Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    vlevo dole je "Redeem gift"
  • Veskoslav
    Děkuji, přišlo. Jenom malý dotaz, jak se prosím Tě přidávají hry na GoG?:-X Jsem v tom úplně jalový a nemůžu to najít.
  • ucho
    pokusil jsem se to zaslat na tiscali mail. a běda, jestli to nebudeš hrát.
  • Já bych měl zájem o tu Miasmatu, pokud by jsi byl tak hodný.
    EDIT. Ale je mně to blbý to takhle zadarmo, bohužel teď mám jen klíč na Race Injection a Red Orchestra 2 z LEVELU, tak kdybys měl o něco z toho zájem...
  • Jak se tam koukam

Redakce asi nebude resit naklikavani. Je to i Vase vizitka, jak Vam zalezi na tom, aby hodnoceni neco odrazelo. Prijde mi, ze redakce bud nevi nebo nechce s tim neco delat. Tak at se to zrusi, protoze to o nicem nevypovida a jenom to ukazuje, jak si zdejsi particka Jindru z toho udelalo srandu *7*
  • ucho
    posláno na ten tiscali mail, tak dej vědět, jak to dopadlo.
  • Veskoslav
    Já bych si z dovolením vzal ten Torchlight.
  • A Pachter měl někdy v něčem pravdu? *1* *1*
  • ucho

Miasmata (GOG)

daruji tuto gamesu na GOG. už se o to pokouším několik týdnů a zatím neúspěšně. má někdo o tuto hru zájem? (http://www.gog.com/game/miasmata)
    potom tu mám ještě 2x Torchlight na GOG, ale tam už přestávám věřit tomu, že se toho zbavím, a ty kódy propadnou...
  • BookerDeWitt
    Redakce, (nebo spíš jeden z redaktorů) se omluvila na facebooku.
  • Netuším jak na twitteru ale se zpožděním jsem info zahlédl na facebooku ... ale to vážně nikoho neuklidní :/
  • Nejdražší auto hry Gran Turismo 6 vás v mikrotransakcích vyjde na 120 liber (= 3660 Kč).

*1* Nakakat
  • Snad něco bude. Každopádně nekonečnej respekt lidem kolem tohohle, ať už je to fake či ne. Díky za zábavu hoši.
  • ringmancz
    tipuju, že za bleskaře se redakce stydí a raději dělá, že neexistuje
  • dalo to zabrat, dekuji...
  • Veskoslav
    Nikoho nenutím, kdo chce, tak za 5 minut nemá co dělat. Ale po tom, co sem zde rozdal přes 20 klíčů a ani pitomé děkuji, tak buď takto nebo nijak. A pokud někde, kdo chce něco zadarmo nemá ani tak málo času na to, aby na to odpověděl, tak jeho boj.
  • Jack1947
    Toti ani nikdo nebere, za tim si muzes stat. *3*
  • Jack1947
    Proc to delat jednoduse, kdyz to jde hure a slozite a rozdavani pote pozbyde na svem prvotnim smyslu Hajzl nehajzl co chtel uz si vybral u mene slozitejsich rebusu, ten kdo to opravdu chce
    tak ma jiz pravdepodobne smulu. (Nekdo rychlejsi/chydtrejsi a bystrejsi mu to sebere).
  • Jestli o tom byla zpráva na twitteru a v bleskovkách (nevšiml jsem si) tak ok, nicméně za tím co jsem napsal si stále stojím, např. chyby v bleskovkách.
  • shitter, fejsíček, blogísek, naštvaní ptáci .. jenom na games to není no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit