Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Kdybys ses chtel zbavit orchestry tak se hlasim. Zbyly mi jeste nejaky kody co jsem tu nerozdal z Originu.

Konkretne
    Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
    a Dead Space myslim

Vymenil bys?
  • Jack1947
    Pak ze to ma smysl... Hovn* ma vetsi smysl nez sepisovat elaboraty ktere stejne nikdo nedoceni.
    *4*
  • Jack1947
    Jo, lezes tim ze snazis poucovat a zjevne se ti to moc nedari.

Co zpusobuji ? poucuji nekoho o svych pravdach... achjo vazne uz to zacina byt otravne. Zzz

Jo, nechces tedy navrhnout redakci ze by si stim byl ochotny neco udelat *7*
    treba bys jim pomohl misto toho abys tu skolil me. Vis co muzes psat dal, to je fuk
    reaguj a myslim ze nejsi sam kdo si to precte.

Tak... nemusime z toho tady zase delat divadilko ne. *3*
  • Pilgrim66
    Mohli byste sem laskave napsat kdyz si to vezmete? 15 minit to louskam, abych pak zjistil, ze uz si to nekdo vzal...

^&#&@$!
  • ucho
    nechci
  • Veskoslav
    Křestní jméno
  • Pilgrim66
    U ty Arthasovi pritelkyne chces krestni nebo prijmeni
  • Ty buď hlavně rád, že alespoň někdo je ještě ochoten ty tvoje výpotky přečíst, přeložit, chybějící slova dovodit a vyjádřit se k tomu.

A já ti lezu na nervy? No možná je to dobře. Alespoň cítíš, co způsobuješ ostatním čtenářům.

Pokud někdo vyjádří názor, že je potřeba tu s tím bodováním něco dělat, já se ho mohu pouze zastat.
  • Mám to, moc děkuji a už stahuju. Jak jsem psal, ty kódy nechceš?
  • Jack1947
    Dobre, uz dost. Prestan reagovat taky, onehdy ti vadila ma reakce a ted mi zacinas lezt na nervy.
    ( Jak ze dojde z mych prispevku, ja myslel ze spis me nechapou ne naopak ). *7*

Kdyz nekdo se ukaji pocitem ze ma nejakou moc tim ze dava automaticka minuska nebo naopak pluska. Je to vrchol jeho snazeni nebo snad i zivota proc ne. Jeho boj.

Jeho vec, treba to neni tak jednoduche toho vinika potrestat. Jenze chytrakum jako ty
    neni treba vysvetlovat ti uz to vy daleko predtim, nez to nekdo vymysli ze. *4*
    Dekuji za nereakci. Youre Welcome. *4*
  • Tvému fandovi (Jindrovi?) to tam těď pěkně kliká *1*
  • Erien
    Kám to posíláš ten tiscali mail? Ten mi totiž moc nefunguje. Pokud bys to poslal tady charlie.3@seznam.cz :)

Edit: Díky moc
  • ucho
    teď už snad dojde. jinak dávám ten mail blbě nebo nevím. popřípadě dej normální mail.
  • Nemel kraviny. Dokud není řešeno bot bodování, nemá jediný bod význam. A to, že něco nechápeš, vůbec nepiš. To dojde každému z tvých příspěvků.
  • Veskoslav

A ještě jednu, tentokrát o něco lepšího

Sims 3 Starter Pack Origin Key
    abc8-d3eJ-3fAL-S82g

a- počet dílů 10. řady seriálu Červený trpaslík; b- počáteční písmeno pána Děsu z Warcraftu III, kvůli kterému Arthas vyráží do Notrhermu a vyvraždí i jedno lidské město; c- první písmeno očekávané hry od polského Studia CD Projekt RED, odehrávající se v budoucnosti; d- počáteční písmeno herní série, která se vyznačuje zaměřením na MP součást hry a je vyvíjena herním studiem Dice; e- nejúspěšnější MMORPG historie, počáteční písmenko; f- počáteční písmeno první FPS hry, která byla ovládána pomoci WASD a myši a dala vzniknout novému žánru, je to mladší brácha Dooma od stejného studia; g- počáteční písmenko jména čarodějky z Warcraftu III, která byla přítelkyní Arthase, po zradě Legii bránila pevnost lidí a ve Frozen Throne se musela postavit svému otci v bonusové misi za orky (křestní jméno)

Kód obsahuje jak základní hru+DLC Luxusní bydlení+DLC Po setmění
  • ucho
    posláno
  • Díky, ale do mailu mi nic nepřišlo..Můžeš to zkusit znovu?
  • Erien
    Taky bych bral Torchlight pokud máš ještě :)
  • Jack1947
    Takto nema smysl resit, naopak bez minusu/plusu uz by nemeli diskuze vubec smysl ( nebo by si byl radsi proc co nechapu).
  • Veskoslav
    Jo děkuji, jsem si nezobrazil obrázky v mailu a to bude tím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit