-
Pamatuješ si kolik stále Beta Planetary Annihilation na Steamu? 80€! Proč? Protože nemůžeš začít betu prodávat za cenu nižší než kolik za ni dali lidi na Kickstarteru. Stejná logika se aplikuje na Wasteland 2. Ale cena DayZ SA je skutečně zvláštní. 24€ za alphu jim fakt nedám. -
"inXile says it expects the final release of Wasteland 2 will cost less than the Steam Early Access version."
stačí? osobně bych čekal cenu tak 30-35 eur. i když abych pravdu řekl, tak než jsem viděl cenu early accessu, cenu jsem odhadoval na 25 eur, když šlo backnout za 15 dolarů... -
Musíš nadhodit lepší nabídku, Horste.
-
vzdyt tu denne slycham, ze 60 dolaru za hru je v pohode, najednou tolik povyku kvuli 45? *6*
-
No tak hlavně aby to tak skutečně bylo a finální verze nestála stejně. To by bylo zatraceně předražený.
-
Alpha verze za 665Kč! To se mi zdá dost na nehotovou hru co se bude bůhvíjak dlouho dolaďovat.
-
Uvědomuješ si, že tam jde o úplně jiný postup? Pokud vím, tak si backeři museli za přístup do bety připlácet. Kdyby dal teď early access levněji, tak by tím v podstatě backery podrazil (tedy hlavně ty, kteří na to nahlíželi jako na předobjednávku). Schválně, proč myslíš, že je early access Planetary Annihilation tak drahej? Ze stejnýho důvodu...
-
Mě teď zarazila beta Wastlandu 2. Za 45 €! To si ten člověk musí dělat fakt legraci. Za defakto nezávislou kickstarterovanou hru. Má kuráž, to se mu musí nechat. Ale obávám se, že to na dračku moc nepůjde.
-
To jsem zvědavej jak dlouho ti to 'nespouštím' vydrží. Osobně ti dávám den, maximálně dva *1*
-
Hmm.. neřekl bych, že jsem sám, kdo po tak dlouhý době nemá na DayZ chuť. Je sice hezký, že to konečně vyšlo - sorry, že konečně vyšla ALPHA - ale ten hype je prostě ten tam. A to neni nějaká póza z principu a nasranosti, já na to nějak nespěchal, spíš mě ta chuť vážně přešla.
Jen by mě zajímalo, co se stalo s tou cenou. *15*
Si pamatuju, když Rocket dokola opakoval, že se bude jednat o Minecraft model a první ceny za alphu budou něco málo přes 5€ a porostou s tim, jak se bude hra dodělávat a přibejvat content. Nevadí, stejně to zatim nekupuju. -
Kdyby mi pak nějaká dobrá duše poreferovala, jestli je to horší než Arma 2 (co se bugů, lagů atd. týče), nebo jestli je to naopak lepší, tak bych byl vděčnej.
-
Už sosám, ale nespouštím, zápočtový týden je zápočtový týden *1*
-
Ale na jedný mapě přece lítá, ne? :) ale nevím, jestli to není v BF3 ;)
-
Zrovna vyšel na Steamu Dayz - Standalone za 23,99E. *3*
-
Vsechno hmm... nic o tom nevim protoze BF4 nemam a clanky jsem cetl a videa videl... mel sem proste napsat jen ze informace je nepravdiva a slysi jen zvuk... uz vaazne nuda tohle.
Nevim pravda, jsem hloupej ze na tu blbost reaguji ok. -
Lofas
Všichni si tady už zvykli na to, že máš potřebu ke všemu něco napsat, ale musíš komentovat i to, o čem nevíš vůbec nic? -
No tak jo, i kdyz jenom ten zvuk no a ja cekal Dinosaury zivotni velikosti, tak snad priste no.
-
Nevěděl by někdo, jestli je nějakej rozdíl mezi platinovou a rozšířenou edicí Zaklínače 2?
-
Aspoň tedy tohle http://www.youtube.com/watch?v=7gxVlJS_aHw
-
Az tam bude tak dej vedet, zatim tezkej Fail. *3*