-
Remember Me, Hitman, Metal Gear Revengance, Red Dead Redemption, který jsem sice dohrál na x360, ale pak znova na ps atd. Je toho docela dost. -
Zeptal se a ty nepises k tematu... styd se, hate neni patricny. *10* Nemistny.
-
to ti taky nema sedet, to te ma vycvicit pravidelne odvadet sony desatky *6*
-
Otazka dlouhodobym clenum PS+
Jak dlouho PS+ predplacite a ktere hry jste v ramci PS+ nabidek hrali, pripadne dohrali?
Ptam se protoze jsem se clenem PS+ stal na par mesicu (byt spise omylem) a dosel jsem k zaveru, ze me osobne vubec nesedi. -
Prijde mi to trochu vydridusske, ale co dit uz jei hur (PS4). *7*
-
Ona totiz "FREE GAMES AT PS+" je pouzivana, ale nepresna formulace. Kdyz predplacis, muzes je hrat, jakmile prestanes, prijde o veskerej pristup k nim. Takze jasnejsi by bylo spis neco jako "PLAYABLE WHILE PS+ IS ACTIVE", ale to uz tak lakave nezni ;)
-
I kdyby ano, je to smutne. Aspon podekoval. Jindy to jen zmizi... smejdum co nemaji ani slusnost podekovat bych nic zadara nedaval. Jen ten kdo si to zaslouzi a stoji o to. ( tech tolik nebude).
-
No jo no, co nadelas...
-
Včera rozdával 3 hry (Batman, Fear a ještě něco) a někdo tam jen tak suše řekne že děkuji za všechny...pochybuju že je vubec někdy zapne
-
Vemu si jenom to co vim ze si urcite zahraju. Proc hamounit hry, ktery nikdy nezahraju *3*
-
To je pravda, i tak slaba utecha. Na druhou stranu zase vcera podekoval. Ne jak jiny.
-
Aspoň že to zas nepobral vše jeden jeliman jako včera *1*
-
Kdyz ne, tak si to ten Debilek uzije... a ty beztak zase nic nezjistis.
Uvidime no. *7* ( Gog by aspon u nekterejch videl kdosi to vzal.) -
Já jsem si vzal Forge Pack. Děkuji moc.
-
a mně jsi o vteřinu předběhl, ale poděkovat jsem chtěl :)
-
Vzal jsem si Brutal, dekuji! *1*
-
Že se nestydíš...
-
Opět tu mám pár klíčů, snad někoho potěší :)
Aquaria Steam key - D6LLL-MHKZD-R57DK
Brütal Legend Steam Key - D0JLY-8P50P-2ID6Y
Forge Starter Pack Steam key - PA7RN-KYX03-HP77M
Třeba formou poděkování dejte vědět, že jste si určitý klíč vzali, ať to ostatní zbytečně nezkouší. -
Neslyšel někdo něco novýho o Transistoru? (Ta hra od tvůrců Bastionu). Dost jsem se na to těšil, ale už asi půl roku ticho.
-
Pravil bozsky dutohlav...