-
kdyz se bavis, tak tady nebrec -
Vicemene souhlas, obcas za-trotly ale jinak ok. (Hlavne je lepsi kdyz se probira on a kdokoli jiny a ja sem z obliga.) *4*
-
Jj taky mi přijde, že Veskoslav píše normálně, sice jeho názory mi nejsou blízké a nesouhlasím s ním často, ale určitě to není level typu ggg a podobní imbecilové.
-
Tady je [url="http://eu.square-enix.com/en/blog/time-open-square-enix-christmas-surprise-box"]odkaz[/url] a opravdu je hodně lidí zklamaných. Čekali alespoň jeden díl FF.
-
Dalo se čekat, že tu bude typický games.cz bullshit, že místo aby někdo odpověděl, tak jenom banda mínuskuje... Někdy mám pocit, že 4chan má lepší komunitu jak games.cz
Nebuďte posraní a napište svůj názor kurv@ a neschovávejte se za mínuska... Banda posraných děcek... -
Já furt nevím co proti veskoslavovi máte. Ať si klidně multiúčtuje, ale veskoslav je jeho hlavní a píše naprosto normální věci, to jen vy ste banda tupých kokotů, co se do něj furt musí navážet...
-
Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...
Nepotěšil? Jsou tam 2 AAA hry za cenu 1 indie hry ve slevě... A Just Cause 2 se hodí jako dárek někomu, kdo si ho nestihl koupit ve slevě.
Tuhle bleskovu asi psal dobrý retard, protože to musí být z jeho vlastní hlavy, když tam nedal ani zdroj... -
Proto tu nedávno byla oslava kvůli skriptu, který tato individua zneviditelnil.
-
Tak ale to už je risk toho, že většinu větších titulů už máš. Já do toho přesně pro to nešel, i kdyby se mi to třeba jen kvůli Tomb Raiderovy vyplatilo, ale říkat potom, když očekávám nesmysly, že to je zklamání, mě přijde ujetý.
-
Ani ne, povetsinou se docela bavim, ale dik za optani *3*
-
JC2 jsem si koupil předevčírem a Laru už mám hned od vydání, tak bych do toho šel maximálně kvůly Hitmanovi
-
to se tu zas přehnala nějaká sh.t storm ??? *8* že vás to tak udivuje já už si dávno zvyknul *5*
-
Žádné výhody? Všiml sis toho napsaného pod "Proč se registrovat" v každé diskuzi? A to tam ještě chybí možnost zaplatit si vypnutí reklam.
-
u mad, bro? *7*
-
Ten příspěvek je skoro srdcervoucí, ale nikde se v něm nezmiňují, proč by to Steam udělal. Nemáš nějaké info nebo nevíš, o co tam šlo?
-
Já se tedy moc nebavím. Obávám se, že pokud se nezavede povinná registrace (já se nikdy neregistroval, protože to nemá žádné výhody), a klidně i permabany, za chvíli sem přestane většina lidí chodit a jediní co tu zůstanou, budou debilové co si říkaj trollové.
-
Games opet nezklamalo, clovek nakoukne do diskuse a co nevidi, bandu zamindrakovanejch, pluskovejch bandasek, kteri definovali novy smysl slova "paranoia", obvinuji jeden druheho z multiuctu a hrajou si na zenske.
Kdyz to tak ctu, tak se nemuzu zbavit pocitu, ze vsichni mistni "nejhlucnejsi" pisalci typu veskoslav, rhulad, sipecka, triska, doktor, GGG, jejdasek, he/he a spol jsou tak 2 az 3 jedinci, kteri jen stridaji ucty, zpravidla podle toho, ktery nemaji momentalne zabanovany.
Pridejde do tohoto mixu dutohlava, ktery travi volny cas naklikavanim plusek a minusek a redakci, ktera z toho ma akorad srandu a mate tady pred sebou studnici materialu ke studiu psychicky narusenych a znacne labilnich jedincu, ze by i chocholousek umrel blahem.
Cetl jsem uz hodne silenych diskusi, jak ceskych, tak zahranicnich a ze to je mnohdy vysokej level, ale to co se deje tady vazne nema obdobu *1*
Ale aspon se clovek obcas pobavi *15* -
Obcas se clovek i trochu pobavi... jako ja dneska kdyz jsem si precetl "Veskoslavovu" diskuzi". *15*
-
CoD Ghost Season Pass - Free Fall
Kdo by to byl čekal? Exkluzivní mapa pouze pro předobjednávky je součástí Season Passu. Ve zkratce řečeno: FU IW! -
Já jsem spokojený, ani jednu hru jsem neměl:)