Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat, před chvilkou sem psal nějakej ten týpek bez nicku, že se něco zajímavýho dozvěděl a že je zvědavej, jestli o tom redakce napíše nějakou novinku a vzápětí mu redakce ten koment smázla/schovala?! Hmmm... něco se definitivně děje...
  • kostejnesmrtelny
    To zdravÝ v poslední větě *1*
  • jaké?

?
  • Mně teda glitch nevadí.
  • ještěže dycky objevíš ameriku.
  • A ty hrubky v oficiální inzerci...
  • MidnighT91
    Vidíte to PR. Borec s brejlema je z toho cs úplně vygumovanej. *3*
  • x_ander
    Řekl bych, že to potřebovat nebudeš. Já si před nástupem pětky zahrál všechny předchozí díly, ale i Cecil říkal, že tohle má být návrat ke kořenům. Děj to určitě bude samostatný, z trojky a čtverky rozhodně vycházet nebude. Maximálně se tam z nich možná objeví nějaká postava, ale za tu hodinku jsem potkal staré známé zatím dva (kromě George a Nico samozřejmě:) ), a oba se objevili jen v prvních dvou dílech.

Jinak minimálně trojky bych se nebál, určitě stojí za zahrání. Pokud dokážeš překousnout absenci point&click, tak je to povedená a dobře napsaná hra, která dokáže naštvat akorát nekonečným skládáním beden. Čtyřka je pak sice docela slušná adventura, ale na poměry Broken Swordu je to málo. U ní mě hlavně štvalo totální odstavení Nico na vedlejší kolej.
  • nekromant33
    Taky se na to chystám. Jen doufám, že nebude potřeba znalost třetího a čtvrtého dílu, které se mi daří celou dobu úspěšně ignorovat.
  • x_ander

Broken Sword 5

Tyhle debaty se sice budou řešit pod recenzí, která se tu určitě brzy objeví, ale stejně mi to nedá se nezeptat už teď - co říkáte na nový Broken Sword?

Já zatím měl čas ho jen hodinku rozehrát, takže na nějaké hodnocení je brzo, ale první dojem je naprosto skvělý - vizuál je dokonalost sama, atmosférou je to návrat do prvního BS a pokud takhle bude vypadat celá hra (resp. obě epizody), tak z toho bude nejlepší adventura za hodně dlouhou dobu.
  • x_ander
    Nevím, jestli bych to nazval zrovna svým guilty pleasure, ale čas od času se rád vracím k sérii Polda. Kvalita byla mezi jednotlivými díly kolísavá (chválená čtyřka je samozřejmě nejlepší), ale rád se vracím třeba ke trojce, ačkoliv je ze všech hodnocená asi nejhůř a docela se na ni svého času nadávalo. Mě ale hodně bavila a stále baví.
  • je dobrej
  • Tady někdo asi zaspal dobu. AC4 je už dávno venku. Myslel jsem, že to někdo napíše, ale očividně ne, takl teda se zpožděním. Bleskař taky neví, která bije. Když už přispívá, tak by aspoň měl mít přehled, sakra.
  • Radioaktivni_surikata
    A tak to já se za to nijak zvlášť nestydím, jinak bych to sem ani nepsal :) Ale tipuju, že budu mezi vrstevníky celkem rarita. A hra to super je. Škoda jen, že tenkrát ještě neimplementovali plnohodnotnou podporu myši. Chovala se stejně jako analog, vypilovali to až ve dvojce. Pak šla série čím dál tím víc do kopru.
  • Všem ban a hotovo. To už fakt radši toho ban blba Doskočila, než tady ty diskuze (a to jsem od něj dostal nesčetněkrát ban za jiný názor). Úroveň: totální žumpa.
  • Pilgrim66
    Cekam kdy tu nekdo rekne RapeLay *1*
  • Pěkný automat jsi na sebe nalepil *1* A jestli to není mínusovací automat, tak ten člověk asi kliká z Bohnic *1*
  • Když nad tím tak přemýšlím, tak snad ani ne, ale v mém okolí bych se měl asi spíš stydět za fakt, že vůbec hraju hry, protože jsou to všechno naprosto zakonzervovaní lidi, kteří by rádi komouše zpátky, i když to nahlas neříkají a nesnáší vše, co komouši zakazovali či od čeho odrazovali. Západní zábavu obzvlášť :D Scifi film jakéhokoliv ražení je pro ně sr*čka (óóó. zakázané slovo na Tiscali) apod. a nejradši mají staré komunistické filmy a seriály a jim podobné dnešní kopie :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit