Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • závist, co? *6*
  • Jedná se o naklikávání ty gumo gumová...... *7*
  • A čím, že se to vlastně provinili? Vždyt se vyjadřují a jednají jako každej jinej panáček tady. To, že někomu to hejbe čakrama je tak trochu jeho nevyrovnaně-nervózní problém.
  • To oni neudelaji. Bud je mistni troll bandwagon nastrcen primo redakci, nebo jsou tolerovani z duvodu, ze zajistuji velkou aktivitu v diskusich. *3*
  • Soudis dle sveho vlastniho uvazovani? Nebo jak si prisel na to, ze si lide kupuji hry, jen proto, ze jsou ve sleve, aniz by meli v planu ty hry hrat?
    Uvazovani hodne jednoho ucitele telocviku.
  • Aaryn Flynn (generální manažer Ubisoft Edmonton) si zahrál Mass Effect 4. Hra je prý ambiciózní, překrásná...

Ubisoft Edmonton?! *1*
  • Bylo třeba při 160 FPS přidávat dalších 20 k dobru ? ..... Engine vůči WOWP už byl 100 a 1
  • No uvidíme , na Bordelands na rozdíl od amíků zatím čekám ...
  • Ááá právě tu probíhá dehonestující scriptklikfest .....takže s tím redakce koukejte už něco dělat :( .
  • Rhulad
    Sbohem pc-panici *3*
  • Kozy
    PS4 trubci vyháží peníze aby mohli hrát multiplayer.
  • Odpad konzolové scény dorazil. Je fakt zvláštní, že GGG, ty, Doktror, Jejdásek, Triska či Šipečka jste stejně hloupí zamindrákování konzoloví blbečci*11* Detroll aktivován, sbohem trolí mindráku.
  • Inquisitor
    Pravda,sakra na to jsem úplně zapomněl :)
  • Rhulad

PC-logika

PC trubci vyháží peníze za hry ve slevě, jen proto, že jsou ve slevě a ani je pak nehrají. Jen, aby si je mohli přidat do své knihovničky ve Steamu. Bože jak infantilní.
  • Inquisitor
    To neříkám, teď je kolem dvacky. Jenom že už se to k tomu pomalu blíží.
  • rancor1223
    Kde si vzal že USD se blíží k 23Kč? Vždyť to neni ani 21Kč. A pokud vím ani nebude. Chtějí to držet na 20Kč/1USD.
  • ucho
    GMG, na vše můžeš ještě aplikovat voucher na 20% slevu.
  • Inquisitor
    No jo tak dolar se teď k těm 23 Kč pomalu blíží :)
  • Veskoslav
    No to mi nepřijde tak strašné. Obzvlášť když mám eura nakoupené ještě za 23 Kč/euro na Steamu.
  • Inquisitor
    Tak co už. A kde to je za dva dolary? Já toho zase tolik nesleduju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit