-
já četl, že párky -
Pokud pravidla upravíte, tak se rád připojím. Do té doby dám občas nějaký klíč, který nebude nikdo z mého okolí chtít, sem.
-
Jo ale i hry je tam využívají. PC má jedno CPU které je dost silné a dělá vše. K čemu pak řada specializovaných procesorů, když celkem nejsou tak rychlé jak jedno dobré CPU?
-
Nintendo 3DS překonalo hranici 10 milionů prodaných kusů.
Bych jen upřesnil, že se jedná o prodej jen v USA. Celosvětově už to bude v tuhle dobu přes 40mil. -
když jsi ten příspěvek psal, bylo to napsaný na hlavní stránce.
-
nechodim na games kazdej den *3*
-
Tak tak, kdyz nekdo koupi ted aspon poreferuje co a jak z vlastni zkusenosti... zase se treba rad neco dozvim (co nebylo obsazeno v clanku). Doufam ze konzole uz jsou vyrabeni spolehlibejsi technologii a "neupecou" se po par letech parby.
-
Byl o tom i článek na hlavní stránce, toho už sis snad všimnout mohl.
-
jádra jsou v konzolích kvůli multitaskingu, stačí se podívat jak je vše plynulý
-
Pravidla doznaji mozna lehkeho updatu (nejpozdeji k 01.01.14), ale zatim nebyl duvod, vicemene mi psal jen jeden vycu*anek za druhym, ktery na steamgifts nikdy nic nedal, na games jsem o nem prakticky nikdy neslysel, ale hrozne moc touzil po tom byt ve skupine, aniz by splnoval pravidla...
-
Dík. Už to mám, tak uvidíme 20:)
-
Já šel jen na ten odkaz, co je přímo v bleskovce.
-
v bleskovce je link
-
No tak dlouho asi čekat nebudu, ale třeba dva, tři roky ano. Ono mi toho zase tolik neuteče. Multiplaformní hry budu hrát dál na PC. Na PS4 momentálně není ani oznámená žádná exkluzivka, která by mě zajímala.
Já si za ty dva, tři roky koupím nějakou (třeba) slim verzi PS4, mezitím vyjde hromada her, které budou stát pár kaček... pro mě win-win situace.
Čímž ale rozhodně nechci hejtovat jiný přístup. Když je někdo fanda a běží pro PS4 hned při launchi, chce si zahrát Killzone a jiné aktuální hry, tak mu to samozřejmě přeju. -
Důležité bude, že z nich půjdou udělat dárky.
-
Důležité bude, že z nich půjdou udělat dárky.
-
Ti s tim nic, jenze to byl clanek. Nemusels nic projizdet. Tak klidek... diskuze pokud vim neni podminena ctenim clanku. *4*
-
na Sleeping Dogs jsem zapomněl, to už je taky taková dávačka.
takže na Sleeping Dogs a Hitman Absolution bych si i vsadil, že tam budou... a abych tady měl kompletní tip, tak zbylé dvě budou podle mě Just Cause 2 a Deus Ex: Human Revolution (i když to poslední si tak jistej nejsem, to už se rozdávalo za minimální cenu všude) -
Viz příslušná diskuze. Od půlnoci visí na YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uhNg9dUcexE), audio bude za chvíli.
-
Vážení přátelé, natáčení Fight Club #159 nebudeme z technických důvodů vysílat v přímém přenosu. Omlouváme...
tak konečně :) super :)