-
Vánoční nabídka Square Enix: 4 hry v hodnotě 75€ za 6,5€. Jaké? To se musíte nechat překvapit.
už to vídím si to zaplatím a dostanu Laru kterou už mám -
Jasný, dík. Asi to nechám být, přeci jen mám PS3 jen na exkluzivity a Bluray :)
-
tipuji, že mezi nimi bude Hitman: Absolution, Just Cause 2, Deus Ex: Human Revolution.
no a pak by mohli přihodit ještě Dungeon Siege 3 a Kane and Lynch 2 a Quantum Conundrum... :)
jinak stojí tam, že budou 4. je to celkem riskantní nákup :) -
Když už nejsi PS+ hry máš pořád na disku akorát když je budeš chtít pustit napíše ti to že k nim nemáš přístup... Až zase PS+ předplatíš mužes hrát všechny který jsi kdy z PS+ měl "nakoupeny"...
-
Jak je to s PSN+, ty hry se po zrušení členství mažou? Stal se ze mě čerstvě peasant, tak se učím :)
-
PS+ hry na pristi mesic
Dorazi 24. prosince a bude to na PS3 Borderlands 2 a DMC, Dont Starve na PS4... -
Vánoční nabídka Square Enix: 4 hry v hodnotě 75€ za 6,5€. Jaké? To se musíte nechat překvapit.
Jestli tomu dobře rozumím, tak naslepo zaplatím 6 a půl eura a pak se teprve dozvím jaké hry dostanu? No jako akce to je zajímavá, ale taky bych mohl dostat hry, které už mám, což už tak zajímavé není :) Ale nějak na těch stránkách teda nevidím, že by to měly být zrovna 4 hry, v popisku vidím jen, že to bude "balík" her. -
měl's zatloukat, teď budeš mít život na games ještě těžší :P
-
Activision se brání vydávání her na Linux.
Já si třeba žádný bundle ještě nikdy nekoupil, protože stejně bych hry nestíhal hrát, takže pro mě hry u Levelu mají celkem hodnotu.. Ale časák si kupuju kvůli obsahu, který se zatím drží na slušné a čtivé úrovni. Snad jim to vydrží.. -
Mluvilo se o tom tady jenom celý včerejšek *2*
-
to je rychlost... dika kamo :-)
-
http://youtu.be/uhNg9dUcexE
-
podcast 159
zdary tak kdy uz date na web novej fight club ..?? ja uz se nemuzu dockat ... -
GOG!!
na gogu je fallout 1, 2 a tactics zadarmo :) konecne mam komplet -
Oficiální tiskové prohlášení Sony k listopadovým prodejům
https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/411278714149040129/photo/1 -
Počkej, kdo tě nutí častěji kupovat CPU? Já jsem před 2 roky koupil komplet nové PC s tím, že do 2-3 let jen vyměním grafiku, případně dokoupím RAMky. Ale proč bych proboha vyměňoval CPU? Zkus se podívat na nějaké testy procesorů. Uvidíš, že nárůst FPS je minimálně za posledních pár generací.
Přesně naopak, kdyby začali dělat hry, které by skutečně vytěžovaly CPU, byla by tam nutnost kupovat nová CPU, protože ta staré by nestačila, stejně jako s GPU.
Ale zase, výpočty, které spousta her potřebuje není CPU schopno počítat díky stylu, kterým jsou CPU stavěna. Takže nějaké zásadní využívání síly CPU při hraní se prostě nestane. -
Ten kdyby jednou nečuměl do mobilu nebo noťasu, tak ho snad ani nikdo nepozná *1*
-
Jak by řekl Reggie: "My body is ready"
-
Existence tlačítka edit názorně dokázána :)
-
Zpráva doplněna o přesný odkaz na oficiální oznámení *3*