Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mapa Nuketown, kterou můžete znát z Call of Duty: Black Ops, byla předělána do GTA Online. Přidejte...

I když je to na starou generaci konzolí, tak to vypadá mnohem lépe než cokoliv z "nextgen" COD.
  • Co by si chtěl? všechno podstatné musí vyjít do Vánoc, co jiného by si pak děti vydupali pod stromeček ? *1*
  • vánoční sucho

Kromě Rune 2 na přelomu roku snad teď nemá vyjít žádná pořádná hra.. ? I podzim byl bídný, co se Ačkových her týče, snad kromě AC4.. ne, Cody (rozuměj vč. BF) nepovažuju za dobré hry.
  • ringmancz

Jeden z členů Respawn vytvořil přes víkend LEGO Titan.

tenhle byl dobrej, bleskaři. pobavil
  • Ano, pterodaktyl nebo něco takového. V BF3 Endgame, jestli se nepletu.
  • Ronox
    Okamžitě jak jsem to viděl na Steamu, tak jsem to koupil a ještě pro kámoše, protože ty věci co jsme u prvního DayZ zažili, tak to se nám zatím nepodařilo u žádný hry. Plno infarktových situací, ale i dětské radosti při nálezu zbraně a zabití několika banditů. Co jsem ještě večer koukal na streamy, tak to vypadá, že to je v o dost lepším stavu než původní mód, ale ta atmosféra tam furt je. Letošní svátky budou zase plný nervů a nočního volání po pomoci, když mě někdo bude chtít zabít *1*
  • Dota 2 bez fronty

Dota 2 ruší frontu pro registraci která existovala od vydání hry
    http://blog.dota2.com/2013/12/the-age-of-signups-has-ended/

Každý by měl být schopný registrovat se a hrát okamžitě. Kdo by chtěl skusit tak právě probíhá "vánoční event" wraith night (v podstatě hero defense mapa pro ty co hráli warcraft 3 custom mapy)
    ( http://www.dota2.com/wraithnight/ )
  • ucho
    Veskoslav: CoD gamesy mají trochu jinou cenovou politiku. tam se cena moc nehýbe a huř se vychytávají akce, každopádně časem cena vždy na chvíli padne na přibližně 20 dolarů. většinu CODů mám po +-10 eurech... (MW, MW2, MW3, BO), BO2 byl zatím za 20 eur, tak tam ještě počkám :)
    Wasteland 2 na tom bude úplně jinak. tam ta cena sletí dolů rychle.
  • Veskoslav
    No loterie se dá hrát u ABCD, ale u finančního účetnictví sotva;)
  • mel ses poradne učit, ted jdi spat a zitra si zahras loterii
  • Veskoslav
    Když vidím, že sraččky jako CoD stojí 59 Euro, tak klidně dám za W2 30 euro.
  • Radioaktivni_surikata
    Zas tak úžasný mi to nepřijde. 3 mega dolarů na to už vybral, šlape to na Unity enginu, technologicky se to bůh ví jak vyspělý rozhodně nezdá... Nevím, za co by těch 30 éček měli chtít. Je mi jasný, kde si lidi slibujou že budou kvality týhle hry, ale 30 euro je 8 stovek. Za to skoro prodávaj AAA tituly s mnohonásobným rozpočtem na vývoj i reklamu, a nikdo na ně nevybral ani korunu. Ještě tak 30 dolarů, ale euro ani omylem. Klidně kupte, já si kdyžtak počkám :)
  • ucho
    no ono taky hrát tu betu... to není pro každého. tedy je dobře, že si to můžou takhle lidi rozmyslet, jestli jim to opravdu stojí za to... ono tyhle early accessy většinou nejsou žádná výhra, člověk kupuje nehotový produkt a dobré je to spíš pro vývojáře k získání dalších prostředků a zpětné vazby, pokud komunitu využijou k beta testu. pro hráče jako takové je to ale k prdu, protože ve většině případů dostanou nekompletní nevyladěný produkt plný chyb, kdy je pravděpodobné, že s plnou verzí budou stejně hrát vše znovu...
  • jo, koukam na to, tentokrat to prevadej celkem ferove 45e nebo 60usd *5*

taky tu bejvaj narky, ze to je 1:1
  • Radioaktivni_surikata
    Abys pak nebyl zaskočenej. Hall na E3 v rozhovoru pro Gamespot nepřímo říkal, že beta bude ještě dražší (s tím, jak bude přibejvat obsah). Jinak Kickstarter jde mimo mě, takže jsem to tak nebral. Z mýho pohledu je 45 éček naprosto mimo a myslím, že si to moc lidí nepořídí. Možná to měli líp promyslet na začátku a dát betu všem, co přispěli na kickstarteru, protože tenhle release na Steamu jako kdyby neexistoval. Jestli se najde pár bláznů, tak prosím, ale moc bych tomu nedával.
  • Vrook
    Navíc je to alfa verze, která vychází o rok později, než původně měla a po zkušenostech s modem to bude nepochybně alfa se všim všudy, takže zaplatit sedm stovek za něco, u čeho může trvat třeba další rok, než to vůbec bude hratelný.. to se mi teda nechce.
    EDIT: "Beta to be an estimated year away." No...
  • Veskoslav
    Já počítám 29,99. Dvacet se mi zdá málo.
  • Radioaktivni_surikata
    Jo jo, stačí. Uvidíme, s čím přijdou. Já měl představu tak o dvaceti éčkách, tak snad nebudou moc šílet.

btw pro "n". 45 éček je prakticky 60 dolarů.
  • Veskoslav
    Když to vydržím do čtvrtka 12:30, tak si pískám *1*

Edit: Vidím to, že zítra zkoušku nedám *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit