-
mimochodem, pokud si to koupíte, dostanete tento e-mail:
Thank you for ordering The Square Enix Christmas Surprise.
You don´t need to do anything now. We´ll send you an email on the afternoon (GMT) of 20th December 2013 with all of the contents inside, so make sure to check your inbox.
TO bude opravdu překvapení *1* -
tak si budeš kupovat PS4 až bude PS5?
-
There's a clue in the description -- we know that all four games have Steam keys, and at least one of them is rated PEGI 18. The only Steam games in the catalog with PEGI 18 are:
Deus Ex Human Revolution
Just Cause 2
Kane & Lynch
Kane & Lynch 2
Sleeping Dogs
Hitman: Absolution
Tomb Raider (2013) -
Asi tak. Konzole to může být super, ale dokud na ní nejsou hry, tak ji jako ozdobu nepotřebuju. A vůbec, kam spěchat, že. Já předevčírem objednal PS3 a dneska mi ji dovezou :)
-
Lara při každým skoku
-
Ja zase par let pockam az na to budou nejaky dobry hru.
-
a co já stim?:) ja to neviděl a jen tak si diskuzi neprojizdim nekolik stranek do zadu abych si cetl ty vase hovinka
-
Ne. To je přímo od Valve mapa. Je to mód navíc, který bude opět časově omezen. Ale kdy to bude na klasickém servru Doty, to netuším:)
EDIT: Tak už je to ve hře:) -
Já už ji instaluju a nebude to snadný s tim hadím hnízdem co mám za televizí, ale challenge accepted
-
dota a její klasickej mód mě vůbec nezajímá, ale tohle je nějaká variace na x hero siege nebo jak se to jmenovalo? to tam jsou jako custom mapy a jiný módy od hráčů, nebo to je oficiální?
-
kdo? koza na dvorku?
-
Kdo se těší na Vánoční Dotu 2 speciál s Wraith Night?
http://www.youtube.com/watch?v=_VNqzE4Qi2w -
Chyba v bleskovkách
Celkově má 3DS přes 35mega, 10mega je jen pro trh severní Ameriky ,) -
Prosím Tě, hoď mi odkaz, nemůžu to najít. Děkuji.
-
Ja sem si ji hned predobjednal, pac sem vedel, ze to bude tezce nedostatkove zbozi:-). Jeste sem vzal Kullzone:-*.
-
Jsi jeden z mála šťastlivců na které se dostalo *4* , já ji nemám, byl jsem si pro ni ale měli jen jediný kus, tak mi to řekl vedoucí prodejny, hlavně že ji měli v letáku *1* .
-
taky už ti heká?
-
Muck:-*
Prave si nesu domu bozskou PS4 ;-*. -
Hitman by tam být mohl, Tomb Raider podle mě ne, to už by byla moc výhodná nabídka (tedy pro ně nevýhodná).
-
Jo, už to vidím.
No jako kdybych věděl, že tam bude Hitman a třeba Tomb raider nebo Final Fantasy, tak do toho jdu, ale střílet od pasu se mi moc nechce v záplavě slevových akcí :)