-
Proč by ses měl stydět za HP1? Pořád je to skvělá hra.
-
Croc ftw!
-
Me to ale vazne bavilo. Kazdopadne nekdy musim zkusit daikatanu, jelikoz neverim ze je to tak zla hra.
-
DNF, Legion (taková tahovka od Slitherine Softu - má v zásadě průměrný recenze, ale mě nehorázně baví).
-
Je....hroznááá!!!
-
Tu hru jsem jako malý přímo miloval a nenáviděl. Jedna z prvních hopsaček, co jsem na pc hrál.
-
Gothic 1, Skyrim, M&B Warband, Star Trek Online. Proč?
Gothic - protože je to moje nejoblíbenější hra
Skyrim - protože je tam pořád co dělat a i po aktuálních 150ti hodinách na dvou postavách nacházím nový questy
Warband - protože chci už konečně dobýt Caldarii
STO - protože je to free, můžu to zapnout kdy chci a hrát jak dlouho chci a protože ty questy/epizody jsou super -
Takhle měla znít ústřední melodie do BF4, ne do tý poslední zprzněný rádiovým šumem přidat ještě víc rádiovýho šumu. Ten maník má na svým kanálu i vlastní variaci např. na Duke Nukema (alternativní k tý od Megadeath). Doporučuju mrknout, jsou tam i srandovní, jako nyan cat.
http://www.youtube.com/watch?v=6oHmFeIubD0 -
Sice se mi nelibilo moc i kdyz jako strilecka i s tim datadiskem... (ktera se ani Fear puvodne jmenovat nemela) MP nebavilo moc. To bylo celkem bre no, kdyby treba udelali Fear 1 remake nezlobil bych se vubec.
-
Detske jak se to vezme, ja mel rad Crashe... i kdyz jsem hral PS 1 a mel (mam) Crash bash a to byla serie miniher ale zabavna. Hral jsem i tu nejnovejsi na X360 a uz si nato moc nepamatuji a nelibilo.
Celkove ty Detske hry podle filmu napr... nebo celkove uplne mizi (nebo jdou do Lega) coz si myslim ze je skoda pac to byl vyborny odpocinek od tech velkych akci a buhvbiceho.
Asi uz ani deti to nebavi, sahnou radsi po provarenejsim COD. Achich .
*12* -
Toy Story konkrétně neznám, ale obecně mi přijde, že tyhle dětský hry bývaly někdy o dost težší, než hry pro "normální hráče". Třeba takový Croc: Legend of the Gobbos, skákačka s roztomilým krokodýlkem, ale ta obtížnost byla chvílema fakt hardcore. *1*
-
Já ji mám v rámci Humble a katastrofa. Předměty nejsou, grafika katastrofální, mapa ještě horší, proti živým hráčům je prakticky nemožné hrát, nikdo tam není. celá ta hra je špatný vtip a přitom jsem se na to docela těšil. Ale hrůza....A těch "DLC", co k tomu je.....
-
Máš na mysli Guardians of Middle-Earth? Tu hru jsem ani nezkoušel. Je vážně tak hrozná?
-
Jo FPS umí, ale ať už nikdy nedělají MOBA hry.
-
-z letosniho roku to je Walking Dead: Survival Instinkt, za redakci dostala 3/10, ale me bavila vice jak nejaky CoD...
-
Občas si pustím the Sims. Jednou za čas mě chytne chuť hrát si na architekta a i se to hodí, protože přítelkyni stavět domy pro změnu nudí, takže jí pak dávám svoje výtvory.
Jo, a ještě Harry Potter and the Philosopher's stone. Půjčoval jsem kde komu, na základce na to tenkrát stáli kamarádi frontu. Musel jsem těžce sekat latinu, Vánoční dárek za 16 stovek. Z nostalgie, krabičku s originálkou (funkční) mám pořád ve skříňce :) -
Arx Fatalis je výborná záležitost. Jedinečná atmosféra.
-
Toy Story 2, hra pro děti asi od 7 let. Do dneška se mi jí nepodařilo dokončit.
-
Taky jsem napsal spousta, ne všechny. *15*
Ale nejlepší jsou k tomu prostě stoner komedie. Ty jsem už ale bohužel vyčerpal. -
Blockout