Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    kdyz se bavis, tak tady nebrec
  • Jack1947
    Vicemene souhlas, obcas za-trotly ale jinak ok. (Hlavne je lepsi kdyz se probira on a kdokoli jiny a ja sem z obliga.) *4*
  • Jj taky mi přijde, že Veskoslav píše normálně, sice jeho názory mi nejsou blízké a nesouhlasím s ním často, ale určitě to není level typu ggg a podobní imbecilové.
  • Tady je [url="http://eu.square-enix.com/en/blog/time-open-square-enix-christmas-surprise-box"]odkaz[/url] a opravdu je hodně lidí zklamaných. Čekali alespoň jeden díl FF.
  • Spades
    Dalo se čekat, že tu bude typický games.cz bullshit, že místo aby někdo odpověděl, tak jenom banda mínuskuje... Někdy mám pocit, že 4chan má lepší komunitu jak games.cz

Nebuďte posraní a napište svůj názor kurv@ a neschovávejte se za mínuska... Banda posraných děcek...
  • Spades
    Já furt nevím co proti veskoslavovi máte. Ať si klidně multiúčtuje, ale veskoslav je jeho hlavní a píše naprosto normální věci, to jen vy ste banda tupých kokotů, co se do něj furt musí navážet...
  • Spades

Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...

Nepotěšil? Jsou tam 2 AAA hry za cenu 1 indie hry ve slevě... A Just Cause 2 se hodí jako dárek někomu, kdo si ho nestihl koupit ve slevě.

Tuhle bleskovu asi psal dobrý retard, protože to musí být z jeho vlastní hlavy, když tam nedal ani zdroj...
  • Proto tu nedávno byla oslava kvůli skriptu, který tato individua zneviditelnil.
  • nekromant33
    Tak ale to už je risk toho, že většinu větších titulů už máš. Já do toho přesně pro to nešel, i kdyby se mi to třeba jen kvůli Tomb Raiderovy vyplatilo, ale říkat potom, když očekávám nesmysly, že to je zklamání, mě přijde ujetý.
  • Ani ne, povetsinou se docela bavim, ale dik za optani *3*
  • JC2 jsem si koupil předevčírem a Laru už mám hned od vydání, tak bych do toho šel maximálně kvůly Hitmanovi
  • Tushan
    to se tu zas přehnala nějaká sh.t storm ??? *8* že vás to tak udivuje já už si dávno zvyknul *5*
  • Žádné výhody? Všiml sis toho napsaného pod "Proč se registrovat" v každé diskuzi? A to tam ještě chybí možnost zaplatit si vypnutí reklam.
  • jindra.veliky
    u mad, bro? *7*
  • Tilwaen
    Ten příspěvek je skoro srdcervoucí, ale nikde se v něm nezmiňují, proč by to Steam udělal. Nemáš nějaké info nebo nevíš, o co tam šlo?
  • Já se tedy moc nebavím. Obávám se, že pokud se nezavede povinná registrace (já se nikdy neregistroval, protože to nemá žádné výhody), a klidně i permabany, za chvíli sem přestane většina lidí chodit a jediní co tu zůstanou, budou debilové co si říkaj trollové.
  • Games opet nezklamalo, clovek nakoukne do diskuse a co nevidi, bandu zamindrakovanejch, pluskovejch bandasek, kteri definovali novy smysl slova "paranoia", obvinuji jeden druheho z multiuctu a hrajou si na zenske.
    Kdyz to tak ctu, tak se nemuzu zbavit pocitu, ze vsichni mistni "nejhlucnejsi" pisalci typu veskoslav, rhulad, sipecka, triska, doktor, GGG, jejdasek, he/he a spol jsou tak 2 az 3 jedinci, kteri jen stridaji ucty, zpravidla podle toho, ktery nemaji momentalne zabanovany.
    Pridejde do tohoto mixu dutohlava, ktery travi volny cas naklikavanim plusek a minusek a redakci, ktera z toho ma akorad srandu a mate tady pred sebou studnici materialu ke studiu psychicky narusenych a znacne labilnich jedincu, ze by i chocholousek umrel blahem.
    Cetl jsem uz hodne silenych diskusi, jak ceskych, tak zahranicnich a ze to je mnohdy vysokej level, ale to co se deje tady vazne nema obdobu *1*
    Ale aspon se clovek obcas pobavi *15*
  • Jack1947
    Obcas se clovek i trochu pobavi... jako ja dneska kdyz jsem si precetl "Veskoslavovu" diskuzi". *15*
  • CoD Ghost Season Pass - Free Fall

Kdo by to byl čekal? Exkluzivní mapa pouze pro předobjednávky je součástí Season Passu. Ve zkratce řečeno: FU IW!
  • Veskoslav
    Já jsem spokojený, ani jednu hru jsem neměl:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit