-
Proč to nedáš na aukro?
Za tu cenu bych to bral (kdybych batmana neměl a na thiefa pravděpodobně nemám dostatečně výkonný pc), ale ke koupi bych potřeboval nějakou větší jistotu, kterou aukro zajišťuje. -
A protože se blíží Mikuláš, tak i já přispěju troškou do mlýna a někomu umožním zahrát si úžasný Trine 2 ;) A nebuďte skety a napište, když si to vezmete! FTKEQ-8YH6B-XM285
-
na Vánoce určitě. ale spíš zase za těch 13,5 eur.
-
mě spíš zajímá jestli se znovu objeví Skyrim: LE za +-10€. Příště už váhat nebudu
-
Zaspal jsi dobu.
-
Nemáš strach, že tě nějaký pes odnese v zubech, než si dáš hřiba? To je spíše žaloba na stát, že jsi ještě nedostal invalidní podporu.
-
Pihy jsou OK. Nech být (pihy).
-
Produkce začala po vydání Xboxové verze Zaklínače 2, takže v dubnu 2012, ale před-produkce na plno určitě probíhala už hned od vydání PC verze - květen 2011.
-
Ja jsem si W3 pro jeji odpudivou grafickou stylizaci nikdy nedokazal zamilovat. Bohuzel se ji Blizzard drzi doted :(
-
si uvedom, ze nove konzole nebudu mat utrabrzdu vsetkych pcciek: windows ;)
-
Taky si řikám. No, i s příběhovými DLCčky to vyjde na nějakých 13,5 €... Ranger mód ani Developer a Tower k singlu nepotřebuju.
-
W3 jsem hrál, dokonce několikrát. Nějak ale stejně nechápu co ho podle tebe dělá nejlepší rts všech dob? Je to naprosto průměrná strategie se zajímavým lore, ale co se rts týče tak jsem hrál sdaleko lepší...
-
nepravděpodobné. myslím, že letos to zůstane u 66% slevy a na 75 % to ještě nesestoupí.
-
S touhle cenou toho moc nevyberou. Kdyby to vydelili 5, tak by na tom byli vsichni lepe :)
-
kupon nový Batman a Thief
Mám tu 2 kupony, poslední letos. 200kč/hru. Email kdo chce. -
Co myslíte, přebije někde někdo 66 % slevu na Steamu na Metro: Last Light? Nebo myslíte, že to o vánočních slevách ještě klesne? Čekám na to už dlouho, ale jestli nemám ještě počkat...
-
Vždyť je to jasná Alexis Texas. Akorát zmenšili zadek.
-
Zaklínač 3 na současnou generaci konzolí nevyjde, protože herní svět je na ně moc obrovský a příliš...
Já naštěstí vůbec netuším, kdo ta slečna je, takže je mi to uplně šumák a myslím, že s žalobou to daleko nedotáhne.. -
Zaklínač 3 že se vyvíjí hodně dlouho? Naopak se oproti ostatním dílům vyvíjí extrémně rychle, řekl bych...
-
loučení s Warcraft 3
Včera byla po 10ti letech oficiálně ukončena podpora W3. Nejlepší RTS všech dob končí, WCG, Zotac ... oficiální ceremoniál proběhl. Včera byl celkově takový divný smutný den.