-
No díky Tobě jsem objevil i několik zajímavých kousků, co se pak řešilo u otázek:) -
Dík za potlesk. Vzniklo to z nudy a ani jsem netušil, že se to tak rozjede a bude tolik ohlasů, tak proč v tom nepokračovat. Příjemná změna od těch "jiných diskuzí", a navíc je to jen v neděli, takže nikdo nemůže nadávat, že to tady spamuju. ;)
-
Ten Max Payne a Hitman sedí.
Za sebe GTA 3, protože dokud byla hra 2D, tak mě prostě nepřišla tak obří a svobodná. -
Hitman (asi jednička) - látky a listy reagují na postavu
The Darkness - můžeš se ve hře podívat na dva skutečný filmy, používání jednoručních zbraní
Super Meat Boy - replaye
GRID - flashback
Marvel: Ultimate Alliance - super uber cool útoky všech 4 postav dohromady, už si nepamatuju přesnej název
Fahrenheit - ovládání a časový limit v konverzacích -
Prosím aby na tohle nikdo nereagoval a vlákno bylo tudíž co nejkratší. Žádám vás, abyste si nechali ty svoje věčný diskuze o +-, doktorovi a Veskoslavovi. Je to dlouhý, nudný, pořád to samý a, co je nejhorší, zabírá to místo tady na diskuzi a člověk se pak tim musí prodírat, aby se mohl podívat třeba na odpovědi na nedělní otázky, což je mimochodem supr nápad a tleskám autorovi, nebo nějakou diskuzi opravdu k věci. Děkuji každému jedinci, který mě pochopil.
-
Doktore vůbec na něho nereaguj. Veskoslav je srabík, co se skrýva pod míliony nicků. Dokud se bude skrývat tak bych ho ignorovala. PS. Pro všechny mám vánoční dárek. Dopsala jsem recenzi na Skyrim a už je to aji poslané *3*
-
Aha. Takže raději přestanu psát tehdy, když píše Veskoslav. Dle logiky zdejší zdegenerované party GGG a spol. Ještě že Triska má ban, hned by ti přišla na pomoc.
Chovat se podle toho, kolik ti je? Zkus to. -
Half Life 2 - Ta dokonalá fyzika, šoupání se všim možnym i nemožnym a hrátky se Super Gravity Gunem
Crysis - To samý (+ šly kácet stromy :)) -
Sam a Paulie z Mafie, Wu Zi Mu a The Truth ze San Andreas.
-
Jedna zpráva na nudné nedělní odpoledne
Sony is hiring developers for "人喰いの大鷲トリコ"—which is the Japanese title for The Last Guardian. Interestingly, the job listing says it's for PlayStation 3 game development ... -
Soldier of Fortune: Odstřelování končetin
Quake: chození pomocí myši+WASD
Warcraft III: rpg hrdinové
Max Payne: Bullet time
AoE: Změna stylu budov při přechodu na další vývojové období
GTA: možnost zabít prakticky cokoliv a jezdit s čímkoliv
SW KOTOR: Možnost zapauzovat scénu a vybrat vhodné prostředky na likvidaci
Crysis: To, že jsem málem usmažil stroj na realistické grafice, kdy procházka džunglí a pouhí
zafoukání větru bylo něco.
Portal: Hra, která ukázala, že FPS může být takovou výzvou, že mozek je více než rychlost střelby -
Dříve se to provalilo? Jako stejně že podle Rhulada je Miserius Veskoslav? No to mi ho vyndej na stůl a ocucej. A doktore, jak říkám, síla anonymního internetu je fakt skvělá a mocná, to mi věř;)
-
Jsou nějaké herní mechaniky / engine fičury (jakkoliv se to nazývá), ze kterých jste se ve své době v dané hře posadili na prdel, či vám přišly hodně stylový? Napíšu pár příkladů, ze kterých jsem byl unesenej já, aby jste mě lépe pochopili.
Max Payne - Bullet time (první hra, která s tím přišla a myslím, že nás nebylo málo, co z toho byli na větvi)
Assassin's Creed - free running, odstrkování lidí
Metal Gear Solid - schovávání se do krabice, otazníky a vykřičníky nad hlavama nepřátel
Splinter Cell: Conviction - zobrazování aktuálního úkolu na zdech
Dead Space - dynamický real-time inventář přímo před obličejem
Just Cause - přitahovací hák (ale vyřádit se s ním dalo pořádně až ve dvojce)
Hitman - možnost se za kohokoliv převléknout
Tak co u vás? (překročen počet odstavců... :/) -
:-D Jak říkám. Možná ti dojde, že můžeš si oskenovat jakoukoliv občanku a sotva mi nějak dokážeš, že jsi to ty. Výhoda anonymního internetu. Možná až povyrosteš, tak to pochopíš.
Kozy? Já jsem Veskoslav? Ještě ty s tím ksakru začínej:) Ale jo, všichni jsme Veskoslav. Jelikož tady diskuze jsou pouze o clickbotech a o tom, kdo koho obviní, že je daný člověk. A prosím, neříkej nic o stylu psané a podobném. A dle logiky ti klidně vyfotím svůj kolejní pokoj a pošlu ti ho+adresu, kde mě můžeš do zítřka 8 ráno sehnat. -
Ja myslim ze hlavni Skore Doktror 30-50+ / nevrazivci - ti co jsou "proti" -50-30 atp... mluvi za vse. *4*
-
A ty jsi zase Veskoslav.
-
Coze? Co to meles, proc se vlastne ozyvas. O tobe ani o nem jsem nic nepsal. Tak klid. Ja psal o tom ze klikac to ma osefovany a mysli ze vi o jake reinkranace jde, tak neplet sem neco jineho, dik.
-
Miserius je Veskoslav? No ty jsi taky dobrý poššuk.
-
1 - Ellie - The Last of Us
2 - Alyx - Half Life 2
3 - Elizabeth - Bioshock: Infinite
4 - Garrus - Mass Effect
5 - Otacon - MGS -
War Thunder
Dotaz - po updatu se volné zkušenosti převedly 1:10 na RP body. Mám teď možnost ty RP body nějak využít? Protože pokud chci urychlit vývoj letadla, mám možnost je převést, jenže to po mě chce Lvy, a to hrozivý sumy. Takže - k čemu mi vlastně jsou? Mám jich přes milion...