Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Vetsinu jsem hral, ale rozhodne jsem vsechny nedohral... Z všech těch her tam bylo tak 10 který jsem fakt chtěl a třeba jsem na ně zrovna šetřil a velký množství to byly hry který jsem si řikal že bych si je rád zahrál ale nechtělo se mi je kupovat a přesně takový hry od tý služby očekávám a chci... Teď mě zase potěšili Borderlands 2 a DMC, oboje jsem si chtěl zahrát (Borderlands 2 znova a DMC zkusit)
    A jak rikas, stalo se to ze jsem mel hru doma a byla v PS+, tak jsem krabicovku prodal a většinou mi to zaplatilo další 3 měsíce *4*
  • Podle sebe soudím tebe?
  • nekromant33
    a povedzte mi Kefalin, ako si predstavujete take zakladani diskuzi na games.cz?
  • Faerie Solitaire Steam Key
    https://www.humblebundle.com/gift?key=6DGEFsP3eAaAR5fA
  • risa2000

nová diskuse pro rozdávané klíče

Nechcete založit zvláštní diskusi pro rozdávání klíčů? Kdo se tady tím má prohrabovat *3*
  • jindra.veliky
    aby mi ho mohla ukrast postacka nebo soused? Cesi jsou socky
  • Ronox
    To by musel složit litr v jeden moment a zas takovej borec to není *1*
  • michelangelocz
    Uprimne ja mit Vitu, tak mi PS+ prijde daleko vyhodnejsi. Vzhledem k tomu jak velky mnozstvi nabizenych PS3 titulu me miji.
  • michelangelocz
    Tak to jestli sis vsechno i zahral, nebo snad cirou nahodou i dohral... Kazdopadne z tech 128 jsem si koupil jen 10 (Burnout, Trine 2, Deus Ex, Limbo a Machinarium – na PC a BioShock, Ōkami, Demon's Souls, Ico & Shadow of the Colossus na PS3) a muzu je hrat znovu, kdykoli se mi zachce. Nestalo se ti napriklad, ze sis nektery ty hry normalne koupil, protozes je zkratka chtel hrat a na PS+ se objevili az pozdeji?
  • MrSanta
    Teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně že jich poznám mraky.
    Cyberdémon soupeřící v páce s Diablem (asi) vede *1*
  • A nebo si ho předplať...problém vyřešen *1*
  • jindra.veliky

Novej level

Novej Level bych si docela rad koupil - jenze cena 99,- to zabiji. Musel bych totiz platit stovkou a pak si vzit bud jednu korunu nazpatek a tudiz bych vypadal jako somrak, co chce i tu jednu korunu - nebo bych ji musel nechat a to bych vypadal zase jako totalni namyslenej a bohatej vul, co nechava dysko jednu korunu....dokud se to nevyresi, tak smula.

Idealni ecna by byla 79,- a dysko 21,-
    nebo
    cena 119,- a dysko 31,-
    *4*
  • Tilwaen
    Tak tady je tedy pro mě většina naprosto neznámá *1*
  • Jack1947
    Horni je prehlednejsi, a vejde se na celou obazovku. Ten tvuj je takovy mis-mas. *3*
  • MickeyMutant
    http://images.alphacoders.com/260/260121.jpg

Řešení: http://owl.fatal.ru/answers.jpg
  • Naštěstí ne. *5*
  • To šumák není a Windows v pravém slova smyslu to taky nejsou. Může to být Windows Phone nebo Windows RT, nebo dokonce Windows 8 na tabletu. Šumák a buřt to není protože ty verze nejsou mezi sebou kompatibilní (samozřejmě ani se starým Windows Mobile).
  • Veskoslav

Spíše pro hráče Doty 2

Většina "setovek" je teď o 75% levnější. Tudíž kdo si chce pořídit něco nového na svého oblíbeného hrdinu, tak je ten pravý čas.
  • Ano tím pádem to i tam mají špatně.. To je tak když se opisuje a nepřemýšlí se nad tím *4*
  • Jack1947
    Windows phone nebo mobile, sumak a burt. Hlavne ze to jsou wokna!!! *4*

Neodvazujte se nekdo to zpochybnit, pak by to meli i tam spatne... Windows Mobile versions coming soon:...

Jak rikam ku*burt. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit