-
cry me a riva *13* -
Takze muzeme mit klid. (i kdyz spekulace). *7*
-
Taky se na mne dnes usmálo štěstí, ale svůj klíč rozdávat nemíním. *2*
-
Je to pryč, kdybyste to někdo zkoušel. *9*
-
Hearthstone
Tak tady máte jeden klíč na Hearthstone:
EDIT: Ať tý nule, co nepoděkovala hacknou účet. -
Ja psal vlastniho ? Nepsal takze nemas co zavidet. *3*
-
Spekulace: Katamari Damacy míří na PS4.
Rocksteady :) -
Spekulace: Nová Batman hra dostane název Batman: Arkham Knight.
možná je důležitější než název kdo to bude dělat? -
Vzpomeňte si sami, kolik „zbytečných“ dárků jste již pod stromečkem v minulosti našli. Takze muzete darovat i herní brýle Gunnars. *5*
-
"Vim o zajimavy novince, ale nenapisu nic konkretniho, abych na ni redakci nahodou neupozornil. Radsi o tom napisu nic nerikajici prispevek a budu kolem toho cehosi delat hrozny tajemno a na zaver napisu, ze jestli se tu dana informace neobjevi, tak je tenhle web o nicem." – Presne v tohmle smyslu byt ten koment o hovne napsanej a takovej koment vubec nema cenu resit ;)
-
Jestli je diskuze opravdu takovym odrazem zivota tak ti teda nezavidim :D
-
Daikatanu zkus, vlastně to není špatná hra. Což mi připomíná, že to je asi moje největší guilty pleasure. Jen se nenech odradit totálně otřesnými prvními úrovněmi hry. Jakmile se jimi prokoušeš, tak dostaneš fajnovou střílečku ze staré školy se slušným příběhem.
-
Z toho si nic nedelej, krom kultu a vlastni svatosti. To jeste nektery berou vetsi merou nez je snad jejich dosavadni zivot. Tudiz diskuze je odrazem jejich vlastniho zivota, pokud neni trochu podobna
je hned zle. Pote s brekem odkraci nekam jinam (nejlepe se schovat za kamna) kde je takove pekne teplo... pod perinku a tam se vyplakaji. Pote nuti ostatni, prispivajici reagovat na jejich vylevy ktere se jim zdaji opravnene vuci diskusi. ( Podotykam ze jsou to veci pro mne zcela nove, neprobadane ktere se tu dozvidam). *4* -
Na žumpu? Jako jenom kvůli diskuzi pod bleskovkama? 90% návštěvníků tady imho žádná diskuze nezajímá a ty co jo, tak stejně lezou hlavně do diskuzí pod článkama, kde to je prostě odjkaživa stejný a stejný jako na jinejch webech. Do diskuze pod bleskovkama chodí pravidelně třeba jen 25 stejnejch lidí a to, že tu se tu někteří jeidnci začnou vztekat, protože dostanou mínuska, a začnou vyřvávat, jak přejdou na jinej web (rozuměj přenesou svůj život zasvěcený budováním si "respektu" v nějaký POJ*BANÝ internetový diskuzi), to lze jen těžko brát vážně..
A vůbec sakra.. vaše problémy bych chtěl mít. Teď to myslim spíš obecně, ale zajímalo by mě, co jako vedete za životy, když se dokážete ohledně (ještě jednou) POJ*BANÝ internetový diskuze chovat, jako kdyby to byl největší problém vašeho života. To mně přijde vážně smutný.. -
Nevím, co myslíš, ale zajímavé, že to, co smazat mají, tu stále zůstává. Už jsou jak Doskočil zamlada *1*
Ban na jeden den za rozhořčený příspěvek, který splnil účel, jelikož si ho všimla redakce. Ovšem trolly tu nechali. Proč? Permanent ban by to chtělo.
Asi opravdu chtějí tento web degradovat na žumpu tak, jako se to pokoušel JD před koncem svého zdejšího úřadování. -
Právě, že nevím. On to jenom nakousl. Ale teď, po tom co to redakce smázla a tím pádem z toho udělala mysteriózní záležitost, jsem docela zvědavej, co za novinku to mělo být.
-
já jen vím, že smázli ten thread, kde někdo brečel nad tím, že se tu neřeší bleskovky
-
Asi neměl nasazené ty brýle.
-
A ještě ten nesmyslný otazník ve větě: "V České republice a na Slovensku jsou brýle dostupné od konce minulého roku a za tu dobu si našly tisíce příznivců, kteří si hraní na počítači bez těchto brýlí už nedovedou představit?"
Prostě to někdo ušil horkou jehlou. -
Sherlock *1* Nevíš, o čem ta novinka měla být?