Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BookerDeWitt
    Rozhodně F.E.A.R. 2: Project Origin. Krátké, ne tolik strašidelné jako první díl (i když některé lekačky jsou vážně dobrý), sem tam nudný level design, ale umělá inteligence nepřátel a přestřelky jsou pro mě nezapomenutelné a bavily mě víc, jak v Half-Life 2, či jakékoliv jiné FPS. To co umí Monolith, neumí pro mě žádné jiné studio a pevně doufám, že se od nich dočkám minimálně ještě jedné střílečky z první osoby, někdy v budoucnu. K téhle hře se pořád rád vracím a mrzí mě, že multiplayer už nikdo nehraje, ale mě prostě baví i ten 10x dohranej singl.
  • Veskoslav
    Duke Nuken 4Ever *5*
  • bulšit. spálil jsem se u predátorů (2010), šel na to do kina a přesto to byla sračka. to, že jsem za to dal 120,- z toho v mých očích lepší film neudělá. a je víc takovýhle příkladů.
  • Jo, Dragon Age 2. *4* Objektivně uznávám, že ta hra je v mnoha ohledech špatná, ale z nějakého důvodu mě fakt baví.
  • Jack1947
    Jo, jenze na ten film tezko budes koukat po kratsi dobe znovu, kdyz uz vis jakej byl. *4*
    ( teda jaksi abys jsme byly k Tematu).
  • Vrook
    Jojo.. spousta her se zdá mnohem lepší, když se spálíš. To samý platí u filmů. *3*
  • Ataker
    U mě to je Call of Duty Ghosts, že to hraju radši ani nikde nepíšu, ale prostě jako zběsilá střílečka se to dá. Spálil jsem se a to celkem dost a do bonusu ani né co se obsahu MP týče nebo tak, ale spíš v optimalizaci.
  • Vrook
    To mě nenapadlo. Já v takových chvílích vždycky volal Iljovi Hurníkovi, ale ten je už mrtvej. Navíc to nikdy nebral. *9* http://www.youtube.com/watch?v=1y5KkD6N9Mc
  • Ataker
    Sem tam si zaplatím World of Warcraft, ale poslední dobou jen pokud vyjde nějaký mohutný patch co přidává nějaké věci, které stojí za vyzkoušení nebo pokud vyjde datáč. Zrovna jsem včera stahl Neverwinter online zatím mě baví díky soubojovému systému mám vyzkoušeného kouzelníka.
  • Tilwaen
    Solitaire *15* To jsou takové ty chvíle, kdy není dost času na rozehrání něčeho pořádného, a zároveň není čím jiným ten čas zabít.
  • Z posledni doby Fire emblem 4-5 a fire emblem radiant dawn pred mesicem jsem dohral star ocean 3 jinak rpg co jsem hral za posledni 2 roky tak bych doporucil
    Front mission 1-5
    Kingdoms hearts
    baldurs gate 2 to si davam kazdej rok aspon jednou :)
    Chrono cross
    the legend of dragoon
    valkyria chronicles
    xenogears krasnej pribeh hratelnost horsi
    Persona 3-4
    Suikoden 5
  • Miserius
    Podle místních diskuzí bych se měl stydět že hraju NFS Most Wanted (2012) *1* Ale jinak Spartacus Legends *1* *14*
  • Máte nějakou svou oblíbenou Guilty Pleasure hru, tedy hru, kterou rádi hrajete, sem tam se k ní vrátíte, ale za její hraní by jste se měli stydět?

Za mě Call of Juarez: The Cartel. Schytala to jak od kritiků, tak i hráčů. Hnusná grafika, příšerný animace, tupá AI na obou stranách, pocit ze střelby nijaký, ale z nějakého podivného důvodu jsem se u toho, jak se říká, královsky bavil (ofc s nadsázkou) a dohrál to rovnou několikrát. Pff.
  • Jack1947
    Gratulace urcite, pac ted jakykoli jeho konkurent to bude mit sakra tezke aby Doktora vubec dohnal. (minimalne co se plusu tyce).
  • Ja hraji mene zname hry jako Arx Fatalis nebo Evil Islands, obe mam jeste ze score. Ted sem dojel podruhe Veneticu, takove pohadkovejsi RPG.
  • Kozy
    MMORPG nemám rád, bavil mě jedině Neverwinter online ale od tý doby co jsem dojel na max level jsem na to ani nešáhnul.

Jinak singl RPG- Icewind Dale II, série Gothic, Morrowind, Mass Effect.
    Nezaujal mě Baldur's Gate a Deus Ex.
  • TERA online - líbí se mi graficky, soubojový systém kde je fakt nutné se hýbat je taky fajn
  • jindra.veliky
    jo, zlaty casy s clankama o re-playi

dobrej byl ten typek, jak porad psal o mr**** s alzbetkou *15*

chtel bych zase ty tydeni clanky zpet *4*
  • sipecka
    Co ty jsi za bezmozka? Podle stylu psaní, to vypadá jako by Veskoslav chytl z toho všeho pěkného rapla.
  • Jedině Guild Wars 2, protože hra eliminuje spousty "tradičních" mmo nesmyslů a nevyžaduje tolik času. Je to prostě vcelku dost casual friendly, můžu si to čas od času zapnout a v klidu dělat co chci. Teď je to opět nějaký měsíc, co jsem to naposledy zapnul, možná bych mohl zase prubnout nějaký novinky.

A ze singlplayer rpg bych už konečně mohl dohrát Deus Ex Human Revolution. Ačkoli rpg jako žánr vůbec nemusím, tak tohle mě dost uchvátilo - děj, vizuální styl a hudba. Přemýšlím, jestli si nemám koupit ten director's cut, když mi steam nabízí 80% slevu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit