-
Slyšel jsem že někdo takovej existuje, ale podle mě to je jen legenda... -
Ať se přihlásí ten, koho Rholado neboli hhovado neobvinilo, že není Veskoslav. No tak nestyďte se, ti dva, co ještě nejsou Veskoslav, přihlásit. Šup.
-
Tak roládu mám rád, to je pěkné přirovnaní. Bohužel Veskoslav je asexualní troska, co si hraje na holku. Že jo hopsánku?
-
Trol.diskuzni
Tady je dnes zase veselo. -
Prej Rolado! Dobre ty ! *1* PALEC HORE!
-
Veskoslave? Už se na to vyser a běž se oběsit. Bude o jednoho čurákaa míň
-
Tak zadarmo ani kuře nehrabe a já nejsem levný.
-
Říká konzolový debílek s IQ nižší než bahno?A koho sere?Tu Vaši pojebanou partičku zdegenerovaných trolích debílků?Ty by jsi nepotřeboval jednu z prava,jednu z leva.Tebe měli utřít raději do prostěradla *7*A nezapomeň napsat, že jsem Veskolav Roládo.
-
Sejdeme se u Vankovky v Brne. Co říkáš? A kdo dá větší ránu, je ta větší/menší(dle domluvy) pyča.
-
Ne! Nevedel! Rekni mi tvoji adresu ja se prijdu zeptat! *14*
-
Tak samo. Pan pyčí může ostatním říkat, že je pyča. On jediný na to má právo. To jsi nevěděl pyčo?
-
Řeknu ti to jednoduše, prostě je to pyča a to sere hodně lidí i mě. Plus píše pod miliony nicků, všem tu nadává a jak jsem psal, chová se jako pyča. Plus ty rádoby moralistický kecy a samozřejmě patent na rozum. Prostě by potřeboval jednu zleva a druhou zprava a bylo by po problému.
-
Celkem by mě zajímalo, čím jsi koho kdy tak naštval, že Ti zde vyhlásil takovou online vendettu *1* Klikfestbot, teď tohle, ...
-
Možná to filtruje jen blbost čili já inteligentní alfa-samec toho vždy uvidíš, natož sám sebe jsi předpokládám zfiltroval.
-
Nemám do čeho píchnout čili tu pluskuji a mínuskuji po padesáti. To mě naučil můj dobrý přitel/přítelkyně(popravdě jsem zaskočen jeho aktuální sexualitou) Veskoslav.
-
Vychladni *15* ! At ti nepraskne zilka ! *2*
-
A naklikávat si pluska je znak vyspělosti.
-
Místo doleva ho zahneš doprava a máš zkažený rohlík! *3*
-
Eventy
Nevíte někdo, jestli je v GW2 zase vánoční event? Děkuji. -
Mám ten samý problém....