Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tj, grafika u her je to hlavní, že?
  • Ronox
    No moc obvious to není, když si vezmeš jak dřív kašlali na pc porty u kterých si jen zapnul vsync a nastavil si rozlišení. Zatím tahle generace vypadá dobře, protože se zdá, že si dávají záležet právě na pc portech víc než kdy předtím.
  • Thief bude vypadat lépe na PC než na konzolích nové generace.

Z akych dristov ? to je snad jasne ze kazda hra vyzera lepsie na pc kde nie su obmedzenia ako na trabante nejakej shitnej konzole.... ale je pravda ze taketo veci by uz nemuseli vraviet kazdemu normalnemu cloveku to dojde same ale tak je pravda ze konzolisti si monster lamy tak aby si snad nemysleli ze maju lepsiu grafiku treba im to obcas primomenut.

Ukážte mi niekto človeka, ktorý nie je z týchto drístov už unavený.
  • BookerDeWitt

Thief bude vypadat lépe na PC než na konzolích nové generace.

Captain Obvious strikes again!
  • Keyz

Kódy pro hry z levelu 236

Trine 2: Complete Story: NxLVE-79KF4-LNHV0 (steam klíč)
    x = první písmeno křestního jména člověka který napsat předmluvu ke knize Dějiny ekonomických teorii vydanou v roce 2010

Battlefield 4 Battlepack Gold: AHH9-7BFJ-y27GY-R9DC (http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4/faq/battlepacks)
    y = první písmeno autora dané knihy.
  • frag.ment
    Jak dlouho ještě budou stránky Games zlobit? Cca 2 hodiny dnes nešly vůbec otevřít, všechny příspěvky mi to teď hlásí jako nepřečtené i když jsem je už dávno četl... Moc nadšený z toho teda nejsem..

A BMW M5 je rychlejší, než BMW 520i. Jsem v šoku.
  • Miserius

Thief bude vypadat lépe na PC než na konzolích nové generace.

A přes den je více světla než v noci
  • Ronox
    Zase to samé co sedmička. Vyhlazenější, nějakej render na pozadí aby to nebylo rozpixelovaný, ale podle mě zase bude na prd midi hudba, ale to zas někdo udělá fix. Ale zatím jsem to nezkoumal.
  • frag.ment
    Co máte proti porcování prostitutek? Je to moje oblíbená činnost a doporučuju každému ji aspoň jednou zkusit *3*
  • ucho
    je někde vypsaný, jakou to prošlo změnou? co si to tak porovnávám s PS3 verzí, ta PC verze vypadá v tom 3D lépe. asi bych si to zahrál, tak přemýšlím, kde koupit.
  • Ronox
    Souhlasím s tebou :) Sedmička je parádní a kdyby to tak bylo, tak by moje nej byla pětka, ale sedmička je top prostě.
  • C-BEAM
    u FF je to už tak, že ten diel ktorý hráš prvý sa stane tvojou srdcovkou ... ale FF7 je aj tak lepšia *15*
  • Ronox
    Určitě, ale moje první FF na PSX byla právě osmička a až pak sedmička.
  • C-BEAM
    ja som si to hovoril u FF7 ktorej intro sa mi páčilo viac.
  • chudáci, pro takový šrot takhle zatemněný mozek
  • EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...

A cuduju sa, ked to maju predrazene? Vsak aj so 40% zlavou tam stal obycajny BF4 tolko, co predobjednavka DeLuxe verzie v normalnom obchode.
  • Ronox

Final Fantasy VIII - Steam za 11.99$

Tak pánové vánoce přišly dřív a tak si můžem na moderních PC konečně bez problémů zahrát tuhle pecku! Pamatuju si, když jsme se bavili jak to bude krutý až hry budou vypadat jako intro té hry a že to není možné :D

intro: http://www.youtube.com/watch?v=MoyEBlNafnQ
    steam: http://store.steampowered.com/app/39150/
  • Tilwaen
    Vedeš Ty, jsi tam stylově i s helmou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit