Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacku, teď se zeptám vážně, takže nejde o žádný trolling či pokus o flame. Ty nemáš žádnou práci, školu, kámoše, přítelkyni? Něco se ti v životě stalo, že veškerý svůj čas věnuješ diskuzím na games? Copak se ti stalo, Martine? Neboj se svěřit.

(než odpovíš, dej si na svém komentu záležet, neboj se si to po sobě klidně i desetkrát přečíst, podívej se na internet, zda-li si to slovo napsal správně, zda-li máš správně pořádek slov ve větě atd. a pak teprve odešli)
  • Jack1947
    Vrati, tady by mohl leda splakat nad vydelkem. *3*
  • Prvně si ale ten článek přečti než něco vypustíš. Důležité je to spojení limited edition. Takže - 450 liber vs 500$ vs £7,200 (viz bod 1 a 2) - to by byl naopak nejlepší kauf v historii. Ale teda v 19 mít 4 letého syna a kupovat údajně pro něj tu konzoli? Navíc mu ty peníze vrátí .. spíš by je měli poslat na léčbu debility .. dál bych to nerozmazával.

1.The 19-year-old student, of Bilborough, had saved up in order to buy a limited edition Day One version of the console as a surprise Christmas present for his four-year-old son, McKenzie.

2.There was, however, one lot of 'XBox One Day One edition retail packaging' which received 80 bids and sold for £7,200.
  • Jack1947
    Ne, pac jsem sel obhlednout "konkurenci" a tady se mi to zda nejlepsi, nejlepsi pro mne. ( Neskryvam ze hlavni duvod registrace byl ze jsem si predplatil Level... jenze se mi zde zalibilo pote).
  • rancor1223
    Napadají mě náklady na udržování serverů. Když hra není na Steamu musí si firma řešit všechny servery a aktualizační služby sama. Tady to za všechny řeší Steam, ale ten za ty servery taky platí. A ono jich nebude úplně málo.
    Lepší teorii nemám.
  • to ja si pockam uz rovnou na holobox *5*
  • Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.

Vy ste to nepochopili.. to uz vychazi.. ohebna Supersupersuper Slim verze Xbox one.. :-D
  • Erien
    Tajnej: Já ne :D
  • ja nejsem z tech, kdo by neco kupoval po launchi, uz zdaleka nemam cas hrat vsechno, natoz hned... takze mi nedela problem pockat si na radikalni slevy *5*
  • Jack: Taky nechápu, že se obtěžuješ. Beztak tě mají všichni vyblokovaného. *3*
  • Jack1947
    Nojo, tak proc vubec neco pisi. *7*
  • Jack1947
    Je mi fuk jestli to nevidis, onehda si psal ve tve jedne "inteligentni praci" ze proti warezu nic nemas... ne to je fuk. Ted poukazovat na warez obcas to uplne zde tady nechapu.
  • Erien
    Nevyděláš PSN účet neprodáš, ale krabičku v pohodě ano. Například jsem nové AC na psko koupil za 1000Kč a na aukru po měsíci prodal za 999Kč.
  • Jack1947
    To je i Steam, takze natom vlastne vydelas az te omrzi vezmes cele ucty a prodas je ... Ted me napadlo jsou tam i ty informace z uctu ? To by byl pech. *3*
  • ucho
    dobře tedy, tak beru zpět
  • A nehledě na to, že nákupem třeba na PSN (ale i jinde) si hru navážu na svůj účet. Tudíž už ji nemohu dále prodat či darovat/půjčit.
  • schvaluju jen crack, kterej by mi (do hypoteticky koupeny zavodni hry forza4 nebo gt6) pridal auta, ktery jsem si koupil spolu s hrou *5*
  • Jack1947
    Pak ze se krabicky nevyplati ze ? *15*
  • Erien
    Já určitě ne, sám ty ceny nechápu. Náklady mizivé a ceny o stovky korun vyšší, než za krabičku.
  • dokaze mi to nekdo vysvetlit, jak muze vyjit ta digitalni kopie draz? mi to pripada stejne "logicky" asi jako by e-shop byl drazsi nez kamennej obchod...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit