Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Pro mně je zase Šipečka, TheGGG, ten druhý bieber, 11th_Doktor a všichni anonymové, co píšou podobné (censored) všechno jedna a tatáž zamindrákovaná osoba a nic na tom můj názor nezmění a píšu to sem? Jo, teď už ano :) Z 99% ale nereaguji a doporučoval bych zde některým to samé ;o)
  • Veskoslav
    Já jsem měl také to samé. Bratránek má místo Tomb Raidera nového Hitmana.

EDIT: Chyba, bratranec samozřejmě to samé jako my ostatní. Špatně se na to podíval.
  • vlastik.plaminek
    alfa jo, ale ne samec. Ty seš alfa verze.
    A nezapomeň mi napsat, že jsem Veska, bez pohádky neusnu.
  • tak jsem rozbalil ten Square Enix bylo tam:
    Tomb Raider
    Just Cause 2
    Hitman: Blood Money
    Dungeon Siege III

Všichno dostali to samé? Já jsem spokojen, krom JC2 z toho nic ještě nemám. Nicméně čekám kolik se objeví nářku že tam nebyly hry za 4x 49€ *1*
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že jsem nehrál ani jednu hru.
  • Tilwaen
    Série je výborná, takže pokračování je logické, ale vůbec si neumím představit, co v něm bude - poslední díl nastavil laťku velmi, velmi vysoko *1*
  • Veskoslav

Saints Row game

Podle neoficiálních zdrojů se pracuje na nové hře z prostředí šíleností.
  • Prestan spamovat ddevkoo blba. *16*
  • Veskoslav
    Já jsem dojel Xbox verzi a pc zatím nic. Cca 60-65 minut. Nějak mi to nesedí. Proto nevím, jak u druhého dílu. Na staré konzole se mi to kupovat nechce a na pc se opět bojím zmršeného portu.
  • sipecka

Hopsánek=Veskoslav

Lidičky kuknětě na další stránky v bleskovkách, jak hopsánek nadává do gum. Nebo o článku o Dragon age a jeho fanatická reakce na kritiku Bioware.
  • Miserius
    Vždy když kouknu na Reveal trailer ujišťuju se že předobjednávka stále platí *1*
  • Veskoslav

Dark Souls II

Bude i u nás k dispozici 14.3.2014.
  • Tilwaen
    Děkuji, splnil se mi sen *1*
  • Veskoslav
    Nevím, podívám se do kalendáře. Ale jo, pravidla se změnila. Holka prej taky může být.
  • Tilwaen
    Můžu být taky Veskoslavem? *14*
  • Veskoslav
    No jo Necro, zapomněl jsem vypnout Operu a odhlásit se, můj starý nick. Zdravím.
  • nekromant33
    Dámy a pánové, český Eddie Murphy!
  • Veskoslav
    Miseriusi, neštvi mě. Jsme se dohodli, že teď píšeme pod Veskoslav a hopsanek, takže nedělej mi zmatky v tom, že píšeš pod naším třetím nickem!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit