-
No sice to není úplně vono, ale vezmu to.
P.S: až teď jsem si všimnul, že je tam popis no:-X Původní obrázek, co mám, tak je bez něj. Moje chyba:) -
Pravda no, nebo i jednicky nebo by to mohla byt klidne jina hra pro me za me. *4*
-
Nemá náhodou SR být ujeťárna?
-
Pracuje se na novém Saints Row.
Kéžby se to vrátilo do stylu dvojky, trojka ještě jakž takž ušla, ale poslední díl byla ujeťárna. *9* -
Gothic - Poprvé jsem se setkal s tím, že npc měly svůj denní program...jak já se bavil, že jsem jen ubohoučkej kovář, co si ve starým táboru vydělává na živobytí
Age of Mythology - když ty mytologický bestie dělaly nějaký über combar, třeba kyklop chytl vojáka za nohu a zahodil ho..byl jsem z toho paf
Rome Total War - k tomu nemám co říct *8*
World of Warcraft - když jsem to před lety poprvé hrál...bylo to vážně...něco. Kor když jsem to znal z Warcraftů..mohl sem bojovat s jinýma hráčema, procházel sem známý místa..
Asi si na nic jinýho nevzpomenu, ale hlavou se mi toho honí tak milion...když sem poprvé hrál Morrowind (u Oblivionu to bylo silnější, ale ne poprvé), měl jsem tam tolik zážitků -
Já nevím, je to tam napsaný, ale tipnu si - Skyrim?
-
Ty jsi s tim zacal ze ? Ty otazky mi taky pripomeli neco a rozsirily obzory. Takze diky. A aano pokracovat a pokracovat.
-
Divim se ze nikdo nenapsal o Vybornem ale nevyuzitem enginu Havoc ktery byl a je da se rict v demolici dosud neprekonan, co ze se jedna jen o urcity skript kdyz to krasne fungovalo. *4*
( Vraci se mi vzpominka na 1Mercenaries na PS2 coz byla podcenena hra a nedocenena ty demolice byly v te dobe dokonale a koukal jsem na ne fakt dost , jo no taky jsem byl jeste celkem malej ale co no). -
Všichni jistě uhodnou, co za hru se skrývá na obrázku:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31/1425397_679527875412800_1180456997_o.jpg -
nic originalniho poc sluncem
Demon's, Dark Souls – umirani :)
Zaklinac – "muj vlastni" nelinearni pribeh -
V náhodném pořadí
1: Xara (Dark Messiah of Might and Magic)
2: Celá ME banda, kdybych musel vzít jednoho tak asi Garrus
3: Elika (Prince of Persia)
4: Farah (Prince of Persia: Sands of Time)
5: Asi Elizabeth i když měla IMO navíc, ale teď mě nenapadá žádná jiná -
No právě. Starej systém byl nastaven dokonale. Na nový letadlo si se sice musel snažit, ale nechtělo to po tobě strávit u toho život. K čemu mi sakra je přes milion RP, když bych musel prodat ledvinu, abych měl na Lvy, co by ten převod zaplatily? Pokud nevrátej starej systém, a to nevrátěj, tak tu hru zabily svou touhou po mamonu. A jestli na tom tanky, na který sem se tak těšil, budou stejně, ani je nezkoušim.
-
Ja 12 u japonců, na G8N Renzan jsem potřeboval půl levelu, teď od nuly 130 000 (aka stovky bitev). Nejvtipnější je, že u toho starýho systému mi ten rank lezl rychlejc (pro všechny letadla) než teď pro jedno.
-
No, u Rusáků sem měl level 10, tam sem radši ještě ani nekoukal. Navíc ta směšně malá částka RP po bitvě se ti ještě dělí na výzkum modulů, a snad ještě i na zvyšování hodnosti, protože mám 18. úroveň, a na další mi to píše asi 91 000 (předtím asi 900 000).
-
V klidu, ja 130 000 na bomber od kterýho jsem byl půl ranku daleko.
-
Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...
Marcus, Metzger (Fallout), Mort (Planescape), Holoduke (DN3D)..... -
Díky za odpově dole. Takže pravděpodobně přesávám hrát WT, protože tohle je dekapitace celý hry. Na výzkum jednoho jedinýho letadla třetí třídy potřebuju 70 000 RP! A přitom za výborně odehranou hru, kdy sem na prvním místě se skóre přes 2300, mám asi 6000 RP. A to nemluvím o tom, že můžu zkoumat v jednu chvíli jen jedno letadlo na národ. A případný transfér RP stojí neuvěřitelně moc Lvů. Nechť je Gaijin sestřelen z nebe.
-
1) World of Warcraft
2) Dark Messiah of Might and Magic, Alpha Protocol, Binary Domain (sorry nedokázal jsem to udržet u jedný) -
Warthunder ekonomika
http://i.imgur.com/KqZednN.png
Rusko asi postihla težká hyperinflace, kdy během jednoho patche zdraží o 659% -
Chceš dlouhou nebo krátkou odpověď?
Úplně k ničemu.