-
Pro mně je zase Šipečka, TheGGG, ten druhý bieber, 11th_Doktor a všichni anonymové, co píšou podobné (censored) všechno jedna a tatáž zamindrákovaná osoba a nic na tom můj názor nezmění a píšu to sem? Jo, teď už ano :) Z 99% ale nereaguji a doporučoval bych zde některým to samé ;o) -
Já jsem měl také to samé. Bratránek má místo Tomb Raidera nového Hitmana.
EDIT: Chyba, bratranec samozřejmě to samé jako my ostatní. Špatně se na to podíval. -
alfa jo, ale ne samec. Ty seš alfa verze.
A nezapomeň mi napsat, že jsem Veska, bez pohádky neusnu. -
tak jsem rozbalil ten Square Enix bylo tam:
Tomb Raider
Just Cause 2
Hitman: Blood Money
Dungeon Siege III
Všichno dostali to samé? Já jsem spokojen, krom JC2 z toho nic ještě nemám. Nicméně čekám kolik se objeví nářku že tam nebyly hry za 4x 49€ *1* -
Já se přiznám, že jsem nehrál ani jednu hru.
-
Série je výborná, takže pokračování je logické, ale vůbec si neumím představit, co v něm bude - poslední díl nastavil laťku velmi, velmi vysoko *1*
-
Saints Row game
Podle neoficiálních zdrojů se pracuje na nové hře z prostředí šíleností. -
Prestan spamovat ddevkoo blba. *16*
-
Já jsem dojel Xbox verzi a pc zatím nic. Cca 60-65 minut. Nějak mi to nesedí. Proto nevím, jak u druhého dílu. Na staré konzole se mi to kupovat nechce a na pc se opět bojím zmršeného portu.
-
Hopsánek=Veskoslav
Lidičky kuknětě na další stránky v bleskovkách, jak hopsánek nadává do gum. Nebo o článku o Dragon age a jeho fanatická reakce na kritiku Bioware. -
Vždy když kouknu na Reveal trailer ujišťuju se že předobjednávka stále platí *1*
-
Dark Souls II
Bude i u nás k dispozici 14.3.2014. -
Děkuji, splnil se mi sen *1*
-
Nevím, podívám se do kalendáře. Ale jo, pravidla se změnila. Holka prej taky může být.
-
Můžu být taky Veskoslavem? *14*
-
No jo Necro, zapomněl jsem vypnout Operu a odhlásit se, můj starý nick. Zdravím.
-
Dámy a pánové, český Eddie Murphy!
-
Miseriusi, neštvi mě. Jsme se dohodli, že teď píšeme pod Veskoslav a hopsanek, takže nedělej mi zmatky v tom, že píšeš pod naším třetím nickem!