Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Ty sice počítám do lidí s plnovousem, ale taky možnost.
  • njn, ea argumentuje pro ucho konzolistovo, do prumernych pc pocitaj i miliardy ciste kancelarskych, aby mohli tvrdit, ze jich to vetsina neutahne *5*
  • Kravicka

Bojovník Jon Jones na dvou obrázcích z EA Sports UFC.

Predpokladam ze podle EA to taky PC neutahne, jako NHL a FIFA s Ignite enginem.
  • A ti, kterým to předepsanej pracovní vzhled zakazuje a těší se, že o vánocích budou vypadat jak krakonoš
  • vlastik.plaminek
    Na světě jsou 2 typy lidí. Ti s plnovousem a ti, kterým neroste a závidí *1*
  • Neber si to zle ale pokud nedokážeš najít download, tak bych to ani nezkoušel (na což upozorňuje i Valve, že to zatím není pro linuxem netknuté smrtelníky), raději se podívej na jewtube, ono stejně teď není o co stát. Je to prostě linux s big píčure.
  • Slotermeyer
    "You can enter multiple acceptable answers for each question, one on each line. Answers are NOT case sensitive."
  • Tak jsem to zkoušel a jenom ještě poradím nastav si ať to není case sensitive nebo to oprav na malé písmenka všechno, protože je docela opruz třeba u té zpívané recenze zjistit co napsat velkým a co malým. :)
  • michelangelocz
    Co se tyce debilnich komentaru dalo by se mazat i vic. Navic clanek/video je snad o Danove prednasce a ne o jeho vousech (coz je naprosto jeho osobni vec) a nikoho nezajimaji tvymu blabolu podobny, povrchne hodnotici kecy.

Kazdopadne na skryti jakychkoli uzivatelu v diskizich je tu dohledatelnej skript –

Paklize pouzivas firefox, tak staci nainstalovat addon Greasemonkey, pokud mas chrome pouzij Tampermonkeya. Pak uz jen pridej tento skript – jinak kdyz se na skript podivas, tak pridavani a odebirani blokovanych nicku je naprosto jednoduchy.

– pak uz zbejva jen sam prestat psat kraviny ;)
  • jindra.veliky
    no, to ti mohlo dojit uz podle vyslednich cisel recenzi u nekterech her *3*
  • Aspoň už víme, že zdejší trollové jsou ve skutečnosti pánové z redakce *1*
  • Horst_Fuchs
    A ke stažení je kde? Asi jsem slepej, na stránkách steamu nic nevidím. *5*
  • Vyšel včera. Vlatně pro čechy v půl jedné ráno.
    http://repo.steampowered.com/download/SteamOSInstaller.zip
  • ucho
    včera vyšel. nebo to bylo dnes? linky na stažení už jsou, pokud vím.
  • Horst_Fuchs
    Jak je to vlastně s tím SteamOS? Neměl náhodou vyjít dneska?
    Na stránkách mají pořád jen "Již brzy ke stažení. A poté navždy zdarma!" *7*
  • kennyB

PSN kody

Neví pls někdo, kdy se zase na PSN store budou moci zadávat "reedem code"??? Koupil jsem si BF4 s dlc a pořád to zadávání kodu nejde.
  • Takže trolové tu mohou beztrestně řádit dennodenně jak chtěj, ale když napíšu, že Vávra by se měl zbavit toho plnovousu, protože mi připadá, že v něm vypadá, jak homeless, tak za to se dávaj bany?

Omlouvám se Vávrovu plnovousu, je to ten nejhezčí jaký jsem kdy viděl!
  • risa2000
    Nejsem proti rozdávání, ale absolutně mě to nezajímá a je mi úplně jedno jestli to někdo "rozkrádá" nebo ne. Nechápu, proč to ale musí zabírat polovinu příspěvků v diskusi k bleskovkám. Pochybuji, že to nějak zabrání tomu, aby se to "rozkrádalo" míň, ale zato to zjevně dost znepřehledňuje diskusi. Proto navrhuji, ať se to řeší někde jinde.
  • Jack1947
    Mam predplaceno, takze si v tomto pripade divne rozhodne nepripadam (naopak). *4*
  • Miserius
    Byt tu takova sekce nekde verejne tak je tam devadesát tisíc socek co to tu rozkrádaj i normálně + lidi co by sem chodili jen na to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit