už to není.
  • ucho
    za Europa Universalis IV: American Dream? za ten jsi mohl dát jen 2 dolary...
  • Inquisitor
    Jo teď jsem tam koupil dlc k EU IV za 2,49 dolarů a na steamu za to chtějí 2,49 euro :)
  • Malleth

Spekulace: V brzké době získají členové služby PS Plus tituly Bioshock Infinite a Persona 4: Golden.

Doufám že je to pravda. Na tu Personu sem čekal
  • ucho
    asi by bylo lepší říct, jakou hru sháníš :)
    kupovat vše, co má 80-90% slevu, není příliš efektivní...
  • Nemáš tipa na 80-90% slevy? ty máš vždy přehled chlapče...
  • ucho
    tak to má těžký se mnou :D
  • Neřekl bych, že to má těžký.Velká část lidí, co má steam ani neví, že něco jako greenmangaming exstuje.
  • ucho
    dnešek o ničem, není tam snad nic, co by někde nebylo levněji nebo za stejnou cenu dřív. steam to má těžký s těmi neustálými slevami všude kolem.
  • Veselé Vánoční slevy vám všem

Ten příjemný pocit, když nakoupíte 2 hry na Steamu ve slevách a pak zjistíte, že ty hry mají na GMG o skoro o polovinu levněji....
  • Vrook
    ještě aby si ty měl k nim ňákou autoritu lol
  • A já pro změnu miluji kecy od lidí, co melou naprosté hovvna a ještě zcestně. Takže tak. A zkažený rohlík? To se dělá jak? Já jenom, abych nenaletěla, až si koupím zkažený rohlík.
  • Takže když ti prodají zkažený rohlík, tak ti řeknou "však si udělej lepší" , super :D Tyhle kecy miluju.
  • Jack1947
    Ja vim, holt ne kazdej je dokonalej a ja to umim i priznat. Uz sem se tu probral az dost. Jen vim (Naprava je preci dulezita *15* ).
  • Jack1947
    Dit ten Fightclub byl dobrej ty ses jen negativista. Tot vse. S panem. *3*
  • Ne hlupáčku. Ty věty nedávají smysl, zdýmačka mi rve oči z hlavy, to může napsat jenom diletant a ten zbytek nedává žádný smysl, i když u tvých blábolů nic překvapivého.
  • 1. Nic ti nebrání jej udělat.
    2. Ty jsi toho jasným důkazem. Pokaždé, co píšeš, tak pořád dokola to samé. Pořád dokola ty samé blbosti *7* Jako pokažený gramofon.
  • 1) tady není konkurence pořádná, kdyby tu byl schopný web, tak sem nikdo neleze
    2) kvantita těžce převyšuje kvalitu, je pěkný, že tu píše co já vím 100 lidí ? (světová třída) tolik snad ani ne, ale k čemu mi to je, když 95 procent jsou necitelne blaboly.
  • Veskoslav
    Steam začal a boha jeho až do 3. ledna *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit