-
Fallout sérii (mám nainstalovaný všechny díly), protože mě to prostě baví a strašně se mi líbí post-apo prostředí. *1* *5*
(MMORPG hraji pouze Path of Exile, dá-li se to tak nazvat, protože mám rád Diablovky a DIII mě celkem zklamalo.) -
Spíše všechny ostatní, které jsi to viděl používat, jsi také nazval Veskoslavem *1*
-
Ano debílku, Veskoslav má copyright na slovo špína. Ono totiž nic jiného nejsi. Protože každý se chce zbavit špíny a nikdo nemá špínu rád. Kromě jiných špín, co se zastávají špín.
-
Nedělní otázka
Jaké MMORPG či klasické RPG hrajete a proč? -
No jasně... Jindra má rekord a i kdyby měl doktor 500 plusek tak stejně vede Jindra, každej ví jak to je :)
-
No jo. Ale v té době neexistovali clik boti a trosky jako Doktor. Jindra je sice trol, ale tehdy jsem mu dal i já plusko, ta fotka byla něco. To, co předvádí Doktor a zbytek té jejich retardované party už nemá nic společné s tím, co dokázal Jindra.
-
Rekord má Jindra když postoval fotku Alžběty mezi 2 kozatejma ženskejma z nějaký herní akce (ten co má na twitteru)... měl přes 100 plusek
-
No zdá se že Doktůrek vytvořil osobní rekord. Jo, ale redakce stále ignoruje problém click botů, jo jde vidět, že naprosto netuší, jak to zarazit či jim je to naprosto u pérdele. Raději to zrušte, bude to lepší.
-
Jestli myslis ze 3 tydny stare NFS bude v dohledny dobe v PS+ tak budeš asi zklamanej... Hitman se neprodával a ACIII bylo v po 10 měsících po těhle slevách... To tma spíš bude Tomb Raider
-
Hry co byly loni takhle ve vánoční slevě se pak brzo dostaly do PS+ instant game collection (Hitman, AC III), takže počkám a uvidím protože nijak zvlášť po těch NFS netoužím
-
Průměrný konzolista
http://cdn.roumen.cz/kecy/I_got_it_all.jpg -
hlavne tam sel sestrelit mesic, to byla ta prava revoluce *5*
-
A mít inbox zaspamovaný sockama, jestli nemá nějaké klíče? Tohle je zatím nejlepší způsob, jak donutit somráky k aktivitě.
-
Obrazem (1 / 2): V kancelářích Sony zavládla vánoční atmosféra.
Tak to jo. Nicméně v obou hrách se to dalo změnit, takže to je detail. Terminator měl myslím pro pohyb přednastavené A, Z (resp. Y), shift, X
Tohle ovládání myší byl podle mě možná nejvýznamnější pokrok v historii FPS. -
Nejdražší auto hry Gran Turismo 6 vás v mikrotransakcích vyjde na 120 liber (= 3660 Kč).
nechcu to premenovat skor na megatranzakcie? -
jeste nejaky konspirace?
-
Tihle pripadi (GGG. doktor, jejdasek a dalsi) jsou beztak nastrceni primo redakci, takze nejaky zasah z jejich strany neocekavej *3*
-
Klid, to tě nemůže zajímat. To máš kus programu a ňákej železnej bazmek, aby to běhalo. Totálně nehořlavý.
-
A na ostatních internetech?
-
Kdyz je ale clovek ignoruje a nezabyva se jimi je to ok, komunita je v tomto pripade mnohem lepsi nez na jinych Webech. (Bez nejakych okolku bych si troufl rict ze jedna z nej vubec ale psst.)
Vicemene to je jasne, nuze to je tak vse a preji prijemne chvile zde i nadale. *4*