Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slotermeyer

Killing Floor

Sice bez DLC, ale zadarmo.

https://www.humblebundle.com/?key=yARaqu4kacX2eXYk
  • Jack1947
    Tady nejsme ale v zahranici. *4*
  • Hanzales

Activision brání vydávání her na Linux.

Kurňa bleskaři nekal tolik, dal jsem si čtvrtýho čóda a stejně to praští do oka ;o)
    Počítám Activision "SE" brábí vydávání her na Linux (i když nevím, jak by tomu v praxi bránili)
    A Sony počítám taky patentovalo helmu pro viRtuální realitu ;o) Tam nemáte edit nebo co? :)
  • Activision brání vydávání her na Linux.

vsak na twitru je par prispevku at to neportujou, ze takove kraviny stejne nechceme :D
  • 1988
    Je to tak, já bych se tam netlačil, buď přijdu a nikdo tam nebude a jen si ji vemu a nebo ten druhý horší scénář, lidi budou čekat s rozkládacíma stoličkama a to bych asi ani nevystoupil z auta a jel domů ... Zatim to ale beru pozitivně, jsem z malého města a ne každý tam pro to může jít *4* .
  • Keyz
    Tak to je fakt záměr, udělat tuhle komedii :( To zas budou vtipy na ty záběry lidí jak se tam derou.

Blbci. To je takový problém toho dovézt více když v zahraničí mají a zde v menším množství taky.
  • Pilgrim66
    Diky, tentokrat jsem to zobnul ja
  • x_ander

Battlefield 4 Battlepack Gold

Pokud někdo využijete, berte. Je to klíč z minulého Levelu.

HH23-VT8R-D2MD-DHUS
  • 1988
    To jsem zkoušel, ale bylo mi řečeno že to nejde ani zamluvit... Popravdě jsem ještě ani včera nevěděl jestli to chci kupovat letos k Vánocům, přemýšlel jsem že to nechám až na půli příštího roku, nebo později, pořád mám totiž PS3 a hraji NHL, GTA V a teprve sem si objednal The Last of Us... Ale když došel do schránky leták a tam byla PS4, tak mě to nějak nabudilo *1* .
  • Keyz
    Mě by zajímalo jak je se zásobením obchodů. Alza píše od ledna. Tedy to blbci dovezli pár kusů o to bude rvačka nebo jak to je? V sobotu to již nebude?
  • braveman
    Snažím se, ale dá to zabrat:)
  • Jack1947
    Kdyz treba ani ty "banany" nedostanou, holt se chtej vyrovnat zemim za velkou louzi. *15*
  • Keyz
    To se nedá objednat aby to poslali (když to mají)? Celkem hloupost nahnat fanatiky na jedno místo tam čekat frontu jak na banány.
  • ucho
    tak si přečti zdejší článek Týden života s PS4. teplota se tam řeší, tedy to jistě tvou zvědavost ukojí...
  • az na to, ze muj prispevek nevzniknul za ucelem vyvolani hatu/flamu, Drakene69CZ *6* jsem jen zvedavej
  • 1988

Já si pro něj zítra jdu, mají ho poblíž v elektru, asi 2min cesta... dneska jsem tam byl pro info a řekli mi že mám dojít zítra, že tam bude k prodeji, takže na otvíračku tam jsem, bud se na mě dostane a nebo ne, to už neřeším, šak jednou ho mít budu *4*
  • Tj, co nějaký pořádný lens flare efekty? Vypadá to líp, akčněji a jak od Abrahmse...
  • Draken69CZ
    Tohle byla regulérní otázka, hate/flame si tu běžte dělat jinam, kšá kšá
  • a jako dodatek k teto otazce nam pak jeste prijdte napsat, jak dlouho trvalo, nez se zacala ps4 prehrivat ci zamrzavat, diky. *5*
  • Draken69CZ
    Mě bude stačit dobrej zvuk, efekty aď si klidně nechaj *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit