Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já ho nevidím no. Všude jsem napsal Osviceny i Osviceny@tiscali.cz a už se mi nezobrazuje nikde. A napsal jsem ho i klasicky do příkazů při vyhledávání jak Osviceny, tak i s tiscali zvlášť.
  • 1. Bioshock Infinite
    2. Sins of Solar Empire
  • no to nevim teda, když je to na PC.
  • nekromant33
    ja ho tam mam a stejne je videt
  • Veskoslav
    Už vím, proč se zobrazuje Osvícený:)

Otevři si složku s detrollem, tam je "return new Array" a tam chybí v tom řádku Osvícený. Proto se zobrazuje. Stačí to otevřít v poznámkovém a dopsat to ručně.
  • God-of-War
    Ja steroidy rad... *9* Tetovani jeste pribude a myslet, znamena ho*no vedet, takze Te nepotesim:-/. Jinak taky vsem preju stastne a vesele, hodne darku a mozna i nejakou tu PS4ku;')
  • Veskoslav
    Kdybys to nenapsal, tak by mi ani nedošlo, že tam je.
  • ringmancz
    proč mi na tohohle exota nefunguje detroller? stejně jako na rhulada
  • Ataker

Yosuke Matsuda (prezident a CEO Square Enix): Chci pokračovat ve vydávání nezapomenutelných her.

Mně tam připadá všech pět stejných akorát jinak oblečení...
  • Zdá se mi to nebo tam je 2x na obrázku? Vpředu a dál.
  • Tilwaen
    Dán Vávra se srandovníma punčoškama? *2*
  • Tilwaen
    Původně to mělo prý být něco jako simulátor gangu a spousta lidí se čertila, že to trojka vzala tak ulítlým směrem. Je to ale asi to nejlepší, co se s ní mohlo stát, protože kdyby si nedělala legraci sama ze sebe, tak v konkurenci s GTA neobstojí.
  • Osviceny

VÁNOCE

Jsou tu Vánoce, tak bych všem chtěl popřát krásné prožití svátku se svými nejbližšími, hodně štěstí a radosti :). Především Veskoslávkovi bych přál, aby trochu zmoudřel a "vzal rozum do hrsti", aby se naučil lépe vyjadřovat atd.. uživateli Good of War bych přál to samé a hlavně míň steroidů , tetovaček a víc myslet (on už to pochopí ;) ) O uživateli Jack1947 se snad ani nemá cenu vyjadřovat, snad jen ať ti to dobře dopadne ;), plus to samé co všemi milovaný Veskoslávek . Redakci přeji jenom to nejlepší, jste nejlepší český web, který se může směle rovnat i s těmi zahraničními, tak ať jste nadále tak skvělý....
  • rancor1223
    No State of Decay je zombie survival co vyšel na X360 a PC. A Breakdown je DLC.
  • State of Decay Breakdown

To je to State of Decay, co vyšlo na Xboxu ?
  • rancor1223
    Dvojka mě moc nebavila, trojka ušla a IV byla jedna z nejlepších her tohohle roku.
  • Veskoslav
    Jinak podle mě nejvíce nedoceněná "Diablovka" je aspoň dle mého Darkspore. Doporučuji koupit. Zabaví a "vytváření" vlastních příšerek je více než zábavné:)
  • Začal zimní výprodej her na STEAMu, podívejte se na aktuální nabídku.

A nejlepší je, že nejprodávanější hrou je i tak alfa DAYZ za 24 éček
  • Jack1947
    Sice ses nestrefil v reakci , chtel jsem to tam napsat no. (Podoba vice nezzjevna *15* ).
  • vavra se nechal implementovat do vlastni hry? to si muze dovolit jedine tarantino *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit