Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám své herní PC, nic lepšího na hry mít nejde, mně jen otravují ty přiblblé zprávy, vážně by mě zajímalo kolik lidi to tady doopravdy zajímá. S kým se bavím, každý na to nadává, znám nebo znal jsem 11 lidí, co sem chodí číst, teď už jsme jen 4.
  • To by se ti hodilo viď? Tvoje herní kolekce by mohla růst jako na tvém XBOX 360 *3*
  • Hodně tě nové konzole vytáčí? To je dobře!
  • GlaDOS
    Arkane Studios, nebo Irrational Games na pozici environment artist. Učit se tvorbu assetů od profíků, skládat a navrhovat originální herní světy, pracovat s nasvětlením scén.
  • Jack1947
    Vsechno z toho cos vyjmenoval je zajimavejsi. *3* Neez to co tu provozujes. ( Jesteze mi REGISTROVANI mame EDIT) Docela se mi to zamlouva. *4*
  • Jack1947
    Az bude moci cist (palit) media tak se o tom dozvime urcite jako prvni. *3*
  • Vždyť se tu věčně píše kolik kde na co je jaká sleva, to jsou ještě ty užitečnější zprávy. Ale chápu tě, ty si místo nabídky na super hru za pár šupů raději přečteš zprávu o tom, kolik Xboxů se prodalo na Srí Lance a že PS4 bude umět přehrát MP3.
  • Za chvíli tu bude zpráva, kolik se jich prodalo v Pakistánu a odkaz na foto krabic.
  • Jack1947
    To vis Predator ten ma svuj vlastni vyhraneny styl. *15* *3*
  • Thorar
    Já si takhle kupoval ten Warhammer pack a fungovalo to, tak můžu taky potvrdit.
  • Xbox One nepodporuje zapisovatelná Blu-ray média.

nebylo by o konzolich kratsi vypsat, co umi nez co neumi? *6*
  • Jo, takže 20 % z těch desíti... Díky. ^^
  • ucho
    výsledná cena pak bude 8 dolarů.
  • Když to vyzkoušíš? nic se nestane...
  • Měl bych jeden hloupý dotaz. Jak fungují vouchery na GMG? Teď zrovna zlevnili Bioshock Infinite o 75 % na 10 $. Když použiju ten voucher z mailu, který je na 20 %, budu mít tedy slevu další, nebo se to kombinuje, či jak to funguje? Pánbůh Vám odpověď vrátí nastomilionkrát.
  • Vrook
    Zato postovat to do diskuzí, který sloužej pro úplně jinej účel, to je styl jak sviňa. *15*
  • prodáno. prcat se s aukrem není můj styl
  • Tvrdá realita

Jo proto na konzolích jede BF4 jen v HD rozlišení ? *15*
  • Nejlepší strategie všech dob pobavila docela. Jediné opravdu hodnotné co přinesla je mód, jenž nedělal nikdo z Blizzardu..
  • moc dekuji...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit