-
1. Garrus (Mass Effect)
2. Tali (Mass Effect)
3. Elizabeth (Bioshock: Infinite)
4. Komentátor ze Stanley Parable
5. Kdokoli z Thomas Was Alone -
1. Arma. Je celkem jedno která. Nefungujou všechny stejně a značná část české komunity to zaslepeně ignoruje. A Brothers: Tale of Two Sons (sorry, nemohl jsem se rozhodnout, musel jsem napsat obě).
2. Gothic 3 (ne, že by neměl dost příznivců, spíš mě překvapuje kolik má skalních odpůrců) -
1.GHOSTS ( hlavne co se tyce toho ze stale to kupuji a hrozne to vynasi, cekalo se od toho jejich pohledem vice).
2. Tech her bude vic, neumim to tak rict ze jedna Alpha Protocol, Cryostasis, Sniper Elite. Jejich vice... tak aspon 3. ( Proste je to tezke, se rozhodnout pro jednu a to nemuzu). -
Skyrim bloodline vampire the masquerade
-
Tak taky zkusím přihodit svojí troškou do mlína.
Napište mi 5 vaších oblíbených videoherních parťáků nebo spojenců...
1: Leonardo da Vinci
2: Grunt
3: Triss
4: Leliana
5: Bob a Bill Kerman :) -
Diablo 3
Alpha Protocol -
Za poslední rok
1) Bioshock Infinite
2) Shadow Warrior -
1. Série Metal Gear
2. Alpha Protocol nebo Europa 1400: The Guild (ačkoli dostala pokračování) -
FF tam mohl čekat jenom blázen, když to na steam dali nedávno. já jsem tušil, že tam bude ten Tomb Raider, ale stejně jsem neměl zájem
-
1) Bioshock Infinite
2) The Line / Warband -
1. League of Legends
2. Anachronox -
Aha tak to je, mohlo mi to dojít :)
-
Odpolední chvilka
Nedělní otázky pana "Ten bez nicku"
1. Jaká je podle Vás nejpřeceňovanější hra?
2. Jaká hra je naopak podle Vás nejvíce nedoceněná?
1. Call Of Duty MW2
2. Lemings Revolution -
Protože se ten film jmenuje The World's End. Jenže kdyby jsi chtěl filmy řadit podle abecedy, tak jich polovina bude začínat na "T" jako "The". Proto se "The" často nepočítá (a dopisuje na konec).
-
Hele sice to nijak nesouvísí s hrama ani tímhle webem ale můžete mi někdo vysvětlit proč se na csfd píše the za název filmu, jako třeba "World's End, The" Už mi to chvíly vrtá hlavou...
-
účet jde jednoduše zablokovat, a když ho pak musíš třeba 4x denně dělat znova, ono vás to přestane bavit. :)
-
Jake orgie?, to asi spatne ctes kdyz vetsina trollu zde vyuzivala anonymni ucty. Staci projet par stranek v bleskovkach, jasny byly zde i lidi normalni a netrollici ale bohuzel kdyz to jinak nejde.
Promazavat to taky neni sranda, jednou to holt muselo prijit je to neodvratne jako ze jednou (za milion let) bude konec sveta. -
Povinna registrace
jestli se nepletu tak je drtiva vetsina trolu registrovana, tak proc ty orgie? *4* -
ad 1) Zbraň nevím, kromě těch zmíněných bych asi volil (ačkoliv jsem ji já přímo neovládal) Varricovu kuši z DA2 aka Biancu.
ad 2) Liší se to různě. Ale když vyřadím TES hry (kde to je stealth archer) a WoW (kde jsem měl main Warlocka) tak je to melee - ať už rogue nebo warrior. -
Očekávat final fantasy je samozřejmě na místě, ale Eidos už se v mý mysli prostě rovná SE, takže jsem to neřešil a očekával věci právě z portfolia Ediosu - a proto nekoupil, protože už většinu mám. Ale možná to je pro to, že mě JRPG absolutně nezajímaj.