-
Ale fakt by měli zrušit + - bo to začíná být dost špatné s těma botama :D -
Já si koupil Deus Ex: Human Revolution DC za 4€
-
Podle mě je Resogun to nejlepší, co teď na PS4 je.
-
Cetl jsem si jeho CSFD profil, tedkanc a uch tohle je fakt neco co se nedeje kazdy den... vlastne rok ani vice let. Radsi 50 Veskoslavu nebo i vice, treba polovina Games nez toto.
*11* *12* -
Treba si ted zrovna dava Vanocni prazdniny. (Uklidova ceta). No tak zas tak zle to stale neni. Najdou se i svetle body. *4*
-
mam pocit ze komunita tady poradne upada drive kdyz jsem si to procital tak jsem se nekdy i zasmal ted uz jsem jenom otravenej opravdu nechapu redakci proc se to nesnazi cistit
-
Resogun je opravdu hodně navyková gamesa a nedivil bych se, kdyby to tak bylo.
-
taky se těšíte na ty hádky až games zveřejní Best of 2013? třeba když Resogun vyhraje nej hru, jako loni Journey :)
-
bohužel si kupovali hry od vydavetele SE, ne od vývojářů SE... navíc když to bylo od evropskýho SE = Eidos
-
Vid vyssie, ludia nechceli hry od Eidosu, ale od Square Enix...
-
No, na tom odkaze v bleskovke je to jasne vidiet. A nie, nepotesil mnoho ludi - mimo ine preto, ze cakali hry od SQUARE ENIX a nie od EIDOSu. EIDOS nikoho nezaujima (ok, zaujima vela ludi, ale ocividne nie tych co kupovali tento 'darcek' - a mna tiez nie, aj ked ten darcek som nekupoval, pac som o nom nemal ani tusenia).
Co viac, ten 20% voucher je tiez kompletne na nic, pretoze tiez si ho mozes uplatnit len na hry od EIDOSu a nie od SQUARE ENIX. -
War Thunder
Po zběžném otestování a prolítání pár kol v Arkádě musím říct, že tohle je teda těžká blbost. Starý dvacetirankový systém byl mnohem lepší a přehlednější. Systém zkoumání je zbytečně složitý, vůbec celý RP body sou k ničemu.
Taky se pomaleji, o hodně pomaleji expí letadla - co je mi po tom, že nějaká vysněná letadla dostanu rychleji, já chci zkoumat postupně. Díky tomu musím lítat i s plečkama, který nesnášim.
Další věcí, zdá se mi, že letadla jsou neohrabanější, a některá o dost. Krom toho když manévruju, tak se zadek letadla hrozně přibližuje kameře, a tak mám přes celej monitor jenom ocas a vidim kulový.
Asi tak jediná pozitivní změna je navýšení FPS. Co se týče DX11 - hraju to úplně naplno, a nevidím žádný rozdíl - krom Bluru, kterej je mi úplně ukradenej. Tohle nebyl nejlepší tah. -
Je to labilní psychošek, která zasírá vlákna svými multi-acc, jinak víceméně souhlasím, co napsal ZvacA.
-
Já vážně nemám ponětí, nějaký konspirační teorie bych k tomu ale asi nevymýšlel, chlape.
Ani mi to nesedne k myšlenkám Valve, kdy různý indie, blbosti a maličkosti podporují, tohle jím naopak muselo zákazníky z východních zemí přinášet..asi šlo o ty bůhvíjak legální klíče -
Copak copak? Nejakej mrzutej. Je ti lito, ze jsem te nezminil? Ja te tam klidne dopisu, jestli chces *3*
-
Zjevne nejaka konkurence tak proto to utly.
-
Nemám páru, sehnal sem z tama pár her z bundlů. :o)
Předpokládám, že se tam dávaly i klíče z nějakých pochybných stránek a steamu to vadilo? Nebo jen Valve vážně nemá rádo Rusáky, když steamgifts jim nevadí -
Vesele Vanoce
K dnesnimu krasnemu dni bych chtel vyuzit prilezotist a poprat uzivateli "Veskoslav" a dalsim vesele Vanoce. Doufam, ze dostanes pod stromecek plno kvalitnich her, ktere sis jeste neporidil ve sleve. A tobe taky Ucho *4* -
Já téhle bandě třeba taky nemusím fandit, osobně třeba proti Veskoslavovi nic moc nemám, jako takovej mě nezajímá, beru ho jako jednoho z téhle komunity, když přijde na to s ním něco prodiskutovat, nemá v hlavě zrovna nasráno, nevymýšlí přímo hovadiny. Avšak nemá zrovna taky nějakou svatozář a jeho minulost tady čítá plno chujovin, což není tajemstvím a výmyslem jistých lidí. I když většina útoků proti jeho osobě může být kydáním všech možných i nemožných kravin a u něčeho si člověk na to čelo skutečně zaťuká, s něčím se dá zkrátka oprávněně souhlasit, i když proti němu necítí nějakou zvláštní averzi. Já klidně taky přiznám, že i když on sám některým lidem vyčítá to a to, nadává a neustále se v tom opakuje a dělá to v duchu antitrolingu, vidím ho na základě jeho reakcí při vší úctě jako podobnýho vola. Člověk si nemůže někdy pomoc a zkrátka ho vnímá při různých diskusí, kde se angažuje jako samolibýho maníka, který i když nemá pravdu a je to o tom přesvědčován, dokáže se z toho vystřelit na měsíc a nebo mu to docvakne až za dlouho, respektive je moc nasírací nad blbostma, a to už je vidno. Jistou dobu mi taky nebyla sympatická jeho řiťolezecká a práskačská a lajnovaná dennodenní činnost, která se zaznamenala. Ačkoli třeba někteří můžou šířit lživou propagandu o jeho účtech, je opravdu při bližším pohledu prapodivný, jakým podobným stylem od stavby textu, přednesu a blízkostí výrazů, jsou ti, kteří pod jinými nicky stojí proti bandě trollů tak propojení s charakterem Veskoslava. A toho si všimne asi každej, kdo se nad tím pozastaví, třebaže proč by to z principu mělo zajímat celý místní osazenstvo. Určitě je to jeho problém, možná k tomu byl vyhecovanej, co já vím, ale s nějakou pravděpodobností se v tom vláčku veze taky. Samozřejmě není jedinej, ale nějak si plno lidí zrovna na něm založilo působnost. Myslím ale, že si za to může i sám.
Ať to ti lidi dělají za jakýmkoliv účelem, třeba jen tak z prd*le, rovnou řeknu, že ne ve všem se s nimi nedá nesouhlasit, přestože působí prvním dojmem jako devastující magoři, nejen co se týká Veskoslava, ale taky toho jak se tu často přednáší, že se tu lidi k sobě chovají stylem typu všichni sežrali moudrost světa. A to je pravda. Jedno je prostě jistý, zkušenosti už několikrát ukázaly, že diskutovat se tu normálně nedá bez ohledu na to, jestli to tu je odtrollovaný, zbavený různých týpků, na který byl ukázan prst, nebo registrovaný jak se kdosi zmínil. Nefandím svinčíku, ale je tady plno takových faktorů, který brání vybudovat dobrou komunitu, od aktivity redakce, režimu hodnocení a samotných věkově rozdílných synků a fotříků než aby se to dalo vyřešit nazvat pár lidí nemocnými psychopaty a debily, který vlastně ani ve výsledku neznáme. Ten problém zůstane širší, alespoň podle mýho názoru. Kupříkladu, nejde mi totiž do hlavy, jak si dokáže plno lidí (a někteří z nich jsou dlouhodobí uživatelé a měl jsem je za slušný lidi) stěžovat, že se to tu nedá a proč nemáme dobrý diskuse atd a přitom se tady neštítí nejen odhadovat a urážet ostatní, ale jak se stalo dokonce nedávno zorganizovat obecný hon na jednoho člověka a dát mu rovnou na srozuměnou, že ho škrtají z diskusí pomocí nějakých prográmků nebo čehosi jen proto, protože se provinil svou vlastně ničím urážlivou aktivitou. To se na mě nezlobte, ale morálka o velkým kulový. -
a kde je "za trotli"? ve tvym imaginarnim svete? *4*