-
- To the Moon; vyuzlení příběhu, závěrečný sen
- Gabriel Knight 3; noční části, vinárna
- Gemini Rue; vyuzlení příběhu
- Hevay Rain; drtivá většina hry -
asi im tam nepadalo dosť mrakodrapov ... o nástupcovi Raven shieldu môžeme iba snívať ale RS sa hrá dobre i dnes a nevyzerá vôbec zle ani na dnešné pomery.
-
Neověřeno: Procentuální prodej Call of Duty: Ghosts dle jednotlivých platforem na americkém trhu - X360...
...nejlepší bude, až to zase začnou svádět na pirátství a podobně, ale zamlčí ten svůj pokus o vyj...o využití hráčů s umělým postrkováním požadavků.
CoD pro mě letos skončilo, to že mají konzolisté očividně jinou (asi věkovou) základnu mě netrápí i kdyby to mělo vést k celkovému zrušení PC verzí následujících dílů. -
Nedockame se niceho taktickeho ani o zadnejch Swatech... hraci to evidentne nechteji a nemaji radi. Je to skoda no, co z decek bude kdyz budou hrat jen CODY... co bude z PC sceny kdyz je v tom bude podporovat jeste.
-
Raven Shieldu se asi nedočkáme :(
Nebylo to dost akční a bylo to dost HC. -
Taky tam byli naky ty momentky no. *4* Ze by tedy mi ale utkvela neco v pameti hmm.. kazdopadne diky za pripomenuti.
-
Nevim jestli nejoblíbenější, to je vždycky taková otázka, na kterou se mi blbě odpovídá nějak jednoznačně, ale vždycky když se někdo zeptá na oblíbenej herní moment, tak se mi jako úplně prví vybaví příjezd do Mexika v Red Dead Redemption... Já osobně s tim koněm vždycky zpomalil co to šlo, a užíval si cestu poušťí osvětlenou zapadajícím sluncem při týhle skvělý písníčce http://www.youtube.com/watch?v=7IkvAb6THQY ... to bylo fakt naprosto vynikající.
-
Rainbow 6: Patriots muselo být předěláno a samotné vydání hry zatím ještě není vůbec jisté.
Vegas byl docela fajn, hlavně v coopu, ale nezlobil bych, kdyby šlo o návrat k Raven Shieldu. Ryze taktická střílečka tu chybí. Nebo další SWAT. -
Bastion... asi celá hra, ani nevim co vypíchnou, Build that Wall, celá narace
FC 3 už bylo zmíněno
Freelancer - finální mise -
A man chooses, a slave obeys. Nuff said.
-
Resident evil 4 prvni setkani s Motorovkou, a(Uriznuti hlavy)
Resi5 na te lodi to take nebylo zle, 1setkani s Westem i posledni to bylo komicke. *15*
Resi:Revelations zombak na konci, a fakt ze byl konec... *9* -
Ten skript používám, to ale jenom dokazuje jak tristní je tu situace, když si komunita sama musí napsat skript, aby se zbavila trolů, když redakce s tím odmítá cokoliv udělat.
-
Motel, mise Skvělý Obchod a hlavně Tutorial v Mafii.
-
asi uz maj vyzkouseno, ze joudove to koupi hned nebo nikdy *5*
-
asi koukame na jiny statistiky, ja vidim pc na 5. miste *5*
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Call+of+Duty%3A+Ghosts
a ma zhruba 4krat vetsi prodeje jak wu -
Dokonce WiiU má vice, tak to mě posser :DD
-
COD hry nejdou moc do slev... za dlouho a s malou slevou... proto jsou ty hry zároveň velmi výdělečné...
-
navic 300 000 krabic je slusny cislo na budgetovku typu call of duty, ve slevach v online distribuci to bude urcite jeste vic
-
- Závěrečný souboj a následná animace z Metal Gear Solid.
- Andělova nekompromisní pomsta z Planescape: Torment.
- Level s Milkmanem v Psychonauts. ;-)
- Celá závěrečná pasáž ze Silent Hill 2; Jamesův příchod do jeho starého hotelového pokoje, sebevražda Angely, následná poprava Mary a zúčtování.
- Kouzelníkovo sídlo z Thief 1, geniální level.
- Boss s motorovkou ze Super Meat Boye a následná animace, poslední level byl taky hodně výživnej. *3*
- Intro a outro z The Binding of Issac, opravdu nezapomenutelné. *15* -
Napadá mě mise na Virmiru v prvním Mass Effectu.
A pak ještě (a to je opravdu jen moment) někde na začátku Mirrors Edge ten megaskok z jeřábu. *1*