Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Ale to není problém jen EA, stačí se podívat i jinde. Teď jsem zapl Steam a vyjela reklama, na AC Black Flag za 50 euro. Nebo PSN obchod kde stojí novinka 1700 Kč. Digitálně pak jde nakupovat jedině ve slevách, jinak je to pro mě zlodějina, co za to chtějí.
  • ucho
    a kde se přehlíží jaký sviňárny? přeci to s eBay týpek řešil... nějak moc si upravuješ realitu :) a nevím co taky kážeš o morálce ty, když s klidným svědomím schvaluješ warez :D
  • tak to pozor, on to je obertrotl, 450 liber je vic nez ta konzole stoji *5*

450 liber vs 500$, docela rozdil
  • Erien
    Skvělý video! Dík za odkaz.
  • vim, ze pro nekoho je moralnost prazdnej pojem...

stejne tak jako, ze pravo a spravedlnost nejdou zdaleka ruku v ruce

dokud se budou svinarny tolerovat a prehlizet, budou se svinarny delat

asijsky kultury maj spoustu podivnosti, ale v ty japonsky v urcitych vrstvach spolecnosti byla cest nade vse, v nasich zemepisnych sirkach je cest neco, co se prodava a kupuje

no nebudu se tu vic rozepisovat, tohle je vsechno slozity a nepojme to ani rozsahla diskuze, natoz jeden vykrik do tmy *5*
  • ucho
    no není to etický, ale tady se krásně projevuje lidská hloupost. už jen si myslet, že na eBayi najdu nějakou super cenu pro úplně novou konzoli... vždyť za ty prachy by měl prakticky novou normálně z obchodu. nevím, jestli bych se pak tímhle ještě chlubil na internetu :)
  • nebo to byl technickej mag, co ji zprovozni...

to aby tenhle shulin predved cirou magii *5*
  • EA nepředpokládá, že by v brzké budoucnosti vycházely hry pouze digitálně. Počet digitálně zakoupených...

Bodejť když sou ceny v jejich obchodě kolikrat i o polovinu vyšší než v klasickym obchodě
  • Jack1947
    Presne, co se nedozvim jeste o Usounovy. *8*
  • ucho
    no a tady ten prodejce uváděl, že prodává fotografii :)
  • Pokus si napsal že je odpálená tak je blb. A ty budeš hajzl pokud mu ji prodáš...
  • ucho
    já teď prodával odpálenou grafickou kartu. někdo mi za ni nabídl 1800,-. jsem blb já nebo ten druhej?
    ten týpek si jasně kupoval fotografii... přijde ti normální, že si kupující ani nepřečte, co kupuje?
  • BookerDeWitt
    Já to tak taky vidím. Celkově, jak si psal, pokud ti to nikdo nebude vnucovat, tak není co řešit. Když to vývojářům přinese zisky, tak to bude jedině dobře, i pro nás, protože se tak zajistí, aby studia nezačaly pomalu krachovat. Jen jsem podotýkal, že měli na výběr, řekněme, větší zlo, pokud bych se na to měl dívat jako oni a když nechtěli jedno, logicky se musí spokojit s druhou variantou.
  • Kozy
    Ne že bych chtěl někoho soudit, ale člověk co má v 19-ti čtyřletýho syna... Nedivim se.
  • ze vubec toho filantropa resis, je snad jedno, za co plati

je preci naprosto v poradku, pokud je nekdo blb a jinej ho napali...
  • ucho

Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.

to teda není moc kvalitní fotografie. proč za ni platil tolik? :)
  • Jack1947

Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.

Chudak mala *9* , stat se to v Cr tak to nikoho nepozvedne ani neprekvapi... jenze eBay je jina stace. "Vtipna" mi vubec prijde ta diskuze pod clankem a priojemne je i to vysvetleni od nich " Kupovat jen od serioznich nabidek a taky toho koho znate hmm po netu ( i z jineho konce sveta bry) uchovani informaci jak osobnich tak financnich... pak aby svet nestal za "gulky" kdyz je takovy jak je. *3*
  • ucho
    já bych to tak černě neviděl. pokud mi ta hra dokáže poskytnout 50 hodin zábavy bez nutnosti cokoli platit, co víc chtít. že tak hlasitě tady lidi nevyřvávají kvůli project cars a jejich tahání peněz z lidí, co tam plánujou mít. to už je rovnou gambling...
  • neni to zbytecnej hejt, je to hejt prasarny, tudiz spravedlivej hejt *5*

proc bych to nesrovnaval s jinou hrou, ktera pouziva stejnej hajzlsystem...

to jsme u jinyho problemu, jakej je rozdil mezi vyzvou a grindem, ja hlasuju pro chytry vyzvy, tupej grind at si nechaj asijsky mmocka
  • kricim u toho platebniho modelu, je svinarna nechat si platit za neco, co uz jsem jednou prodal jeste podruhy

oni to muzou pochopitelne ruzne menit (zkracovat grindovani), coz mozna ulevi tlaku, ale porad to bude svinarna, u forzy to prepiskli, tak u gt6 asi nebudou tak blby, aby to nastavili stejne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit