Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kdo jinej, nez vyprahlej konzolista bez her (ps4,xb1) by mel kupovat vyhypovanej brak jako je call of duty? zmlsanej pcckar, co ma na vyber asi tak z milionu her? *6*
  • První setkaní s "raptory" v Dead Space 2, Suicide mission v Mass Effect 2, Alan Wake "koncert" a sanatorium, Broken Sword kozel, GTA V poslední vloupačka a poslední mise (C-Deathwish)
  • Neověřeno: Procentuální prodej Call of Duty: Ghosts dle jednotlivých platforem na americkém trhu - X360...

To je drsný. I novinka PS4 má větší zastoupení než PC verze.
  • Miserius
    Pád letadla v Uncharted jsem taky hrál rád (a často)
    Dále jsem miloval úvod do prvního Bioshocku a stejně tak i do Infinite (než začal boj)
    Asi nej je ale Last of Us ke konci, když s Ellie potkáte žirafy ... taky hodně povedený je , když jsem se jako Ellie schovával v hořícím hotelu před nasranym pedofilem a musel ho několikrát najít a zezadu bodnout... Jak se začal schovávat a jen šeptat tak to bylo fakt bombový...
    Oblíbených pasáží máme určitě každej spoustu a kdybych mohl, vyjmenovával bych nějaky až do rána *1* Ale spousta mojich oblíbených částí jsou jen úryvky ze hry ze kterých ani nemaj být nějakej supr momentky (např jízda v Mafii 2 ve zasněženém městečku a Sinatra z rádia)
  • Jack1947
    Resident evil 6 Zklamani na konci, potom taky cela pametihodna srajda Racoon City to bylo tedy velmi zapamatenivhodne. *4*
  • Radioaktivni_surikata
    První návštěva Dead City v Rage.
    Všechny noční levely v Alan Wake.
    První level epizody Swamp Fever z L4D 2.
    Druhej level epizody "I hate mountains" addonu pro L4D 2.
    Cesta s drakem do věže v HP and the Philosophers stone *1*
    Resi IV: Část v hradu
    Resi VI: Leonova kampaň, první dvě mise.
    Shift 2: Prakticky jakejkoliv závod po 30 minátch *1*
    Gothic 1: Roznášení vody rolníkům. Ne, kecám *2*
    Našlo by se toho víc, ale došly odstavce.
  • Kozy
    Tak většinou to jsou ty první momenty ve hře- za mě třeba potopení se v batysféře do Rapture v Bioshocku, Spec Ops- konec hry, kdy přijede ta jednotka v autech. Pak třeba první CoD a tam obsazování města v noci.

Třeba mě ještě něco napadne, kdyžtak doplním.
  • Jack1947
    Dead space -Sklenik ten byl paradni... potom ta potvora ktera se furt regenerovala nez dosla
    do tlakove mistnosti nebo co to bylo
    Vsechny dead space a ten moment kdy clovek utika aby dorazil vcas a bez ujmy do stanice... metra. *4*

Dead space prvni setkamni s potvorakama, to bylo snad na infarkt . Ve 2jce to bylo taky nechutne a pak samozrejme 1cka a ten ukol v atmosfere pripojeni naloze nez hrace roztrha ten prstenec...
  • za me jednoznacne boobslap v DNF *5*
  • Návrat na Ishimuru v Dead Space 2.
    Benátky, havarované letadlo a kshatriya v Metro: Last Light.
    DECAPITATION v Brütal Legend.
    Liara se stává Shadow Brokerem v Mass Effect 2.
    Celá první půlka Alana Wakea.
    Návštěva podsvětí ve Žhavé léto 3 a půl.
  • Jack1947
    Jeste neco... treba Outlast bylo celem , no silne nesilne neprijemne to useknuti prstu... narazka na (Condemned? na konec) Condemned zacatek bez naboju a vsude tma. To bylo pekne bolestive rychle vyrvat trubku a jit se utkat o holy zivot. Gears of war 2 Ten hnusny vodni cerv nebo co to bylo , ten jsem skoro nemohl dat.

Posledni MOH a jak jste uvezneni, pred vami Vystreli "Mother" mozek na podlahu.
  • Raketový Žid ti děkuje.
  • To Far Cry 3 je velmi dobrý příklad.

Nebo v AC 2 začátek, kdy za Ezia poprvé vylezete za úplňku na věž a rozhlédnete se po Florencii...

Metro 2033, první výprava do měsícem zalitého hřbitova civilizace na povrchu, nebo duchařské mise s Chánem...

Far Cry, první mise v lese s mutanty... Málem sem si zneškodnil tepláky, byla to jedna z mých prvních her...

Těch momentů je příliš moc na to, abych je tady vypsal, tohle je jen velmi skrovný výběr.
  • kennyB
    Já zase z Dark Souls, kde jsem v Ash Lake bojoval s první hydrou a k tomu ten chorál (nebo co to je za zpěv), co byl v této lokaci *3*
  • Tilwaen
    U mě asi v Tiberian Sun, myslím první nebo druhá mise za GDI, jde se po takovém dlouhém mostě z malé NODovské základně, a najednou začnou všude padat meteority. Stačí tak jediným vojáčkem naběhnout do 3/4 mostu, nalákat na sebe tunu nepřátel, rychle utéct zpět a milí nepřátelé jsou zničeni i s mostem *1* Mám tu hru dohranou nespočetněkrát a tento moment mě bavil asi vždy nejvíc *1*

Jinak jak jsi zmínil, tak mise s plamenometem ve Far Cry 3 také nemá chybu.

Potom také snad jakákoliv mise v Saints Row III, ať už záchrana Zimose nebo Olega, nebo vlastně cokoliv - i vedlejší úkoly byly fajn, ať už různé mayhemy nebo Doctor Genki.

Také útěk po jakékoliv úkolové vraždě v prvním Assassin's Creed, byl to takový pěkný adrenalin podtržený výbornou hudbou, která člověka nutila se nikdy plně neschovat, aby stále hrála *1*
  • Rock of Ages Steam key
    https://www.humblebundle.com/downloads?key=huP42pxFzGEzp86Y
  • Jack1947
    K cemu bojovy jediny realny sport by byl na pc ? To je jako rict Tekken a DOA ,VIrtua fighter ze pc neutahne. Kdo by to proboha chtel. Nebo WWE *15* UFC, osobne rad moc nemam radsi wrestling UFC je spise simulator boje a ne o cire zabave.
  • Jack1947
    Nemuzu psat vice odstavcu takze jeste tady... Max Payne 3 a sebeobetovani se veterana z vietnamu v dome kde bydly (lel). Remember me bylo taky celkem silne ze v jedne vzpomince ste donutily chlapka prostrelit si hlavu. Spec-ops- The line... Jednoznacne umlaceni clena jednotky lidem... a pak taky konec kdyz jsem se obaval ze zmacknu spoust. Je toho urcite mnohem vice. Tak at nepisu jen ja a sam Jo Mass Effect3 konec a konec 2dilu byl celkem pametihodny.
  • Jack1947
    Jeste bych chvily u COD zustal, zaver MW2, MW1 byl taky celkem silny ... prestrelka na letisti...
    Nevim zdali je moudre toto psat pro lidi co to... nehrali nebo tak.
    MW3 mela taky silne momenty i ty hratelne - utok na letadlo a vyvrazdeni cele posadky i s tajnou slizbou a s vami. GTA IV - taky melo silny moment a ... tam jsem nechtel aby zemrel Bratr takze jsem se nenechal prekvapit. GTA V. bezesporu Vysvobozovani Michaela z Reznicitvi cinske mafie. Gears of war 3 Smrt partaka ktery zde byl od 1dilu. Far cry 3 taky treba vzbuzeni se v tom masovem hrobe. BF3 Vlastni Smrt primem prenosu to byl velmi intenivni zazitek (dalo se hybat hlavou takze da se rict hratelne). Black ops... melo silne zazitky take, paradoxne 2dil pri prostreleni hlavy, (menendeze ale ten to nebyl). Ustreleni nohou.
    Pokud si vzpomenu jeste neco napisu... jop a abych nezapomel...
    SR3 - Smrt Johnnyho Gata to bylo zvlaste smutne i kdyz jsme to vlastne moc nevideli.
    Max Payne 1 kdyz prisel domu a zjistil , ze mu vyvrazdily rodinu a pak nasledne halucinogenni urovne nebo ve 2jce vybuvh stanice as v jednicce utek z horici restaurace.
    Max Payne 3 konec1 casti vybuch rezidence, prestrelka na hrbitove na stadionu.
  • Mizím sice na pivo, ale otázku dám i tak. A tady mě odpovědi budou extra zajímat (až si je pak přečtu ;)

Máte nějaký vaše hodně oblíbený herní momenty/pasáže? Příklad třeba přestřelka na letištní hale v třetím Max Payenovi či pálení ,medicíny' ve Far Cry 3? Když tak nevypisujte QTE cutscény, ale spíš pasáže, kde se hry plně účastníte.

Za mě mimo již dvou zmíněných bych ještě přidal pád letadla v Uncharted 3 (naprosto boží) a samozřejmě klasika plížení se Pripyatí v Modern Warfare. Určitě bych si vzpomněl na víc, ale tohle zatím stačí. :)

Tak co vy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit