Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gumboy Tournament Steam Key: C2BZH-8HEG9-6N2X5
  • Díky pane!
  • Warfare Steam Key: JADWE-QG9VN-9RBZK
  • Race Injection Steam Key: WQLTL-P5DYD-JVW89
  • Ďakujem
  • UFO Extraterrestrials Gold Steam Key: 2WIYD-NLTLK-PZ72N
  • nekromant33
    A bundlestars.net udělali něco ve formě humble storu, několik her za daný ceny a asi je budou obměňovat.. doufám, že častěji než samotný bundly. Za zmíňku určitě stojí Inquisitor za 3 doláče
  • Jack1947
    Moje chyba, jim "dolevam palivo" a vestinou vzdy reaguji. Pokusim se to tak nedelat, vysvetlil jsem to dole a uz se neminim o tom bavit. Je to tak jak napsal Mutant.
  • MickeyMutant
    "Live and let live," pravil Inkvizitor.
  • Inquisitor
    Koukám, že si na jackovy kdekdo léčí mindráky. Tohle neustálé napadání, už je slušná šikana.
  • Tilwaen
    Nic takového neexistuje *2*
  • Ty jseš fakt kus h*vna dělej něco.. *7*
  • Veskoslav
    Pravda no, ale zase to není celý kód:-D
  • Jack1947
    Jo, jsem asocial a internet a hlavne diskuze mi sou vsim v mem prachmizernem zivote. *4*
    Bez toho bych ani nezil, jeste neco. Fragment ne pisu ke clankum ne do bleskovek a uz vubec ne jako prvni. Bohnice si nech. Hry povazuju za jednu z velmi dulezitych soucasti meho nudneho zivota. *3*
  • Kozy
    Ta hra zase tak dobrá neni :D
  • Poslední dobou si docela všímám, jak tady na tebe každej nadává a mají nejspíš pravdu, co ty jseš za asociála máš vůbec nějakej reálnej život ? Děláš něco jiného něž diskutuješ na games a hraješ hry ?
  • frag.ment

Akihiko Yoshida, designer Square Enix (Tactics Ogre, Final Fantasy XIV), odchází ze Square Enix.

No už sem se lekl, že nebudeš první přispívající u další novinky.. V Bohnicích mám pár kontaktů, takže kdyby ses rozhodl se sebou něco dělat, můžu ti něco dohodit :-D
  • Jack1947

Akihiko Yoshida, designer Square Enix (Tactics Ogre, Final Fantasy XIV), odchází ze Square Enix.

Urcite to neni moc dobra zprava, vzhledem k tomu ze tam delal spoustu let (konkretne od roku 1995). "Tak snad nasel lepsi domov" jak je v jednom prispevku. Ted ackoli jsem byl silne proti tomu a nebyt ze jsem cetl puvodni zpravu... Odchazi nebo odesel. ? Zjevne si to kazdy prebere jak byva zvykem jen jsem si poprve rypl.
  • Veskoslav
    Medal of Honor Origin Key
    abcd-efgh-NSD4-AKDN-6RMU

a- počet válců motoru Mercedes-Benz CL 500 z roku 2005; b- počáteční písmeno jména, co má 2.8 sváteků c- počáteční písmeno tvora, ve kterého se proměňují Družníci ze hry Skyrim, d- číslo aktu z Diabla III, který není obsažen ve hře; e- počet dílu hry Bioshock; f- jméno hrdiny z MOBA hry League of Legend, který se pyšní podtitulem The Defender of Tomorrow; g- počáteční písmeno hry/herní série od studia FASA Corporation, která získala MMo bratříčka a hlavní roli zde hraji obrovští roboti; h- počáteční písmeno herní Nokie, která neměla valný úspěch, hry byly předražené, ale přesto nabídla nevšední grafická zpracování na svou dobu, je to také jeden z prvních tzv. smartphone s OS Symbian.
  • Jack1947
    Vzdyt by mohli litat v bouri po lodi a treba bouchat. AC IV bych si to predstavit umel mozna (par useku tam je) Division k tomu primo vybizi vzdyt, tam se to celkem hodi. Watch dogs jakbysmet
    vybuchy aut a mohli by i litat kousky fragmentu i nejakych budov. *4* Dlouho tu v zadne hre nebyl coz je skoda na totalni destrukce je to paradni nastroj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit